< srpanj, 2005  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
Iako ne znam šta će se točno ovdje nalaziti ( a čak ni približno ) znam da će biti u potpunosti neinteresantno! Pitate se kako to znam, mislite da sam samo skromna ( naravno lažno ) ili nešto slično? Reći ću vam samo to da sam ovaj blog nazvala po pjesmo koja mi je upravo počela u winampu ( hird ). Znam da možda izgleda kao da će biti riječ o muzici ali ne znam kako da vam to kažem..... NEĆE! ( Osim možda ponekad ) Čini mi se da će ovo više služiti ispoljavanju mojih frustracija.

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Internet Monitor
ego
tip koji ima svašta za reć vam
micro
marvin in da hauz
djavolesku
star trek
A.L.I.A.S.
electro geisha.
frequency
china gone mad

sad znam kolko vas je
Free Web Counter

Newport News
Free Counter
Hit Counter
























































































































































































































































pakao po pinki - ex hird
21.07.2005., četvrtak
china gone mad

china gone mad!
- 15:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #
19.05.2005., četvrtak
PAINT IT BLACK

I see a red door and I want it painted black
No colors anymore I want them to turn black
I see the girls walk by dressed in their summer clothes
I have to turn my head until my darkness goes
I see a line of cars and they're all painted black
With flowers and my love both never to come back
I see people turn their heads and quickly look away
Like a new born baby it just happens ev'ry day
I look inside myself and see my heart is black
I see my red door and it has been painted black
Maybe then I'll fade away and not have to face the facts
It's not easy facin' up when your whole world is black
No more will my green sea go turn a deeper blue
I could not foresee this thing happening to you
If I look hard enough into the settin' sun
My love will laugh with me before the mornin' comes
I see a red door and I want it painted black
No colors anymore I want them to turn black
I see the girls walk by dressed in their summer clothes
I have to turn my head until my darkness goes
Hmm, hmm, hmm,...
I wanna see it painted, painted black
Black as night, black as coal
I wanna see the sun blotted out from the sky
I wanna see it painted, painted, painted, painted black
Yeah!

Ajde da vas vidimo tko je to?

- 20:17 - Komentari (3) - Isprintaj - #
16.03.2005., srijeda
SAILING

I am sailing, I am sailing,
home again 'cross the sea.
I am sailing, stormy waters,
to be near you, to be free.

I am flying, I am flying,
like a bird 'cross the sky.
I am flying, passing high clouds,
to be with you, to be free.

Can you hear me, can you hear me
thro' the dark night, far away,
I am dying, forever trying,
to be with you, who can say.

Can you hear me, can you hear me,
thro' the dark night far away.
I am dying, forever trying,
to be with you, who can say.

We are sailing, we are sailing,
home again 'cross the sea.
We are sailing stormy waters,
to be near you, to be free.

Oh Lord, to be near you, to be free.
Oh Lord, to be near you, to be free,
Oh Lord.


Rod Stewart
- 13:37 - Komentari (3) - Isprintaj - #
06.01.2005., četvrtak
sad se vidim
- 21:28 - Komentari (3) - Isprintaj - #
H,m !

Opet se ne vidim!
- 21:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #
04.01.2005., utorak
Pušiona: Predsjednički izbori (morala sam )

BILO je to dosta davno tako da se detalja i ne sjećam najbolje. Znam samo da nije prošlo niti dva tjedna od prvog dana nastave tako da se nismo ni znali najbolje.

Prvi srednje je u pitanju. Nova škola, nova ekipa, a to, naravno, za sobom povlači i novog predsjednika razreda. Opet, i nakon tih dva tjedna ekipa je bila jednoglasna oko Grgića.

Tip se u ta dva tjedna nije uspio pokopčat ni s kim, bio je za popizdit miran i pristojan i skoro svaki odmor bi proveo sam u nekom izoliranom dijelu školskog dvorišta. A usput i nije bio iz Splita nego je svaki dan busom dolazio iz nekog sela u okolici.

A to su, morate priznati, genijalne predizpozicije da čovjek postane predsjednik razreda. Ne živcira profesore, samo šuti i pristojan je. Čovjek kao stvoren za žicanje. Bilo opravdanja, bilo puštanja sa zadnjih satova, bilo bilo čega.

Ovaj je totalno popizdio kad je skužio da smo oko toga jednoglasni, ali nije imao izbora pa je počeo obavljati svoju predsjedničku dužnost.

I tako je idila trajala. Kad se generalno ne bi pripremili za neki kontorlni, Grgić bi skrušeno došao do profesora i polusramežljivo žicao odgodu. Ovi bi ga pogledali tako dobrodušnog i ne bi mu imali srca reći ne.

Tako je bilo i kod opravdanje i svih ostalih stvari pa čak i onih koje su se odnosile na najzajebaniji dio razreda u sastavu Dušan, Damir, Jere, Musla i Mišić koji su vječito izvodile pizdarije tipa ustajanje i pjevanje himne usred sata što je profesore generalno sjebavalo jer nisu imali muda to prekinuti, demoliranje WC-školjki i tome slično. Tu još treba napomenuti Dušanovu crnačku fazu u kojoj se posvađao s profesorom zemljopisa uvjeravajući ga da mu daje jedinice samo zato što je druge boje kože. Naravno, svi smo bili na njegovoj strani što je ovog iz zemljopisa toliko raspizdilo da se skoro rasplakao od muke.

Zapravo, oni su vodili politiku razreda, a Grgić je bio osoba za prema vani. Nešto kao kad Sanader zaglumi pred Europom da smo za popizdit fini i dobri, a u pozadini ima ekipu koja radi samo sranja.

Trajala je ta idila sve do trećeg srednje kad smo dobili novu razrednicu pa joj je ta siva eminencija odlučila prirediti nezaboravan doček u vidu predsjedničkih izbora.

Za početak, trebalo je naći protukandidata. Tu nije bilo velike dileme jer je Buktenica, inače tip iz Drniša, bio genijalan. Sad ovdje idu najvažnije stvari vezane za njega.

Tip je svirao harmoniku, ali ne samo uobičajene harmonika stvari nego je usput skidao i MTV tako da je jednom dofurao u školu harmoniku samo da nam dokaže da zna svirati stvari od Prodigya. A osim toga imao je i hobi da zove telefonom babe po tom hotelu u kojem su bile izbjeglice pa ih snima diktafonom. Treba još spomenuti i njegov antologijski pokušaj da se, jednom kad je pica (picat=markirat), od razrednice sakrije iza stakla. Ukratko, poprilično živopisan lik.

Siva eminencija ga je uspjela nafukati da se kandidira (znate onu Kovačevićevu spiku - nagovorili ga frendovi iz intelektualnog miljea) i ne bi u tom bilo ni po beda da čovjek nakon toga nije zabrijao. Mislim, ovi su se zajebavali, a on je popio spiku gore od Letice. Dogovor unutar razreda bio je da glasamo pola - pola da nova razrednica u startu popizdi.

Ova je došla na sat razredne, poupoznavala nas, a onda prešla na točku izbor predsjednika i baš kad je krenula Grgiću bez izvora produžiti mandat, digao se Buktenica i prosuo "Ja bih se kandidirao." Pogledala je po razredu, kao traži glas naroda, a mi smo onda složili vrhunsku graju urlajući "Tako je! Živio Bukte!" i tome slično. Popizdila je trenutno, a onda pitala: "Što, niste zadovoljni Grgićem?", na što je Dušan provalio: "Ne, nego mislimo da bi ženski kandidat bio bolji!"

Tu je onda uletila razvaljotka, ova je pizdila, a onda dala stvar na glasovanje. Oba kandidata su, naravno, dobila jednak broj glasova. Žena nas je gledala i nije mogla vjerovati. Uglavnom, ostavila nam je još tjedan dana da razmislimo, skupila stvari i izgibala.

Grgića je bio oduševljen činjenicom da bi mu mandat napokon mogao završiti, ali oduševljenje mu je trajalo cijeli jedan dan. Siva se eminencija, naime, potrudila sutra oblijepiti cijelu školu A4 plakatima s tekstom GSNB - Grgićeva stranka narodnog boljitka - Grgić gets! - Nastavite sa mnom u još bolje sutra! I tome slično. Na dnu je pisalo "Bukte je debil!"

Bukte jer na to popizdio pa je odlučio investirati u vlastitu kampanju pa su sljedeći dan školu preplavili plakati s tekstom "Dosta nam je Grgićevog terora! - S Buktom u ljepšu budućnost!"

To je trajalo sve dok na sat kod razrednice nije uletila psihologica s jednim od plakata i jedva se suzdržavajući da ne prasne od smijeha održala govor u stilu "U školi je zabranjeno promicanje bilo kakvih političkih stranaka i organizacija pa i onih koje ne postoje."

Međutim, s tim kampanja nije bila gotova. Vrhunac je bio grafit na zidu ispred škole "Glasajte za Grgića!" i još jedan ogromni kod Koteksa "GSNB - Grgićeva stranka narodnog boljitka" koji je poprilično zbunjivao slučajne prolaznike. Nešto poput grafita TBF u mom selu za kojeg je jedan stariji tip pitao koja je to sad stranka.

Bukte je kao odgovor planirao održati čak i harmonika Prodigy koncert ispred škole, ali mu se nije dalo nositi harmoniku sve od Lava.

Ta predizborna kampanja trajala je naravno sve do izbora koji su se održali u petak sedmi sat i na kojima se, što nije zabilježeno u povijesti razreda, pogotovo ne u petak navečer, pojavilo cijelo biračko tijelo.

Glasali smo tri puta i svaki put je opet bilo pola-pola, a onda je razrednica popizdila i zaurlala "Izabrat ćete ga danas makar do tri ujutro bili ovdje!" U sljedećem pokušaju Grgić je pobijedio jednoglasno.

Bukte se onda okrenuo po razredu s nevjericom, a kad smo krenuli vani zamalo se potukao s cijelim razredom. Mislim, ponašanje Slavena Letice goli je kurac prema Buktinom raspoloženju nakon svega. Kao, zajebalo ga vlastito biračko tijelu s pripadujućim izbornim stožerom. Uglavnom, nije pričao s nama nekih tjedan dana što nas, mora se priznati, i nije puno pogodilo te odlučio da mu je to zadnja kandidatura.

Ni Grgić se nije osjećao puno bolje, ali on je bio miran i tih lik pa se reakcija svela na "Stvarno ste u kurcu!"

I tako se idila nastavila sve do momenta kad smo maturirali. Nitko od aktera se nije nastavio baviti politikom pa čak ni Bukte iako bi, kako stvari u Hrvata stoje, vjerojatno dogurao dosta daleko.



PS: Sad bi mi moji čitatelji mogli početi spominjati rodbinu. Kao, koja jeftina fora, stavi naslov "Predsjednički izbori" da svi otvore tekst pa piše pizdarije koje s tim nemaju veze.

Ako mislite tako, pokušajte sami napisat tekst o pašteti i ratnom putu Jadranke Kosor. To, eto, ima veze s izborima iako nema sa zdravim mozgom.

- 19:50 - Komentari (5) - Isprintaj - #
29.12.2004., srijeda
moment of smoke

'
- 01:34 - Komentari (3) - Isprintaj - #
22.12.2004., srijeda
summer in Paris

!
- 23:13 - Komentari (3) - Isprintaj - #
15.12.2004., srijeda
Nemrem vise! Tonem! Nitko me ne spasava! Nitko me ne slusa! Nitko me ne cuje!
- 21:14 - Komentari (9) - Isprintaj - #
mmmmmmmmmmmmmm

!
- 20:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #
12.12.2004., nedjelja
moment of zen

-
- 20:35 - Komentari (2) - Isprintaj - #
09.12.2004., četvrtak
Preporuka

Neki dan browsam telkom i naletim na jos jednu od mnogih nasih debilnih tv emisija od televizije ciju bi pristojbu kao trebali placati, kao ono porez na tv i to! Jebote, zakaj mi ne naplacuju porez na ves masinu ili masinu za pranje suda ili na mikrovalnu? Kad to uvedu ja cu kunem se poceti placati taj glupi porez na posjedovanje telke! Ono fore radi! Ja se u biti borim za ravnopravnost sve kucanske masinerije!
Back to my theme!
I tak u toj emisiji zvanoj kokice najava za filmsku enciklopediju! Kao nasi momci su ju izdali, kazu da je nesto drugacija od tipicnih enciklopedija. Hm! Vrag mi ni dal mira, tak da sam se iduci dan uputila u knjizaru ni ne znajuci ime te cudnovate enciklopedije (slusala sam na pol dok sam u biti provodila jebeni multitasking ). I tak ulazim ja u knjizaru i brijem si, sad kad pocnem babi objasnjavati kaj trazim, a ne znam ni kak se to zove ova bu mi se a) smijala (znajuci da hrvati nisu sposobni za tak nekaj izdati)....b) gledala me u cudu neko vreme dok se ja trudim objasniti kaj trazim da bi mi nakon pol sata rekla da ona to nema!
I tak ja znaci udem i pocnem neki dan je izdana filmska enci ONA : evo tu vam je!
Ostala sam zabezeknuta sa njenom efikasnoscu i samom cinjenicom da nisam nis trebala objasnjavati, da nisam cak trebala znati ni ime tog cuda, samo sam trebala znati o cemu se od prilike radi i da je nedavno izdana!
No cak ni to nije bitno!
Bitna je sama knjiga!
Tj, njena tema i nacin pisanja!
Naslovi sami po sebi sve govore : 25 najboljih porodaja, najbolje sise u teen horrorima, najbolji brkovi filmske povijesti, ne znam kolko najboljih spoilera,5 najiritantnijih slavlja nakon uspješnog rješavanja teške i opasne situacije, 9 kultnih scena s invalidskim kolicima, 33 najbolesnija iživljavanja s ljudskim tijelom, 10 najboljih zabava s mrtvim ljudskim i neljudskim tijelom, 6 filmova koje ćete pamtiti i po odlascima iz objekta ili prometala koji netom poslije eksplodira, 20 najboljih rješavanja glavnog negativca, 16 legendarnih razdjevičenja, 9 najboljih transformacija žene u čudovište (i obratno), 11 kultnih scena prdenja...
Sta reci osim decki svaka cast, a vi koje zanima odite i kupite i ne pozalite

- 14:18 - Komentari (4) - Isprintaj - #
Jos jedan oldie but goldie

etienne de crecy - scratched
dobro nije bas totalan oldie ali je dobra, a spot jos bolji!
Tocno opisuje to neko nedjeljno poslijepodne kad ti je samo do kruzinga!
- 00:51 - Komentari (1) - Isprintaj - #
07.12.2004., utorak
Ah

*
- 12:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #
04.12.2004., subota
Film ( 24.07.2004. ; 00:03 )

I krenem ja tako gledati film u nastojanju da izbjegnem vise manje sve nepotrebne kontakte sa familijom.
Kada uletava meni stric da on nemre razmisljati sa glasovima iz filma u pozadini, te da stavim ja to na mute! Kaj koji kurac? Koji je smisao gledanja filma ako ne cujes sve zvucne efektice koje su stavili u film? To je ko da se jebem, a kita mu se nije ni digla! I kakvo kurcevo razmisljanje? S cim? Kaj ti se razvio novi mozak u zadnjih sat vremena od kad smo zadnji put pricali? Mislim kaj? Ne kuzim! Nista se u konstituciji njegovog mozga nije promenilo, jos uvek je isti neobrazovan, zaostao primitivac!
Mislim budimo realni! To je tip koji si je dao iscupati potpuno zdrave zube i korijene, te si ugraditi u zubno meso metalne vijke na koje su nastimani porculanski zubi! Tko normalan bi si to napravio?
Ja vas ozbiljno pitam!
Tko? Tko? Tko?
- 11:27 - Komentari (3) - Isprintaj - #
30.11.2004., utorak
Gus gus

Naletih u svojem winampu na gus gusov polydistortion, poslušajte si ga, jos uvek je dobar bez obzira na godine koje ima! Hm! Jebeno poslozena recenica, ili?
- 11:19 - Komentari (1) - Isprintaj - #
Linkovi

Vec tak dugo nisam ostavljala nikakve linkove da sam skoro vec i zaboravila kak se to radi!
Ajd sad pronadite novog uljeza!
A-ha!
Ajd da vas vidim!
- 11:09 - Komentari (1) - Isprintaj - #
28.11.2004., nedjelja
Da zensko sam i kaj sad? (22.07.2004. ; 22:08 )

Muski dio obitelji kojem sam dosla malo u posjetu me tretiraju kao vlastitu bedinericu sa jednom razlikom, meni ne placaju!
Vec tri dana pospremam za njima ko zadnji kreten kak mi nebi prigovarali i zamisli jednom nisam odmah poletila prema masini za pranje suda kada je netko odlozio tanjur u sudoper i odmah sam dobila jezikovu juhu. Ma jebite si vi mater! Koji je vama kurac? Pa ja sam gost u ovoj jebenoj kuci jednom godisnje. Dolazim se tu odmoriti, a ne pospremati. Tolko ne pospremam ni kod sebe doma.
No danas je ipak po mojem misljenju bio vrhunac!
Trazili su me da im nesto skuham posto oni cijelo vrijeme jedu u restoranima ili narucuju doma. Meni se pojavilo u tom trenu bezbroj upitnika iznad glave! Pokusala sam im objasniti da ja zapravo ne znam kuhat misleci da cu se tako izvuci. Tada su tek pocela predavanja pa ja sam zena, to je moja duznost u zivotu, kako ja mislim kroz zivot bez znanja o kuhanju ( moj odgovor je bio pa isto kao i muskarci, ali nije proslo ), sta, zato sto cu imati diplomu si brijem da ne trebam znat kuhat, ...
Jebite se vi malo, pa nije mi cilj udat se i ostatak zivota provesti za stednjakom, ja jednostavno nisam taj tip! Moj kuhinjski IQ je mozda 2 ( znam zagrijat vodu ). Ja sam prejebenonespretna za kuhanje, posle mene svaka kuhinja treba proci kroz tezu rekonstrukciju!!!!!!!!!!!!!

- 18:00 - Komentari (3) - Isprintaj - #
26.11.2004., petak
Roads











Oh, can't anybody see,
We've got a war to fight,
Never found our way,
Regardless of what they say.

How can it feel, this wrong,
From this moment,
How can it feel, this wrong.

Storm,
In the morning light,
I feel,
No more can I say,
Frozen to myself.

I got nobody on my side,
And surely that ain't right,
Surely that ain't right.

Oh, can't anybody see,
We've got a war to fight,
Never found our way,
Regardless of what they say.

How can it feel, this wrong,
From this moment,
How can it feel, this wrong.

How can it feel this wrong,
From this moment,
How can it feel, this wrong.

Oh, can't anybody see,
We've got a war to fight,
Never found our way,
Regardless of what they say.

How can it feel, this wrong,
From this moment,
How can it feel, this wrong.


Portishead

- 12:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #
24.11.2004., srijeda
Koji komplet (20.07.2004 , 00:47 )

Upravo upoznah prijatelja od strica! On me podsjeca na mungosa po energiji i nekim reakcijama! Koja je to jebena kombinacija lemur i mungos! Totalan fijasko!
- 15:58 - Komentari (2) - Isprintaj - #
14.11.2004., nedjelja
Putujem (mislim da sadopet mozete citati moje provale od ovog ljeta koje sam vam bila uskratila poradi straha od mog strica - ovo je pisano 18.7.2004. u 16:05)

Sutra idem onom mom stricu u posjetu što me podsjetilo na nemile događaje od prošle godine s puta. Vlakom do tamo u principu imate 22 sata jahanja, ali zašto bi pinki putovala 22 sata kada može i 25 ili više ( u jednom trenu sam jednostavno prestala brojat )
Sve je u biti teklo po običaju do predzadnje postaje. Ono kuhanje u vlaku, ćaskanje sa starim babetinama, gledanje fotografija njihovih unuka, noćni seksualni manijaci koji te mole da ti izmasiraju noge, kurve u Veneciji mestre, ..., neki tip koji nema milosti prema tebi pa ti se upucava do besvijesti, oni blesavi razgovori di ćeš, kako i zašto,...
What the fuck, why the fuck do u care?

Šta se desilo na toj predzadnjoj postaji?
Vlak je stao. OK, uvijek tu stane! Jedini je problem što nije krenuo. Zašto? Kolodvor u gradu moga strica je prolazio kroz opaku rekonstrukciju. I to usred sezone, koja hrpa nedoraslih kretena vodi tu jebenu državu da mi je znat. Ja da tam dođem imenovali bi me za predsjednika samo poradi činjenice da moja leva i desna strana mozga mogu istovremeno funkcionirat bez pada sistema.
Dakle :
Nazovem ja svog strica i kažem da ću kasniti pošto moram smisliti kako doći do njega. On na to odgovara: a joj da zaboravio sam ti reći za rekonstrukciju! Molim? Mamicu ti tvoju!Kako to misliš zaboravio si reći, pa kolko to već traje? Pa neka 2 mjeseca! Tada sam pala u nesvjest, kada sam se probudila imala sam osjećaj kao da sam umrlai otišla u raj, barem do trenutka dok nisam čula halo s druge strane žice, tada mi se sve vratilo.

2 MJESECA! Mamicu ti tvoju nesposobnu! Kako to možeš zaboraviti? Jebem se u vlaku
21 sat da bi mi ti rekao tek sad da nisam ni blizu svojeg cilja, ja idem doma. Sad sjedam na vlak za Zagreb, a vi se svi jebite sa svojim rekonstrukcijama usred sezone! Tada me oprao hladan tuš da ću morati putovati 21 sat natrag, a kada stavimo to na vagu sa još
2 sata do strica ipak je pobijedio stric ( naravno moja naivnost da se sa mojim stricom kada je potrebno ipak nešto da dogovoriti i mišljenje da je on ipak tu na zemlji ne samo da troši zrak ostatku poštenog svjeta ).
Jebi ga nisam ja karakter, sve za ljenost.com.

No moj stic ispostavilo se ipak ima veću genetsku sukladnost sa lemurom nego sa mnom. Tip je bio udaljen od te moje postaje na kojoj sam ja zaglavila pola sata vožnje s autom, no ja sam ipak taj ostatak kilometara putovala nekih 3 sata (barem). Zašto pitate se?
Idemo se vratiti onoj usporedbi strica i lemura!

Šta sve treba napraviti prije dolaska po mene / normalan č _ / on
ustat se iz kreveta______________________ / 10min_____ / 1 sat (min)
otuširat se____________________________ / 10-15min__ / 1 sat
obrijat se_____________________________ / 15min_____ / 45min (brije cijelo tijelo)
pojest nešto__________________________ / 15min_____ / 43min
........................................................................................

Mislim ok, čekala bi ja i normalnog čovjeka cca sat i pol, ali bi se sela na kavu i ne bi bio nikakav bed, no za njega kad znaš da bi došao po tebe tek za 4 sata, jebi ga, uzimaš stvar u svoje ruke i pinklec na rame, put pod noge! Kako sam samo bila glupa! Prvo treba nać autobusni, tada treba kupiti kartu, pa pričekat bus, pa se kuhat u njemu dok on staje u svakoj jebenoj selendri na putu do cilja.
Kada sam napokon došla u taj grad, dođoh i do stričeve zgrade, pa do njegovog stana i to samo kako bi poljubila vrata. Tip se išao vozikat s autom dok ja ne dođem. VOZIKAT! Mogao se on provozat i do mene na onoj jebenoj postaji u onom jebenom gradu koji nije bio moja destinacija, ali to izgleda da je bilo preteško,
ili presofisticated za njega i njegov mozak koji može primit samo 1kB informacija u vremenu od 2 sata!!!!!!!!!!!!!!!!

Ali ja sam bila napokon na tom svojem usranom cilju, u biti s druge strane vrata od svojeg cilja, ali i to je bilo dovoljno da napokon budem mirna i samozadovoljna, barem do trena dok moj idiot od strica nije došel i pustil me u stan!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_______________________________________________________________


Svaka priča ima kraj, svaki kamen zavičaj more ili planina
ti bi htio da je sve malo jednostavnije al ne razumijemo se
svaka priča ima kraj, svako pleme zavičaj, asfalt ili livada,
ti bi htio da je sve malo jednostavnije al nas djele godine
Putujem i ne mislim na tebe

_______________________________________________________________






- 16:23 - Komentari (7) - Isprintaj - #
**

Vidim da ni to ne pali stoga pozdrav samoj sebi dok ne nadem rjesenje ovom zajebu!
- 16:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #
*

Rekoše mi da se trebam obnoviti kako bi ostala u opticaju, pa se eto i obnavljam!
- 16:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #
08.11.2004., ponedjeljak
Sta je covjeku potrebno da si dobro osecao? ( vid, vid napadaja nepismenosti! Idemo ponovo : Sta je covjeku potrebno da bi se dobro osecao!)

Potrebno mu je da ima 3 dana praznog hoda, a cetvrti da napokon nesto napravi. Ali to nesto nije sve sto je trebao napraviti, vec samo dio, ali jebi ga, bar je nekaj napravil!
Vratimo se na objasnjenje praznog hoda od tri dana, dobro ok, 3 i kusur!

Dakle:
Prvi dan!
Prvi dan se probudis i odlucis ne trosit vise vrijeme uzalud vec napraviti nesto konstruktivno. Radis si kavu i sjedas za komp! Hm! Za sad je ok! Tada pocnes prckati po stvarima koje imas na kompu kako bi te morti inspirirale za neku pizdariju koju moras osmisliti! Tada se ajde sjetis, ali nemas dosta materijala pa ides na net kako bi doznao sto vise informacija o tome. A internet je kurva! Nemres ti sad otvoriti samo jednu stvar, doznat iz prve sve sto trebas i to je to. Prvo moras naci u hrpi ponudenih mogucnosti ono sto trebas. Tada, na toj stranici koja ti je dovoljna sama po sebi nades jos par linkova, a ljenosti mi je uvijek vrlina osim kad sam na netu! Ergo link, ergo ja ga moram pogledati! E sad, taj je jos bolji, taj nudi jos vise mogucnosti, jos vise informacija! Nemrem se sad praviti kao da ga nisam vidla, kao da ne postoji, ja te informacije jednostavno trebam imati kod sebe, u svom kompu koji mi je ionako zamjena za moj mozak koji nemam! E sad! Posto su te slatke informacije u pdf formatu one se jednostavno moraju skinuti! I sad ja skidam i skidam, i skidam, pa me malo izbaci, pa ja opet skidam i skidam, pa me opet izbaci! Zvuci li vam poznato? Znate kak to ide! I tak se dobar dio toga napokon skine, pogledam na sat, a na satu opa vec 6, a ja sam sjela tu oko pol 11! I tako je meni prosao moj prvi dan praznog hoda! Btw tko uspije ovo skinuti dobije pivu do dvije od mene!

Dan 2!
Jutro ista prica, Budenje, kava, komp! Razlika? Danas nema interneta. No nije vazno mogu ja i bez toga dangubiti, a izgledati kao da radim. Mislila sam prezentaciju tog sranja na kojem upravo radim malo zrihtati kak bi se reklo. Mislim sad je jos prerano da bi uopce razmisljala o tome posto nisam ni pocela raditi, no to sam ipak ja! Imam par novih programcica na kompu koji mi se cine prikladnima za to moje doradivanje. Al nemrem ih uciti tek kad zagusti i kad bi vec sve trebalo biti predano, mislim si ja! To treba sad, mislim nije da mi nije panika i da bi vec trebala poceti raditi nesto KONSTRUKTIVNO!!!!!!! I tak pocinje moj prazan hod broj 2! Prvo treba prouciti sve opcije koje ti nude svi ti programi, ali nemres donijet zakljucak o tome koji je bolji i na kojem ces raditi ako ih ne testiras! Pih! Prvo izaberes sve opcije koje su ti fora i koje ces vjerojatno morati koristiti. Tad svaku isprobas na istom uzorku u svim tim programima!E sad ide zajeb stoljeca! Ovaj program bolje radi ovo, a onaj bolje radi ono! Lagan pogled na sat i opala vec je pol 8!

Treci dan!
Taj je poceo kao i ovi ostali, ali taj je najbiserniji, jer ne znam ni sama kaj sam radila! Nekaj valda jesam! Znam da sam bila tu, za ovim svojim kompom i da sam nekaj delala, ali kaj? To je jedna velka enigma! Joj ne! Sjetih se! Sada pocinje igra koja se zove iz supljeg u prazno! Odlucih kako sada opet pocinjem uvelike koristiti komp u svoje obrazovne svrhe, da bi trebala mozda osloboditi jednu particiju samo za to! Sta znaci osloboditi? To znaci svih onih 20 filmova koji mi se nalaze na E particiji negde stavit. Naime oni se tu nalaze posto sam ih dobila u jednu ned kad nisam imala niti jednog praznog cd-a, pa sam ih na brzaka sve skinula na komp. To je bilo prije, ah, barem 6 tjedana! Od tada sam ja nabavila cd-e, ali nikada se nisam primila tog krvavog posla tj. presnimavanja, sve do treceg dana praznog hoda! No prije toga odlucih otici malo na net, malo se pohvaliti sa svojim putovanjem i to! Ipak sam ja svjetski putnik. To vam je ovo malo niže! A tada ..., to ste vec skuzili, i tako prozuji i treci dan!

E!
A danas, danas sam bila marljiva, pa sam napokon nekaj i napravila od onog kaj sam trebala napraviti, mislim imam fore do sutra, a nisam jos ni na pol puta. Hvala bogu da danas jos trebam i na fax i napraviti jos neke stvari, tak da stvarno imam vremena! A onaj kusur koji sam spomenula prije to je sad ovo sto radim!
Jupiiiiiii!!!!!!!!!!!

Naravno svi ovi dani su imali intermezo poradi hranjenja, pishanja i ostalih stvari u tom rangu!

Pozdrav Brani!
- 22:21 - Komentari (5) - Isprintaj - #
07.11.2004., nedjelja
i i i ovak!

*
- 11:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #
i i ovak!

*
- 11:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #
i ovako!

*
- 11:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #
A ovako je zapravo bilo!

*
- 11:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Ovako nekako je bilo u Egiptu!

*
- 11:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #
01.11.2004., ponedjeljak
Da, izbacena!

I tako su me na cetvrtoj godini studija napokon izbacili s vjezbi, mislim samo me jedan izbacil! Kako cool, sad cu morati traziti druge da me prime u svoju grupu!
No dosta o tome!
Sad skuzih kolko me dugo nije bilo! Vec zaboravih svoju lozinku! Stvarno sam mislila da imam sve pod kontrolom i da nije bed, da cu se normalno moci intergrirati natrag u blogersko drustvo a kad ono ...!
Hm! Morat cemo to nekako popraviti!
- 09:55 - Komentari (3) - Isprintaj - #
28.10.2004., četvrtak
A sad jedan za ozbac!

Jebote kak je sve tak brzo pocelo!
Ove nove generacije mi se uopce ne svidaju! Svi su nabrijani do ibera, vec su se ful ufurali u godinu a ona traje tek 2 tjedna, ............, mislim stvarno, malo postovanja prema starim i nemocnim zabusantima!
Kaj bi se ja sad trebala natjecati s ovim novim generacijama, sad ja vise nisam dobra, sad sam odjednom neradnik! Osjecam se kao da su me otpustili par dana prije penzije!
- 22:07 - Komentari (3) - Isprintaj - #
ohoho!

Malo nas nervoza pere! Nedostatak ili visak seksualne energije? Sta je od tog dvoje alias? Sta? Nestao ti je partner u kriminalu pa nas fata paranoja?
I da jos sam ziva ( donekle )! Ispucavam se na drugim poljima pa nemam vise bas tolko vrimena! Ipak sam ja svjetski putnik koji se tek vratil iz Egipta i znam da te pere ljubomora kaj i ti nisi isel ali ja ti tu nisam kriva, ja ponudih a ti odbih!
Mislim pa nije bilo bas tak dobro kod piramidica i roneci koraljnim grebenima, a voznja motorima pustinjom je totalna banana! As if!
- 21:56 - Komentari (4) - Isprintaj - #
03.10.2004., nedjelja
ispiti!

Ajde i to je gotovo, napokon sam cetvrta godina!
Joj sto volim administraciju! Znam da sam vec o tome pisala, jos onda kada sam pisati mogla, ali moram opet!

Dakle :
Nemam uvjete, al nema ih nitko, pa nije bed!
Ceka se skidanje uvjeta, što se na mom faksu dogada tek nakon upisa kad skuze da im je u godinu upisano cak dvoje studenata! Vau! S uvjetima koje su odredili to me stvarno zacuduje. Mene i jos 125 njih koji zele na cetvrtu!
Ovo je bila mala digresija, a sada se vracamo na ono nije bed!
Dan nakon zavrsetka upisa skidaju dio, 3 ispita za koje se nije nikada ni ocekivalo da ce ih netko dati, i gledaju kolko bu ih se sad upisalo!
Taj dan ulazim ja u referadu i po obicaju se pravim blesava. Govorim kolko mi ispita fali na kaj ona meni odgovara da sumnja da bum ja ove godine upisivala nekaj! Thanx baba fakat si mi uljepsala dan ti psychobitch koja od prvog dana moje povijesti studiranja uvijek imas nekaj pametnog za dobacit bas meni na ulasku ili izlasku iz referade!
Iduci dan dolazim na faks i srecem kolege koje mi govore da su oni jos jucer upisali godinu bas bez onih ispita koji meni fale! Hm! Ulazim ja opet u onu rupu dolazim do svoje vlastite psychobitch te ju uljudno priupitam smijem li ja danas upisati tu PROKLETU godinu!!!!!! Kako to mislite? Pa ja vas vec imam upisanu u cetvrtu godinu! Hm! Ma nemoj! A smijem li ja dobiti indeks kako bi ga ispunila? Ne posto ja vas vec imam upisanu na listu kao polaznika cetvrte sto znaci da ste upisali! Slusaj baba nadi moj indeks zaviri unutra i otkrij kozo jedna da ja jos nisam na cetvrtoj ali bi htela biti i ako dobijem natrag svoj prokleti indeks morti bum i BILA!

- 19:52 - Komentari (37) - Isprintaj - #
20.09.2004., ponedjeljak
Ja postojim!

Još sam tu, nebiste mi virovali kak se veli! U nekim sam totalnim emocijonalnim kaosima koje cu mozda jednog dana i podijeliti s vama, ali ne bas sad odmah!
Mislim da ga jebes nemrem!
Rado bi ja, ali savjest mi ne da!
Kak je sjebano posjedovat tak nekaj!
Hm!

Ovaj post je napisan u cast svih onih koji se pitaju di sam ili mi jebu mater poradi izbivanja!
Drito respect!
- 00:05 - Komentari (3) - Isprintaj - #
23.08.2004., ponedjeljak
Opet novi clan moje velike kompjuterske obitelji

Kupih si skener! Brijem da je to bila zadnja potrebna stvarcica da upotpuni moj komp!
- 23:14 - Komentari (5) - Isprintaj - #
22.08.2004., nedjelja
Volim!

Volim šetati Mirogojem. Da ja sam ona koja to voli! Tamo je sve jednostavno! Mirogojske arkade smiruju i brane te od gradske vreve. To je mjesto gdje možeš stati i razmisliti o svemu. O živima i o mrtvima, ljudima koji te svakodnevno okružuju i o onima koji su tu u tvom životu samo u prolazu, onima koji su tu i koji su bili!
Ali ne razmišljam o njima s tugom u oku, već sa blagom sjetom.
Nekako kao da mi je drago što su mi dragi ljudi pokopani baš tamo, u taj simbol mira i spokoja. Kao da mi baš to mjesto daje neku nadu da će sve biti ok, pa čak i bez njih. Čak i kada se to čini nemogućim i kada misliš da ne možeš niti jedan korak napraviti bez njih, kada te oko srca steže što i sada živiš na istom mjestu koje si djelio s tom osobom, kada te okružuju stvari koje su pripadale toj osobi, kada znaš da te samo jedna vrata dijele od njihove i tvoje sobe. Kada svaka stvar oko tebe u tom stanu ima svoju povijest. Svaku stvar je netko kupio, netko od onih ljudi koji su tu živjeli prije mene, oni koje nikada nisam stigla upoznat i oni koje sam znala jako dobro. Oni od kojih ja potićem, koji su mi usađeni u svaku moju stanicu, svaki komadić moga tijela, oni od kojih ne mogu pobjeći jer su oni dio mene jednako kao što sam ja dio njih. A oni, oni su ti kojih više nema. Oni su ti koji obitavaju na Mirogoju, meni tako dragom mjestu, u vječnom spokoju.
- 10:59 - Komentari (3) - Isprintaj - #
"%$/()=%&$%"#

Cula sam da se tu po kuloarima sire razno razne lazi o meni. Mislim stvarno! Zar je to nacin da se odnosi prema prijateljima?

- 10:22 - Komentari (2) - Isprintaj - #
21.08.2004., subota
Kaj ima ljudi?

Nismo se dugo ni vidli ni culi (kao da prije jesmo). Mislim jesmo komunicirali na neki odredeni nacin, no to sad nije bitno!
Evo mene natrag, ali sad za ozbac, posvetit cu se svojoj blogomaniji kao i ostatak normalno-nenormalnog sveta!
- 15:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #
17.08.2004., utorak
Ja sam opet tu

Opet u svom voljenom Zagrebu, sa mlazom vode koji nakon onog na moru djeluje kao slapovi Niagare!
- 19:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #
16.08.2004., ponedjeljak
Moj pes

*******
- 23:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #
14.08.2004., subota
******

******
- 23:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #
12.08.2004., četvrtak
*****

*****
- 23:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>