Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

Manage-a-trois

28.07.2004.

Kada su mi hormoni podivljali, kada sam se počela upoznavati sa svojom seksualnosti, kada su počela prva erotska maštanja pojavila se i ideja o «ljubavi u troje». Kada sam uplovila u svijet sexa ta se ideja sve više razrađivala, postajala sve češća, sve erotičnija, senzualnija, strastvenija, uzbudljivija…

Ljubila bih njene pune usne, mazila njeno nježno tijelo dok se on polako priključivao našoj igri ljubeći naša isprepletena tijela. Ležala sam na leđima stavljajući u usta njegov kruti ud, dok je ona jezikom istraživala moje prepone.
Primala sam ih obojcu, onako nježno, polako dok su ljubili moje tijelo vrelo od uzbuđenja.
Ovo su samo kratki isječci mojih maštarija, erotske igre u mojoj glavi! Nije mi zapravo bitno da li su u pitanju dvojca muškaraca, ili se radi o još jednoj ženi i muškarcu, meni ne smeta. Misli su mi i onako oduvijek lutale oko pitanja kako bi bilo biti sa nekom ženom, da se razumijemo obožavam muškarce ali znatiželja je znatiželja.

Koliko god bih ja željela za sebe reći kako sam full liberalna i otvorena, da sam spremna probati sve vrste seks-igrica, da sam otvorena za ideju manage-a-trois, ne mogu. Odrasla sam u takvom društvu koje ljubav u troje shvaća nečim o čemu se može razmišljati ali ne i napraviti, i taj je stav duboko usađen u meni. Pokušavam probiti te zidove moralnih zabrana koje su mi ugrađene i ponekad uspijevam, ali sam došavši do manage-a-trois stala pred armirani beton. Nikada nisam imala toliko hrabrosti upustiti se u takav eksperiment. Zašto? Možda zbog stava još uvijek konzervativnog društva kojemu je tako nešto nepojmljivo odnosno neprihvatljivo (a i u kojemu je i seks ponekad delikatna tema), možda iz straha da neće biti ono što sam ja zamišljala i da ću se razočarati ( a ovako mi uvijek ostaje moja uzbuđujuća fantazija koja me zabavlja kasno u noć), ali nije zato jer nisam imala sa kim. Bilo je prijedloga, još ih ima.
Drugi je problem s kime to napraviti? Sa nekim tko je dovoljno diskretan, otvorenih stavova o sexu, nekim tko mi nije ni dečko, nit prijatelj, s nekim neznancima (jer mislim da bi u protivnom došlo do povrijeđenih srca, ljutnje, ljubomore, svađa, nelagode, prekida) ili pak sa nekim koga dobro poznaješ da bude nekako ugodnije i lakše se prepustiti tim putenim slastima sexa u troje? Dosta me je i strah da ovakva moje ekshibicija ne bi procurila negdje u javnost, pogotovo u mom malenom gradiću gdje se gotovo svi znaju, ili barem kod takvog sočnog trača mogu lako saznati tko je tko. Ljudi vrlo lako neku curu proglase droljom, kurvicom i drugim finim nazivima ako je malo slobodnija u sexu (znao svi da se muškarci za takve stvari tapšaju po ramenima, dižu im se nevidljivi spomenici, postaju legende među ostalim napaljenim muškarčićima). Kada se pročuje takav naziv možemo se pozdraviti sa nekom normalnom i stalnom vezom jer će u nama vidjeti žensko meso koje će im ispuniti neke fantazije odnosno koju će dobro poševiti i odjebati (većina ih želi ševiti «kurvice» a ženiti nevine djevice- a za pronalaženje takve će im trebati jako puno sreće).

Zaključak je: Upustiti se u sexualna eksperimentiranja što dalje od mjesta prebivališta, pametno prikriti sve tragove, igrati se pametno da se ne sazna, igrači bi trebali biti osobe od povjerenja (kako bi se otklonila mogućnost da netko našu igru iskoristi protiv nas). Uživati u sladostrastnim dodirima dvojce muškaraca ili pak neke žene i muškarca, ispuniti svoje najskrivenije želje.



- 23:21 - Komentari (7) - Isprintaj - #
• Gdje uspjevaju rijetke voćke koje se zovu djevojke spremne na manage-a-trois? (jednorog 29.07.2004. 00:00)
• hmm... razmišljah o tome puno puta... ali zaključih kako to nikada ne bih napravila sa neznancima. to bi morao biti neki speciall mix raznoraznih povoljnih okolnosti i dve osobe koje volim, poznajem i koje su mi privlačne i da ja ništa ne iniciram. ahahahaaaa. ipak niš od manage-a-trois ;-P (colorblind 29.07.2004. 00:51)
• Zaboravila si situaciju ti, ona i ona. To se isto racuna! (Redpen 31.07.2004. 23:20)
• my, my, aren't you grand, and I mean it. girlie, these lines are awesome! (zagyrun 05.08.2004. 14:05)
• ovaj blog mi je krajnje intrigirajući i priznajem da to nas mouškarce jako zanima. no da se pozovem na komentar na početku, rijetke žene o tome žele razgovarati, onako u šali, a ja osobno nisam naišao na takovu koja je spremna. (ronin 06.08.2004. 14:17)
• heheh. sad sam tek skuzio da sam raniji comment pisao za brain hotel, al pod krivi post. no neme veze, comment moze stajati i uz ovaj post, jer stvarno dobro pises. sve si sama vec odgovorila, i mislim da se ne moramo brinuti za tebe jer si dovoljno zrela. a i strah u ovakvim situacijama moze biti stimulirajuci. may your fantasy come true. bon voyage! (zagyrun 06.08.2004. 19:48)
• trebash se samo dobro napit prije mrkanja, onda ih vidish 2, 3, 5 .... nemash beda. (mad 07.08.2004. 09:58)


Post je objavljen 04.02.2005. u 23:40 sati.