Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

bam bam babalu bam...

30.11.2004.

Šta reći kada sam cijeli dan bila vani. Malo na faksu, hodala mrtva umorna po seminarima. Skoro sam sjedečki zaspala u čitaonici na faksu, popila nekoliko kava iz automata, ne moram niti reći da je Internet učiona još uvijek zatvorena, kako piše na vratima «do daljnjega».
Vlak mi je kasnio, ruke su mi se smrzle, želudac tako ščvrknuo od gladi, nos pocrvenio. Izlazim iz vlaka naravno uvijek sa walkmanom na ušima i opalim se smijat, nije bio bad jer nikog nije bilo oko mene što je zapravo čudno jer ja koliko sam mala uvijek sam najbrža pa prešišam sve moje suputnike. Eh da, skrenuh sad sa teme, čemu sam se smijala? Slušala sam na radiju jednu prastaru stvar ide nekak «bam bam babalu bam, jer taj gramofon stari…nešto bla bla..» ugl. stvar je iz nekih 70ih, mislim, il još ranije, moja mama je čagala ko mlada na tu stvar, pa sam si je ja tako zamišljala kako skakuće i maše guzom (ak netko zna tko je izvodi i kak se zove nek sam kaže jer moji se starci ne sjećaju).
Napokon doma, a ono sarma za ručak, pa neću valjda to masno i kiselo jesti u 6 navečer, ja si spekla pomfrit (nisam ga već dugo jela pa se zaželjeh toga, a i najbrže ga je napravit, sam oguliš i frkneš u fritezu…). Pa onda pod tuš pa na kavu. Doma sam bila nekih pol sata i poludjela jer mi je sestrična poslala 3 ogromna maila koja mi se nisu htjela pol godine skinut, ma nemam ja tako brzu vezu, ne radim i ne visim na poslu stalno na netu da bih mogla primat takve mailove, molim kratko i slatko :).
Eto me sad s kave, naravno buraz uleti u sobu, «je a kaj si ti stalno na netu», uf nek mi se skinu svi s znate već čega. On je cijeli dan na netu na poslu, a ja kaj budem malo od doma to mu je nepojmljivo, ne zna on da ima posla sa ovisnicom.
I od svih ideja koje su mi padale na pamet tokom dana sada se apsolutno nisam sjetila niti jedne, taka da je ovo ispao jedan običan post o običnom danu...

- 22:37 - Komentari (4) - Isprintaj - #
• Tu sam, čitam te :) - nolesna slika bloga :)) si to ti?? :)) (Story Of Angels 30.11.2004. 23:50)
• ne znaš kaj je masnije, pomfri ili sarma. ali što bi sada dala za nešto od toga... gladna sam!!! (Zločesta 01.12.2004. 07:00)
• Ja sam isto imao jučer sarmu... (gargantua 01.12.2004. 12:53)
• dobra ti ova fotka ispoid... (melted 02.12.2004. 09:37)


Post je objavljen 05.02.2005. u 00:39 sati.