Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glup

Marketing

Zdravo blogoljupci!

Joj meni. Imam vam par stvari za napisati, a imam i vremena razmišljati i polako pisati spojena na internet. Jerbo, dogodila se neka greška ne znam gdje, ne znam kako i ne znam čijom krivnjom, ali imam za primiti preko 3800 mailova onog, tipa "Returned mail: see transcript for details". Već dva dana malo pomalo se uključujem na net i to skidam i automatski se briše. Ti mailovi zauzimaju 80 megabajta! Naravno da sam popizdila, pogotovo jer sam takva kakva jesam, informatički nepismena, i sad se to skida dok ja malo blogam.

Eh, neki dan navratim ja do nje i, uz sve ostalo, pročitam da je Bridge prestala pisati. To me stvarno, ali stvarno ražalostilo! Tek sam u posljednje vrijeme počela svraćati na njezin blog, oduševila me zato što je ženska verzija Đ.B.-a, nevjerojatna mi je! Njezinih postova imam najviše isprintanih, čisto zato kaj ih se nemrem načitati! Znam da ne bu Bridge došla ovdje, ali zato ako je netko od vas koji mene čitate dobar si s njom, molim vas ne dajte joj da ode! Ili, ako je već stvarno odlučila prestati pisati, neka ovaj postojeći blog ne briše (barem dok si ne isprintam sve njezine postove :-).

A sad ću si uzeti za pravo malo se praviti važna. Naime, ovaj mail sa strane koji piše na koji mi se možete obratiti, nije baš u upotrebi, imam ga samo za potrebe bloga. I tako se ja jučer sjetim otići tamo i pogledati ima li nešto (a gotovo nikad ništa nema), kad ono mail od čitatelja koji, koliko sam skužila, nije bloger. Eh, nemam pojma hoće li se dotični vraćati na ovaj blog niti hoće li mu smetati što objavljujem njegovo kratko javljanje ( evo, ime neću objaviti, jel može tako? ;-), ali ja sam bila toliko dirnuta s te dvije-tri riječi da ga moram citirati. Pa kaže sljedeće:

Bok Maja!
Slučajno naletjeh na tvoj blog (sa komentara na snjesko.blog.hr) i moram priznati da me oduševio!
Teško je u današnje vrijeme naletjeti na tak dobru osobu...
Bosmans, Đole, pro life politika...a usto i tak inteligentna...ma zakon si!
Nebum te više tupio...ali morao sam ti se barem javiti...


Ja sad ne znam da li i vi ostali dobivate mailove od strane drugih blogera ili samo čitatelja, ja moram priznati da ne. Dosad sam primila samo dva maila od dvije blogerice, a vezano uz neke teme o kojima sam pisala. A po ovome Bosmans, Đole, pro life vidim da je čitatelj i po arhivi malo prošetao. Ma mrak. Ja totalno sretna zbog toga.
Uf meni, valjda mi slava neće udarit u glavu!

Evo, ne da mi se više pisati, idem malo do naslovnice vidjet što li ima novoga u blogovskom svijetu, možda otkrijem nekog novog zanimljivog pisca, ili posjetim vas stare... Pripremam neki kvizić opće kulture tu kod sebe. Još samo moram smislit kako ću nagraditi pobjednika, pa da objavim pitanja.
Dragi blogoljupci, želim vam sunčan ostatak vikenda!

APDEJT: Evo četiri sata mojeg života ode na sređivanje ovog sranja s mejlom, bole me oči od buljenja, guzica od sjedenja, mozak od razmišljanja, želudac od nejedenja, i duša od svega toga skupa! Sad je to valjda sređeno, ako mi se još jednom dogodi ovakvo nešto, zaboravljam taj e-mail. Idem se otkeljit od ekrana na barem dva dana, pozdraf!

Post je objavljen 08.01.2005. u 18:57 sati.