Odraz Online

22.11.2006., srijeda

Također se pazite od njih

Jer ako mislite da možete preći one koje jebu i Vraga u zdrav mozak, tu se gadno varate.
Mogu vas one okrenuti kao male bebe, imaju one vještina ko malo koja druga stvorenja. Dobre su za se uvaliti u priču i ufurati u nešto što njima paše da nije ni za povjerovati.
Pogotovo što mnogo žena voli da se osjeća najbolja, najljepša, najintrigantnija, najpoželjnija. A vas smuti ko kašu. Nažalost većina muških je takva, pada na lijepe sitnice, koje duboko u sebi zna da su neostvarive, ali sviđa mu se to što dobije. Još kad čuje da je najpoželjniji, muškarčina, jedini u mislima itd. Kako da ne. rolleyes
I do čega onda dođe? Do gubitka vremena. To vrijeme možemo stvarno utrošiti na nešto stvarno.
Dajte im da se osjećaju carice, najbolje, najljepše, sve naj ljepše i onda vodite tu psihološku igru sa njima. I onda kako se situacija razvija, dobro otvorite oči i pogledajte što leži iza toga. najčešće sjedenje na više stolica. A zna se da tko skače s jedne na drugu kad tad pada sa svih zajedno. I onda pazite jer će baciti kartu nježnosti, milosti, povrijeđenosti, nemoćnosti. Ne padajte na te trikove. Kako vać rekoh, i Vraga mogu prešišati. Dopustite da misli da vodite njenu igru, a onda je iznenadite.

I mislite na osvetu? Ako da, onda smislite nešto veliko što će na veliko i pogoditi, smislite nešto toliko zlo da će se mnogima oko vas smučiti, ali naravno ne od vas.
A ako ne, onda nastavite u miru i tišini i ignorirajte situaciju.
Samo pazite da od vas ne pravi budalu, to je lako moguće. Možda će oni mlađi od vas čak i padati na te fore, ali s vremenom ćete vidjeti što je to zapravo. Stvarno fore.
Ali nema veze ako ste mladi, vama se zbog toga i oprašta.

A sada vježbajte malo samokontrolu pa vidite kako će se stvari razvijati... I opkušajte ne igrati s ku*cem nego sa glavom...
Toliko od mene za sada...smokin

13.11.2006., ponedjeljak

Evo, Odraz se vratio, danas nemam pojma o čemu mogu pisati, spava mi se za krepati, ali nešto ćemo smisliti...
Hmmm, da vidimo...

Jebiga, nemam pojma, umoran sam. Vjerovatno sutra, ja se nadam...

BOŽE SVETI!! IZBRISANO JE ONO ŠTO SE UNOSILO!! FU*K!!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.