Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marizamalestvari

Marketing

JEBATE!

Nema me jedan dan (i to ne čitav) i kod svih su komentari puni nekih novih priča!!! Nisam još ništa pročitala jer baš imah poriv da ovo napišem. Pa kud puklo da puklo:))
Rebel vidjeh tvoj komentar na moj prijašnji post:))) To je sve što imam reći o tome. Nego, kada ćemo mi obaviti taj dens? (op.a. stvarno su se vremena promijenila kad žensko tako javno i otvoreno inicira prljavi ples sa potpunim strancem:)))
Recite mi ljudi kako da stavim fotku u jedan od ovih boxeva sa strane? Ili, još bolje, više njih? Naime, prvi put u životu imam skener koji sam si oduvijek željela zbog fotki i svladala sam (uspješno, molim lijepo) samu radnju prebacivanja fotki u komp, ali kako ih podijeliti s vama... to mi još uvijek nije jasno. Molim za pomoć - i to jednostavnim jezikom!!!
Ovih dana me totalno oprala groznica darivanja. Stalno mi padaju na pamet razne ideje u kojima se nešto daje, a što je najbolje u procesu sam realiziranja istih. Ovog puta se ne radi o nekim velikim pothvatima već o organiziranju malog društvenog kolektiva za zajedničku kupnju-izradu-nabavku nečeg posebnog za pripadnike tog istog kolektiva kojima je uskoro rođendan. A i Božić se bliži pa sam nabacila par prijedloga i na tu temu.
Još uvijek čitam Vodič za autostopere kroz galaksiju. Knjiga je i dalje totalno cool. Voljela bih ju jednom pročitati u dahu (onak da čitam dok ju ne pročitam - uz male pauze za zadovoljavanje osnovnih psihofizičkih potreba, naravno), ali nikak da je se uhvatim tijekom recimo ljeta kad imam dosta vremena. A i našla sam Dekodirani Da Vincijev kod pa je to slijedeće na tapeti.
I kaj da vam još pričam?
Nemam pojma!
Ništa me ne muči, sa svime sam zadovoljna, nemam nikakvih prigovora...
To se zove umjetnost življenja na djelu - smjer hedonizam:))
Odoh!
Možda još samo...
Ma ne...
Uživajte ljudi!
Ide li tko na one blog kave?
Bilo bi fora upoznati barem neke od vas.
Sad stvarno idem.
Ajde pa se adio!


Post je objavljen 18.11.2004. u 00:24 sati.