Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/missunderstood

Marketing

Snijeeeg

Snijeg… pada prvi snijeg.. tiho pada ulicama grada…nananannanaa… e kad sam bila mala, moja je majčica često pjevušila ove i druge stihove pokojnog Tomislava Ivčića (ne pitajte, ne znam ga ja!). Imala sam onda tek nekoliko godina, al ti su mi stihovi baš ostali u sjećanju, i sad svake godine kad vidim da je snijeg pao, ta mi pjesma zvoni u glavi. Nem pojma zašto, uvijek je tako. Al kako je ljeeeeeepo!!! Sve je bijelo…

A ja… opet se osjećam izgubljeno u ovome svijetu! Ne znam tko, il što je ubilo u meni onaj osjećaj pravoga Božića. Znate ono kad je sve veselo, obitelji i sve to.. ona toplina, unatoč stupnjevima ispod nule… ma baš onaj krismas filing! E toga sad više nema. Sad ni nemam osjećaj da je Božić, zapravo - BOŽIĆ. Više na to gledam kao; nema škole! Dobro, istina je da sam onda bila dijete i svaki takav blagdan doživljavaš s extra big uzbuđenjem, al glupo mi je što toga više nema. Al nije to samo kod mene, puno ljudi to misli. Gledaš ljude u gradu, svi imaju tužne face… pa ovo vrijeme bi tako ljepo bilo kad bi svi bili sretni… al koga zavaravati?!
Neki dan neki tip svira nešto, nisam sigurna šta, i pjevuši božićne pjesme. Prolazim ja s nekoliko legica, i jedna mu ubaci nekoliko kunica u šeširić, što je imao ispred sebe. On je zahvalio, al onako glasno i veselo, i zapjevao jednu pjesmu, sad se ne sjećam točno koja je bila, al znam da sam s legicom imala onaj eye kontakt i objema se kes nalijepio na lice! Neku pjesmu što volimo. Znate kak sam se ja osjećala ljepo! Pa taj mi je čovjek uljepšo dan! Eto, jedan ulični svirač, glupo rečeno; prosjak! Male stvari čine život moj lijepim. Pa tako malo nam treba da bi se osjećali sretno, samo što mi to ne znamo naći! Zašt je to tako?Post je objavljen 20.12.2004. u 21:41 sati.