Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glup

Marketing

Osjećam moralnu i svaku drugu obvezu izvijestit blogovsko pučanstvo o nekoliko događaja koji su obilježili vrijeme od mojeg posljednjeg javljanja.

Kao prvo, oboljeh od kroničnog popizditisa zbog manjka vremena. Grmh, Božić je tu a meni se dužnosti samo nagomilavaju. Uspjela sam smislit samo jedan jedini poklon, ove ostale i dalje kontempliram i ne znam...ne znam...volim više darivati van sezone. Onak, iznenada. Ovo mi je baš tlaka, jer se očekuje...ah, ma uvijek ja nekaj smislim, i sad ću isto. Doduše, bilo bi lakše da u novčaniku imam više od cijelih 15 lipa, ali ništa me ne smije sputavati.

Kao drugo, i najvažnije, otpao mi Kamerun. Neću psovati mater nikome, jer je ovo moja oaza koliko-toliko finog izričaja, pa neću koristiti primitivizme da opišem što mislim o organizaciji Unite for Sight. Naime, oduševljeni mojom kandidaturom, posao je moj ako ga želim. Put i boravak moram sama isfinancirati, na što sam se pripremila i izmislila taktiku prezentiranja sponzorima (starci, op.a.) Međutim, da bih konačno krenula u taj posao, moram još samo jednu sitnu formalnost ispuniti - otići u SAD po svojem trošku i obaviti edukaciju tamo. Makar oni imaju podružnice po Europi. Al ne, ti Maja lijepo pljuni par tisuća odvratnih dolara da bi cijelo ljeto mogla plaćati to da radiš besplatno. Koji mamlazi! Ko da nije dovoljno to kaj bi sama platila put i boravak od mjesec i pol dana u afričkoj zemlji, ne, još smogni love i za edukaciju. pa ko to njima onda ekšli tam volontira? Bil Gejtsova kuma???

Kao treće, posjetih Centar za odgoj i obrazovanje Goljak jučer. Ljudi moji, ja sam oduševljena tom djecom tamo. Predivno, prekrasno, ma to mi je najljepši božićni poklon! Radi se o djeci s posebnim potrebama, o čemu sam nedavno pisala tu na blogu. Uglavnom, imali su malo druženje pred blagdane i kratki skeč su izveli na božićnu temu. Uživala sam gledajući i slušajući, a još više u druženju s djecom. Zakon!!!

Evo, bilo ovo jedno kratko javljanje, ne? Pisalačka inspiracija mi je iscurila u tucet božićnih čestitki. Vama koji imate vremena čitat blogove, a još više vama koji imate vremena čitat glup blog, poručujem - EKIPO!!! primite se posla! pecite kolače, perite prozore, pjevajte pjesmice - Božić dolazi...

Post je objavljen 18.12.2004. u 00:05 sati.