Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

U potrazi za drugom polovicom

11.06.2004.

Kako pronaći dečka ili curu? Negdje vani, jako teško…Tipičan izlazak grupacije kokoši- lokacija obližnji birc na kavicu (trač party), pa onda drugi na cugicu pa onda nekamo van. I šta se događa… Stoje u onom zadimljenom prostoru i mrdaju guzom na ritmove nekih blesavih pjesmuljaka…Prilaze im neki tipovi, a sve do reda il pijani il budale sa isfuranim upadima (nadaju se da će uspjeti nešto okrenuti tu večer). Na horizontu se pojavio normalan tip (koliko se može reći na temelju vanjskog izgleda)…i počinju pogledi, lagano smješkanje…A on? NIŠTA, fucking ništa .
Razlog: 1. apsolutno mu se ne sviđaju,
2. prestravljen je pomišlju da bi mogao biti odbijen, pa ostaje uz šank čvrsto držeći svoju pivu kao da mu je najdragocjenije blago,
3. toliko je osviješten da misli kako su muškarci i žene zamijenili uloge pa bi cura morala napraviti prvi korak, a kada ona to napravi onda se usere i podvučena repa pobjegne. Zar vi ne razumijete da žene traže alfa-mužjaka.

I šta curama preostaje? Krenuti putem manjeg otpora, i boljih rezultata. A to znači postati jedna od ONIH! Ipak je lakše ne misliti svojom glavom, obući nešto kratko i usko u skladu sa najnovijom modom, zacementirati se šminkom i ostaviti dojam neke lake ženske. E takvoj će prići jer nema odbijanja, postoji veća vjerojatnost za neku tjelesnu aktivnost, moždane vijuge ne moraju se previše truditi ionako kod takve pali svaka malo bolja stara upadica sa laganim varijacijama.
Ali ja ne želim biti kao one, ne želim biti klon pola grada.
I kako onda naći nekoga, preko prijatelja od prijateljeve prijateljice. U današnje vrijeme i to je malo teže. Pričala mi je mama da je bilo nešto drugačije kada je ona bila mlada, da su muško-ženska društva zajedno izlazila van. Takva prijateljstva danas su malobrojna, a neka od tih su samo zamaskirane privlačnosti. Nije ni čudo što sve više ljudi pokušava naći nekoga putem (il kak se već zove) ili se pojavljuje na emisijama kao što je Srcolovka. Zar smo postali toliko očajni? Zar nije nekad bilo lakše pronaći nekoga? Ili je to zbog toga što starimo?


- 07:20 - Komentari (6) - Isprintaj - #
• ma ja ti sve to gledam s vedrije strane;-) i valjam od smijeha... naj se uzrujavati ;-)) nije to toliko pitanje raspoložive ponude, niti mjesta, ni načina... već koliko smo mi sami spremni. i strpljenje...sposobnost da budemo sami a ne i usamljeni. i tad se dogodi čudo;-)) (colorblind 11.06.2004. 09:37)
• Ma stvar je jasna. Nametljivi muškarci ne prolaze kod normalnih cura. Oni drugi ne prilaze na prvi mig jer se u podsvjesti boje da ne ispadnu nametljivi i glupi. Imaj strpljenja i sve će doći samo od sebe. U tim stvarima nije dobro žuriti. (mnozitelj 11.06.2004. 10:42)
• E sad kad bi ja tu pisao cijelu psihologiju i taktiku kako okrenuti curu i neprimjetno analizirati jel ok ili samo propuh u glavi i natjerati ju da misli kako ona zapravo lovi tebe...ovaj blog je preskučen za sve to :) Manipulacija je predivna stvar, naročito ako se žrtva na kraju osječa sretno :) (SadisticoShy 11.06.2004. 12:34)
• Đizus m evo procito sam svoj komentar i sad vidim kako zvučim odvratno. Vidis da nije pametno biti iskren _:) (SadisticoShy 11.06.2004. 17:56)
• Ključ manipulacije je da nitko ne primjeti da je ona u igri. A uostalom kako ti znas da tebe neka cura nije tako zamotala oko malog prsta, da ona želi da ti misliš da ti manipuliraš a zapravo ona to radi. Tricky stuff! (Erato 11.06.2004. 19:20)
• cool onda je gust obostran, znaci da je dovoljno inteligentna da mi nebude bad :) Zasto se zaliti ? :) (SadisticoShy 11.06.2004. 19:44)


Post je objavljen 04.02.2005. u 23:07 sati.