Odraz Online

30.10.2006., ponedjeljak

OK, evo me nazad, Odraz se vratio na pisanje.
Kao obećano, danas vas uvodim, dragi moji čitatelji, u tehnike upada, odnosno u spiku.

Dakle, zapamtite, ovisno o situaciji ovisi kako ćete upasti.
Općepoznato je da upadamo najčešće dok smo vani, na nekim zabavama i sl. Rijeđi su slučajevi na koncertima, u muzejima, na izložbama,...

Pozabavimo se ovim prvim, dakle kad ste vani na nekoj zabavi, navečer kad izlazite i sl.
Prvo, odmah kad locirate žrtvu, pratite je malo, da ne bi bila sa nekim frajerom, jer one zauzete se ne diraju previše, osim ako vam one prve ne daju do znanja.
Nakon što ste oko 1 min (ne više!) analizirali morate prići. U predhodnom poglavlju ste saznali da samo ako se riješite srama ima šansi za nešto napraviti.
Br.1. Kad priđete nemojte joj reći nešto klasično kao "Bok, ja sam..." "Bok, kako si?" To rade nesigurni koji ne znaju što pričati.
Uletite sa malom dozom humora, to vole.
Nešto kao: "Ej, znaš možda koliko je sati?"
Pogledati će vas malo zbunjeno, jer opet to nije najklasičniji upad, i kad vam odgovori vi kažite "Uh, pravo vrijeme da se upoznamo!"

Osmjehnula se, sada ste na pravom putu. Nastavite sa: "Kažu da je humor najbolji način za prići, a ti si se nasmijala." I tu se i vi nasmijite. Sve ostalo ide po planu: kako se zove, odakle je, u koju školu ide, da li radi, što radi, studira, horoskop,.........

Inače jedan od daleko najboljih upada. Po meni, jer još nije zakazao.

Savjet: Osim ako niste modni agent, izbjegavajte pričati o modi, o tome kako se ko oblači, što je in, što out. Ovako ćete ispati prava "frendica". I odoše šanse za hvatanje.


One stvari tipa: "Tvoj je tata ukrao najljepše zvijezde sa neba i stavio ih tebi umjesto očiju..." izbjegavajte. Prvo je pre dugo, drugo, možete se zaplesti i onda ste zajebali, treće, to je toliko pekmezasto da će vam možda ponuditi maramicu za suze obrisati. Mora u vama vidjeti muškarčinu, a ne curicu.

Još jedna preporuka Odraza je slijedeća: Čitajte i educirajte se, pogotovo ako mislite otići u muzej, na neku izložbu i sl. i tamo nešto uhvatiti (kao ja npr. pošto su takve djevojke prilično živahne i vatrene).
Uzmite knjigu neke umjetnosti, prolistajte je i zapamtite neke sitnice, par slikica i par skulptura. I obavezno autore.
I onda kad vidite mačkicu da stoji i gleda nešto, onda samo priđete i kažete: "Hmm, stil ko da je preuzet iz renesanse, ali ima nešto u njemu što me podsjeća na modernu."
I gledajte sliku/skulpturu, a ne još nju. Tek kad vas ona pogleda, čekajte par sekundi i vi nju pogledajte. I ako ona nešto odgovori, onda ste na dobrom putu, a ako vas pogleda i otiđe, onda možete ići doma. Ne, ne možete doma, možete jedino na iduću žrtvu.
No, pošto je ostala, onda je pitajte što ju je privuklo na ovu izložbu, što joj se dopada,.....

I ne zaboravite, pustite je da priča, slušajte je. I ona će bit zadovoljna što je našla nekoga da je sluša. I nemojte samo šutiti, samo se smijati, kreveljiti... Budite normalni.

Ako neznate kako je pitati za broj telefona, a da ne ispadnete luzer koji očajnički traži žensku, samo joj recite: "Ej, baš si zanimljiva, jako je zanimljivo pričati s tobom. Te mogu počastiti sutra kavom?" Ako kaže da Da, onda je pitajte: "OK, mi daš onda broj telefona pa te nazovem?"
A ako kaže "Ne", što se jako rijetko dogodi, jer ne bi ona čavrljala sa vama, a da joj se neda, onda ništa, samo se nasmijite i recite: "OK, vidimo se na okolo".

Tu je sva mudrost...
Za danas dosta, mislim da je i ovo bilo podugo...

Čitamo se, i nađite si nekoga, osnovu imate...



26.10.2006., četvrtak

Uvod u prilaženje djevojkama

Hmmm, da ne bi odmah pomislili nešto loše, to su savjeti kako prići djevojkama, dakle ovaj post je namijenjen pretežno muškom spolu, iako i ženski može naći nešto ako imaju kakvih sklonosti... Neću o tome, jer opet žensko je žensko i nema smisla njih učiti...
Jer zapamtite, i da, istina je, niti jedan muškarac ne može zadovoljiti ženu kao što to žena može.

Dakle, da ne pišem uvijek "Oslobodite se srama", napisati ću samo jednom "OSLOBODITE SE TOG JE*ENOG SRAMA", jer ako se i malo sramite onda ste popušili, onda će vas i sram pratiti dok prilazite i pričate i kad vas ova draga stvorenje zvana žene stjeraju u kut, onda ste nadrapali...
Zašto? Zato jer one osjećaju strah... I onda vas zgrabe, zgužvaju i bace ko račun nakon što im platite piće...

Krenimo redom.
Ovisno o tome za što vam treba žena, možete prići na više načina. No nemojte zaboraviti da postoje žene i žene. Jer možda vam treba jedna za postelju grijat, jedna za ženit, druga tek toliko da je imate... No uvijek je trebate osvojiti... Prošla su vremena kad se muškarac sa konjakom u ruci ušeće do žene i pita: "Već sam te negje vidio..." i da počne priču i završe u krevetu.
Sada više pali direktan pristup, da se vidi da strah ne postoji. Nesmije postojati...

Dakle, podjela žena:
Domaća:
1. darežljiva i tzv. "laka"
2. nazovimo normalna (nazovimo zbog toga što ispod tog normalnog može biti SM manijak)
3. zatvorena ko tenk

Ista takva podjela je i sa strankinjama, odnosno internacionalama...

I zapamtite već jednom, za dobiti žensku ne treba biti bogataš (iako ih vole), ne terba biti božanstvo ljepote, treba imati samo dobru spiku.
Jer ni ja nisam ni lijep, nit bogat, nit zgodan... A zato spika postoji i sve je na mjestu, ševim.

I kad kažu budi svoj... Da, naravno...rolleyes
Šta da kopam nos pred njom, da prdim, da podrigujem...
Tj. trebate ubaciti malo glume, malo znači MALO, a ne da joj lažete da ste astronaut i sl.
Nemojte se non-stop kreveljiti, humor je dobar, ali ne pre više, onda će vas ako se pre više zajebavate gledati "k'o frenda".
Budite i ozbiljni, slušajte je, pravite se da vas zanima nešto o njoj, di radi, što studira, horoskop i bla bla bla.
Nemojte sebe uzdizati iznad bilo koga drugoga, gledajte je ko sebi ravnu, ali ona mora biti vaš plijen.
I ne zaboravite, poštujte je, nemojte pljuvati po njoj i njenim frendicama, to i mene nervira kad nekoga čujem da radi, ili ne daj Bože udariti je.
Budi faca i otiđi, jer jednom kad je udarite, onda sve misle da tučete ženske... I tu ste 2 koraka iza drugih...

No, da se vratimo na temu, pokažite se muškarci i pol, nemojte biti pičkice, to i ne vole baš. Ako ste neki nježnjaci koji bi plakali na sve, onda ste opet na startnoj poziciji, ili poziciji "Gledam te kao frenda".
Ako idete kroz gužvu, idite prvi, nemojte da se ona gura, ako treba uhvatite je za ruku (tu ste odmah u plusu jer je kasnije možete nastaviti držati), nemojte dopustiti da je netko vrijeđa s kim nije dobra, da joj netko viče ako nešto ne napravi kako treba. Branite je i ona je recimo na pola vaša.
Nemojte joj sve udovoljavati, onda ćete biti samo njena krava muzara. Ako je bolesna to je druga priča, onda možete je malo maziti ali ne i razmaziti...
Ostalo ste pičkice.

Ima još toga, samo sada mi se i neda pisati. Idem jesti...njami

Krao naredne dane dobivate fore za upade i ostalo, što reći, što ne... I ne zaboravite, Riješite se srama!

Čitamo se.

Hmmm, ovo je valjda uvod...
U biti, moram skužiti kako taj blog funkcionira, kako se unosi, što itd.

Ajde onda da počnem i ja...
Odmah da se pohvalim da sam redovan Seljak online, tj. forumaš na ovom forumu kojega srdačno preporučam, poslom modni agent i agent za nekretnine... Bla bla bla...

Odmah da kažem da nemam vremena puno pisati, dakle ono što budem pisao neće biti svaki dan, svaka 2, a ni svaka 3... Možda i da, ali sumnjam...

Obrađivati ću teme kao npr. sex, kako prići, što reći, što ne... Itd. (u mom slučaju i na ovom blogu Itb. (i tako bliže))

Sada me samo trebe uhvatiti inspiracija i onda sigurno krećem...yes

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.