Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

Kad mater familias poludi!

22.09.2004.

Hm šta reći jednostavno je više ne mogu pratiti. Ušla je u one godine kada se neke stvari počinju mijenjati, tek sam neki dan primijetila kako je ostarila, kako joj se zboralo lice, ali ja to ne vidim svaki dan kada je gledam jer gledam je srcem a ne očima. Najgore su njene stalne promijene raspoloženja. Čas se smije, čas je živčana, čas tužna, ljuta, raspjevana, čas bi mogla valjda nekome nanijeti lakše tjelesne ozljede (naravno nikada to ne napravi), sve češće provali neku ubitačnu foru i smije se od srca, veli kako je ona superstar, zeza se il dere, postala je zahtjevna i naporna, ili sva raznježena puna ljubavi i sam bi me grlila, uf. Zapravo trebala bi popiti pilule za lilule, mislim da ih i pije ali nisu baš učinkovite. Kako sam se ja postavila prema njenim raspoloženjima? Sa osmjehom i zezancijom na račun njenog ponašanja i začudo ona se nasmije na to. Nikada mi ne priča kako se osjeća, ne povjera mi se; nikada nismo bile prijateljice, ona je bila majka a ja kćer i ne bih to nikada mijenjala jer ona je najbolja majka na svijetu. Shvaćam kako joj je, mislim ne shvaćam ali mogu si predočiti kakve se to sve promjene događaju u njoj, pa i ja ću ih jednom proživjeti. A i ona shvaća mene, zna da nisam tip koji će joj otvoreno pokazati kako mi je teško kada je tužna i ljuta, kako mi je žao što je umorna, zna kako ja svoju ljubav prema njoj pokazujem na svoj jedinstven način koji nekom stranom oku izgleda pomalo bešćutno, vidi koliko mi je stalo do nje u mom pogledu kada je pokušavam nasmijati.


- 15:38 - Komentari (3) - Isprintaj - #
• kod mene je to druga faza sukoba...prvu smo imale u mom pubertetu i hvala bogu što je prošla, ova sad...proći će...popusti joj...to i nas čeka :)) (chrissyfrogg 22.09.2004. 16:44)
• female curse, kaj ćeš:-)nego...nije bezveze ona "mama zna". ak je prava mama, of kors:-) (tiniwiel 22.09.2004. 22:54)
• majka također u "najboljim godinama" a ja u pubertetu... da ne pričam... :) inače, fora blog, keep on rockin' :P (nensi 23.09.2004. 14:33)


Post je objavljen 05.02.2005. u 00:05 sati.