Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caranx

Marketing

Problemi s kurcem

Ima jedna prica zakaj moj otac nikad ne skace preko ograde... skace preko ograde al nikad preko vrata. Naime negde tamo sedamdestih isao moj otac kao mladac svome prijatelju. Bijase moj tajo nesto frajer onomda pa je uvjek skakao preko ograde vatajuci se jednom rukom gore za vrh a ostatak tjela prebacio preko. A ograd je bila jako lijepa, posljednji krik socijalisticke moderne, ukrsena limenim liscem i grancicama. I tako se moj otac zaleti skakat ali se uhvatio za vrata iza pantih. Vrata su bila samo prislonjena te kako je odskocio tako ih je lagano otvorio rukom sa kojom se oslanjao na vrata... naravno u medjuvremenu je vec bio u zraku i tada je ugledao svjetlo. Naime sletio je svom tezinom na jedan od tih limenih listica.... jajima. Strah od zeljeznih ukrasenih vrata prenijele se i na sljedecu generaciju. Srecom pa ja mastovita nova generacija iznasla potpuno nove i kreativne nacine samoranjavanja.
No mogli ste iz price zakljucit da si ja i moj najbolji prijatelj i nismo u nesto dorim odnosima... pogotovo kad sam ga prije koji dan prignjecio sa trist kila betonskim blokom. Nemogu vjerovat koliko taj malise nema srece u zivotu jer je vec tolko puta zavrsio u nekim vratima, na nekom galenderu ili ispod cigle da to nije normalno. Moram se javno ispricati svom najboljem prijatelju zbog cije sam nesrece zavrsio par puta pred doktorom koji se suzdrzava od cerekanja.
Nema ljepsih, od onih zvijezda koje ugledas kad ti konj nailazi na potok a ti si se nadigo u sedlu spreman za skok da bi u zadnjem casu kljuse opalilo po rucnoj a ti svom tezinom zasjednes na vlastita jaja. Snaga sile sjedanja na testise proporcionalna je dimenzijama izbeljenosti jezika podjeljeno sa iskolacenosti ociju. Krikovi bola ne ulaze u jednadjbu zbog neravnomjerne rasprostranjenosti, naime kod stvarno dobrog udarca vlasnik nesretnih organa pada u nesvijest ili bljuje sto mu ponesto opstruira toliko zeljeno kricanje.
I pitaju se cure zakaj ne volimo one spicoke, cipele sa spicom. Pa kad ih vidim odma me boli.

Jel vi znate kako je zajebato hodat okolo sa kobasom u hlacama. Meni je super smjesno kad se zenske naljute ili cude ak si coek cese jaja. Kad vam se sljedeca prilika ukaze u krupnom planu promotrite pozorno doticni organ. Mislim da na covjeku nema zajebanijeg mjesta za pocesat se ali zbog ironije svemira, to je mjesto koje najcesce svrbi. Probajte napunit plasticnu vrecicu pudingom, premazite ju medom i posipajte rezancima pa nakon toga pocesite vanjsku povrsinu bez da vam buduce puding potomstvo zavrsi svud po stolu... i ucinite to estetski, brzo i neprimjetno :) (Uzdasi zadovoljstva su opcionalni).
Btw kladim se da vama sise smetaju.... aj recite kako!

Post je objavljen 23.11.2004. u 16:38 sati.