Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afterburn

Marketing

jupi

hello, and we have an update :)))

bil sam u kinu jucer i bas je bio dobar film....
gledao sam "Zlocestog Djeda Mraza" u cinestaru, bilo im je kao rodendan i onda su karte kostale 15 kn.... pa se isplatilo
ali bila je bolesna guzva, garaza puna, nigdje okolo cinestara i sheratona parkirnog mijesta, na kraju sam se morao sparkirati na kolodvoru :) i usput sam se smrzo do kina... a bas sam si mislio da cu fino u grazu i nece biti smrzavice... a ono banana :((

uglavnom o filmu... film je bas bolestan... ono upujcaju djeda mraza dok trci s poklonom i tako :))) tko god da je pisao scenarij je bas bolesnik, a ima i jebenih fora u filmu ipak kada glumi Berni Mac, pa brijem da je on vecinu gluposti napisao.... a on je kako se zna vec jedan od legendi americke komedije, bas se sjecam kad sam gledao... njega sa onima ostalim crncima imaju onaj stand up show... putujuca grupa... sam se nemogu sjetit... a bu mi vec doslo.

nadalje... kino kokice, kaj sam jos zaboravio, ah da drustvo... opet isto drustvo na srecu :))) a da budale imaju srece , tj. bog budale pazi :)))

bilo je super i zabavno :))

bio sam ful napet prije kina, neznam zakaj, ali se opet danas smijeskam :))

ps. da sijetio sam se kak se zovu Kings of Comedy. tko god nije pogledao ni jednu epizodu, obvezno... pisas od smijeha :)))

Post je objavljen 17.12.2004. u 11:20 sati.