Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

O svemu i svačemu!

22.08.2004.

Pa da krenemo redom.
Moja draga Tiniwiel pala je jučer sa bicikla, iščašila lakat, puko joj neki dio kosti i sutra ide na operaciju. Vozila se po Jurišićevoj i u krivom kutu prešla preko neke udubine i pala. Pomogli su joj neki dragi ljudi, ostavili je ležati na podu, da joj ne bi micanjem još nešto gore napravili, dvije žene su joj pravile hlad, da joj baš sunce ne tuče u glavu, a neki frajer je nazvao hitnu i njezine starce (jer nije ona imala kuna na mobu), i zavezo joj bicikl za stup da ga još netko ne ukrade. Ipak u Zagrebu ima još dobrih ljudi koji će ti pomoći ako ti se nešto dogodi. Samo da joj ta kost nije smrskana jer će joj onda morat neke pločice stavljat. Bila sam je posjetit, jadnica sve je boli, ruka joj u gipsu, prsti ko čevapi, svaki mali pokret rukom je boli. Sve moje misli su uz nju. Nadam se da će operacija proći bez ikakvih komlikacija, i da će mi brzo izaći iz bolnice.

Da li ste ikada naletili na zid kod svog prijatelja zbog politike? Eto ja jesam. Otišla sam do frendice na kavu, zavalile se u hlad i razgovor krenuo u vode politike (ja sam bila malo nabrijana jer sam pročitala cijeli Globus). Ona čista HDZovka a ja naginjem drugoj strani. Povuci potegni, nemreš njoj objasnit neke stvari, pa ni opće povijesne činjenice. Naime ona je u rodu sa Mile Budakom, a ja se ne slažem sa podignutom spomen pločom tom čovjeku. Pa o ovom novom zakonu o prometu, pa o obećanjima koja nisu ispunjena. Povuci potegni…I zid, ne javlja se, ne zove. Što se mogla naljutiti na mene što imam totalno drugačije stavove od nje? Što ne može prihvatiti naše razlike? Zar ne kuži razliku između raspravljanja i svađe? Očito ne. Pa baš me briga, odrast će kad-tad i valjda će početi misliti svojom glavom, a ne glavom svojih roditelja.

Moje trenutno stanje svijesti. Još uvijek zatupljena ali se polako vraćam na put, izlaz iz tunela. Od sutra (autosugestija) sam bolje, počinjem radni dan sa vožnjom, počinjem polako učiti jer čeka me ogroman ispit (Građansko pravo od nekih 2000 stranica). Ljeto je ionako gotovo, evo sad sam u trenirci i maji na duge rukave jer mi je zima.

Jeste li čuli kako su nedavno iznad Paga ponovno viđeni NLOi, ja sam baš u to vrijeme kada su viđena čudna svijetla na nebu bila na Feralu (u Velom Lošinju) i gledala u pravcu Paga, možda sam gledala u NLO. Ja znam da postoje vanzemaljci, da nas posjećuju (pogotovo u vrijeme ratova i nekih katastrofa).

OK to bi bilo dosta. Mislite na Tiniwiel da što prije ozdravi.


- 21:48 - Komentari (6) - Isprintaj - #
• Budi oprezna, mali je korak od NLO do PLO... :-/ :-) (Kontemplativa 22.08.2004. 23:12)
• svaka čast na strpljenju sa prijateljicom...moji svi znaju "na kojoj sam strani" pa nema takvih nesporazuma...uostalom, oni koji vrijede, ostat će uz mene bez obzira imali mi ista ili različita politička uvjerenje :) (Megi 23.08.2004. 09:39)
• Baš me veseli, da izlaziš iz tunela! I nadam se, da će "kolegica po Tolkienu", "slavujčica" brzo opet stajati na svojim zdravim nogama. A pravi prijatelji izdrže oluje politike i shvataju one prave vrijednosti.... (isilloth 23.08.2004. 11:43)
• ma, brijes mala :)) neki dan sam ja sa sister sjedio na dvoristu i piljakao u nebo kada smo isto vidjeli neka 3 svjetleca objekta, dva jedan do drugog, jedan malo nize dole... izgledalo je kao neproporcionalni trokut. dal sam gledao prema pragu, tu me rezi ako znam *pokazujem-tamo-dole* :) (na zapešča) :)) iznenadila me ova prica da su zagrebcani odlucili pomoc nekom... si ziher da nisu bili bosanci? :)) Gledao sam na RTL2 na satelitskoj emisiju o tome kako ljudovi u njemacka ne pomazu nikome, i postavili su skrivenu kameru i potrgani motor na pod i krvavog motoristu pored njega, i 15 minuta nitko nije trznuo, niti zaustavio auto (a scena je bila u gradu a ne na autocesti). dok nije naletio neki priprost frajer i rekao "ej ba, s' dobro??" ... toliko o njemačkoj kurtoaziji :) .... jesam se raspisao :)) e, mala, oces mi se javit na mom "drugom blogu" prek poruke? ha? :) ili na mail? (Amor E Morte 23.08.2004. 18:05)
• GP kažeš. Pa preporučio bih da ideš (aravno kad naučiš) kod Klarića (ako treba dole kumi, moli, plaći pred tajnicom) ili asist Nikšića, svi ostali su hmmmm (ronin 25.08.2004. 10:28)
• GP kažeš. Pa preporučio bih da ideš (aravno kad naučiš) kod Klarića (ako treba dole kumi, moli, plaći pred tajnicom) ili asist Nikšića, svi ostali su hmmmm (ronin 25.08.2004. 10:28)


Post je objavljen 04.02.2005. u 23:49 sati.