Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

DAME I GOSPOĐO

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
DAVOR MILIČEVIĆ's PRODUCTION PRESENTS

***

GORUP & KRUŠKA shooow
(Itchy & Scratchy style)


U ne tako davnoj sadašnjosti na našem malom, plavom planetu Zemlji živjahu Tihomir Kruškić a.k.a. Kruška or Kike i Zvonimir Gorup a.k.a. Gorup or Zvone. R*E*S*P*E*C*T!!! Prijatelji oni moju bijahu i jesu i bit će pa sjekire makar padale. (jebote zvučim ko Rojs za Gotovinu)
Tihomir «Kike» Kruškić (ovaj desni) je jedan jako talentiran momak koji će jednog dana zaigrati u…(drums) KUD-u «Gatalinka». Tako brzi i uravnoteženi pokreti nogu odaju njegovu ljubav prema plesu, ali čak i prema nogometu. Naime, Kike trenira (ili je treniro) u drugoligašu NK Dilj (aplauz). Brijem da igra stopera al to nije bitno. Također je i duhovit i raspjevan and he's free (bez PDV-a)! Njegova naj fora je: ahm… jebote jope ne znam! Naj klub mu je mislim Man Utd. Naj grupa: STiK (saša tin i kedžo – u zadnje vrijeme poznat kao SMEDŽO). Naj zanimacija: roštiljanje pri igranju NOGOMETIĆA. Naj predmet: knigovoctvo (tad ima inspiraciju i valja gluposti kao što su: … da). Naj frend: Gorup. Naj odjevni predmet: kapa u kojoj je stalno i u kojoj izgleda ko mrav ili kojekaki drugi kukac (vidi sliku). Naj uzrečica: DOBIT ĆEŠ NUWU!!!
Zvonimir «Gorup» Gorup (na slici ljevo) još znan i kao čovjek s urođenim bijelim čuperkom. Najbolje ga je opisati jednom riječju: legendaizajebant! Poznat po izjavama: bio sam na sahrani, mama će me se odreć preko novina, tužit ću te upravi gradskog vodovoda, šta je oš se tuć ja sam iz Novog Sela i još mnoge druge. Nekoć je treniro rukomet, ali onda je odusto jer, hmh, bolest ne pita. Naime u pitanju bijahu limfni čvorovi. NAŠ PRECJEDNIK koji biješe službeno smijenjen, ali u našim srcima još živi njegov precjednički duh i svako ko se tom protivi može nam flafnit kar! Mnogi se pitaju zašto je smijenjen, zar ne? (hahaha koja patetika) Eh, pa imate vamo sliku kako on i tralalalalalalalla ulaze u školu kroz prozor. Raska popizdješe i smjeniše našeg PRECJEDNIKA. Once again R*E*S*P*E*C*T! Naj fora: jebi se! Naj klub: Hajduk Mirko iz Mirkovaca. Naj grupa: Sestre (drag queens iz Slovenije). Naj zanimacija: učenje ili hattrick. Naj predmet: knjigovoctvo (voli srat ne doslovno). Naj frend: nema on prijatelja (J) Naj odjevni predmet: plava Lee majica (stalno ju obuče kad ja obučem svoju Lee majicu).
Da remiziramo (ili rezimiramo?)… ah what da hell!!! Njih dva u tandemu: cijelodnevna zabava. I onda kad se pridružimo i koljeno i tralalalalalalalla i ja dobijete ekipu snova. PEACE OUT!


Post je objavljen 26.12.2004. u 18:24 sati.