Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

YOGA I SEX

02.06.2004.

Jučer dok sam na kraju sata joge ležala na strunjači razmišljala sam o sexu. Učitelj je nešto trabunjao o srednjem oku i o opuštanju svakog mišića, disanju i ostalim stvarima koje bi nas trebale opustiti, a ja onako umorna i znojna mislila sam samo o nekoj drugoj tjelesnoj aktivnosti. Moje srednje oko bila je lampa koja je neumorno piljila u moje čelo, a disanje baš i nije bilo onako lagano i opuštajuće, već brzo i napaljeno. Hm… prošlo je već jako dugo od zadnjeg puta, pa nije ni čudo da sa joge dolazim napaljena a ne stressfree. Došla sam doma u svoju praznu sobu, naravno nije me dočekao frajer kojeg sam zamišljala na jogi, ali nema veze pogled na sliku Brad Pitta bez majice uvijek me oraspoloži, a i dodatno napali. Mogla bih si potražiti nekoga samo za te tjelesne potrebe. Ne želim ljubav, dosta mi je zamaranja i patnje oko toga. Zapravo i imam jednog samo za igranje, ali on se već dugo ne javlja; očito ima curu. Ništa morat ću u potragu.
Ali što li ja to zapravo tražim? Nekoga za igranje bez ikakvih obaveza, bez zamjerki, ljubomore, prenemaganja, nekoga pred kojim ću moći biti ono što jesam slobodna, a da na mene ne gleda kao na drolju… Mislim; problem je u tome što je još uvijek mišljenje velikog dijela populacije takvo da osuđuju ovakvo ponašanje. Cura koja želi usputni seks (kao normalnu fizičku potrebu) smatrana je nemoralnom, onom koja nije materijal za curu. Pa zar cure nemaju pravo da se ševe koliko žele i kada žele, sa kime žele bez da su gledane sa prijezirom? Sa druge strane muškarac koji to radi proglašen je najvećom facom….
Taj veliki frajer želi samo sex, što više, što divlje, i kada ga napokon dobije proglašava curu droljom i odlazi, i OK neka ode i cure znaju razliku između sexa i vođenja ljubavi, ali zašto reći za nekoga tako nešto ružno kada uopće nije istina? Zašto postoje dvostruki kriteriji? Kada pak taj frajer želi curu od koje opet želi seks i samo seks, opet ne valja kada ga dobije. Jer naime dotični sa svojim malim mozgom smatra da je cura laka ako se s njim tako brzo ili pak tako divlje. Pa neka već ti muškići odluče što žele!!!


- 19:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #
• Nije uopće čudno da si napaljena nakon joge, to bi bila normalna reakcija na opuštanje i stresfree life. Što se tiće muškaraca i tvojih nagona, mislim da imaš potpuno pravo dati se kome želiš bez osijećaja krivnje i srama. Oni muškarci koji govore "drolja" su slabići koji se ne mogu nositi sa ženskom seksualnošću. Možda bih ponekad rekao "kučko" ali to je samo radi začina u samoj igri ljubavi ;) Žena je Svetica i Bludnica i to je čini toliko moćnom da joj je rijetko koji muškarac dorastao. (archaeus 08.06.2004. 08:36)



Post je objavljen 04.02.2005. u 22:57 sati.