< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Veljača 2008 (1)
Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (4)
Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (4)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (4)
Srpanj 2006 (8)
Lipanj 2006 (7)
Svibanj 2006 (9)
Travanj 2006 (6)
Ožujak 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


ComEnTaRi Da/Ne

O Meni

Ime: Ana-Marija
Rođena:05.05.
Škola: trgovačka(smjer komercijalist)
Slušam:RAP, R'n'B i techno( i neke podvrste techna)
Volim: MARKA ŠELIĆA(MARČELO), hip-hop kulturu, rapere, frendice i frendove, jednog dečka(ajd dobro ne baš samo jednog),more, muziku,MSN,peseke,svađati se, tulume do jutra, dj-e i sve vezano s njima i dj-ingom, motore, nabrijane aute, iči na kafu....

Linkovi

Anchy
AnaMarija
Beogradjanka
Bero
Blacka_Label
Bljestavilo
Chupawa Malena
Dinek <3
Jeca
<
law-boys
Malecka <3
Mario
Martina
masai mara
Matea
Mia
Mirna
Nice_Boy
Selma
Tina
Truba
The Playa
U3ne Friends
X-Thug a.k.a MC Pepeljara


Marcelo Defacto
Connect
FM JAM
Elemental
Hip-HopBase
Raplection
YouTube
MySpace

četvrtak, 10.05.2007.

Živim, živim, životu se divim, odjenom iskačem iz života i zaljubim se u idiota....

Vozdra.... kao prvo fala svima na preljepim željama i čestitkama za moi rođendan. Dobila sam relativno dosta para, tako da sam malo obnovila svoju garderobu... Sad se samo čeka party za rođendan... Tina i ja se još dogovaramo...ma smislit ćemo mi već nešto...
U školi je ok... malo je strka jer sad svi daju testove, svi ispituju... katastrofa... uskoro nacionali ispiti... neznam kak bum ja sve to stigla. No uglavnom... inaće sve ok...

Stvarno nemam inspiracije za ovai post... pa ću vam staviti horoskop za ovai mjesec... pošto je to moi mjesec....
OVAN
Škola i obitelj: Ovaj mjesec bit ćeš zadovoljan džeparcem. Čak ćeš i sam nešto zaraditi. Pričekaj sredinu mjeseca prije nego ga počneš trošiti, tad ćeš zbilja nešto poželjeti. Da bi ti ocjene u školi postale bolje, moraš to istinski željeti i napraviti neki kompromis – manje ljenčarenja sad kad se bliži kraj školske godine. Trenutno bi bilo bolje da učiš sam nego u društvu. Dozvoli natjecateljskoj crti svog karaktera da se iskaže. Moraš malo ranije odlaziti na spavanje, jer inače nećeš imati dovoljno koncentracije!
Ljubav i prijateljstvo: Trenutno si vrlo živahan, odlučan i hrabar. Pazi da svojim pomalo i oštrim postupcima ne odbiješ prijatelje jer bi tvoje ponašanje mogli posve krivo protumačiti kao netrpeljivost prema njima. Što se ljubavi tiče, ti si uvijek u nekoj 'shemi'. Iako će ti škola uzeti dosta energije, to nije razlog da se malo više sam ne potrudiš oko svog ljubavnog života.

BIK
Škola i obitelj: Svibanj je tvoj mjesec! Blistat ćeš na svim područjima, čak i ako se budeš ponašao uobičajeno. Bit ćeš zatrpan školskim obavezama i začudo – učit ćeš. Sve što napraviš ovaj mjesec odrazit će se u lipnju. Mislimo na tvoj odnos prema školi. Bilo bi dobro da učiš ili radiš na školskom projektu ili referatu zajedno s prijateljem. Krajem mjeseca očekuju te neke manje prepreke, ali nemoj dozvoliti da te to uspori. Ako postane gusto, radije se povuci i vidi što će se događati.
Ljubav i prijateljstvo: Ovaj mjesec imat ćeš ulogu mirotvorca između nekih prijatelja. Početkom mjeseca doživjet ćeš pravi izljev emocija od jedne tebi bliske osobe. Vrlo ugodan razgovor očekuje te krajem mjeseca s jednim prijateljem/prijateljicom. Sredinom mjeseca većina će ti stvari ići od ruke. Tada će ti u život ući i jedna mala, slatka simpatija. Što će dalje biti ovisi o tebi, tj. tvojoj sposobnosti za pravljenje kompromisa.

BLIZANCI
Škola i obitelj: Svibanj će biti dosta miran mjesec za tebe. Skupi energiju i završi započeto: ispravi ocjene koje trebaš i nauči zaostalo gradivo. U razdoblju od 11. do 28.svibnja intelekt će ti raditi nevjerojatnom brzinom. Iskoristi to! Tvoja jaka osobina je komunikativnost stoga bi se trebao orijentirati na to da što više dobrih ocjena dobiješ usmenim odgovaranjem. No, nemoj pritom govoriti što ti padne na pamet, nego prvo osmisli što ćeš reći.
Ljubav i prijateljstvo: Ljubavni život ti nije nešto posebno živahan, iako tebe prožimaju duboke emocije. Blizanci u vezi će početkom mjeseca doživjeti razočaranje koje bi moglo dovesti do prekida. Otkrit ćeš neke tajne u drugoj polovici mjeseca. Između tebe i tvog dečka/cure moglo bi doći do prepirke jer druga strana misli da joj ne posvećuješ dovoljno pažnje, a ti ćeš jednostavno biti preokupiran školskim obavezama. Jednostavno prihvati da veza ne može biti savršena.

RAK
Škola i obitelj: Dobro ćeš izlaziti na kraj sa svojim rasporedom ovaj tjedan iako će se od tebe dosta zahtijevati. I sam ćeš biti motiviran postići što bolje rezultate. Jasno ti je da rezultati neće doći sami od sebe dok ti igraš video igrice. Dosta ćeš se zanimati za svjetska događanja. Jesi li već razmišljao o zanimanju novinara, ekologa, radu u humanitarnim organizacijama ili proučavanju zaliha pitke vode na planetu? Oko džeparca bi moglo biti svađe krajem mjeseca, no u drugim stvarima trebao bi se više oslanjati na pomoć obitelji.
Ljubav i prijateljstvo: Početkom mjeseca očekuju te novosti na ljubavnom planu. Ne bi trebao očekivati savršenstvo, nego nešto što će te učiniti sretnom osobom. No, do sredine mjeseca će ti biti jasno što je moguće i što je i tebi samom ostvarivo, a što ne. Bit ćeš vrlo privlačan suprotnom spolu, i to toliko da će ti jesti iz ruku! Ako se nađeš u neprilikama, osloni se na prijatelje, pomoći će ti.

LAV
Škola i obitelj: Sa svih strana promatrat će te, i to više nego obično, roditelji, profesori i drugi autoriteti. Vrijeme je da im dokažeš da si odgovorna i zrela osoba. Nećeš biti pretjerano zadovoljan džeparcem ovaj mjesec, no traženje nekakvog poslića prije završetka školske godine nije pametan potez. Srećom, osjećaj za odgovornost ti je dosta jak, pa ćeš ipak ići dobrim putem. Većinu školskih problema ćeš uspješno riješiti! Čak će te drugi moliti da im pomogneš. I ne bježi sa satova tjelesnog!
Ljubav i prijateljstvo: U ljubavi će ti biti najdraže da se sve odvija tiho, između tebe i određene osobe, bez komentara prijatelja i rodbine. Morat ćeš napraviti neke ustupke, ali radit ćeš ih rado. Gotovo je sigurno da će ti se ovaj mjesec dogoditi ljubav, ali ti moraš imati inicijativu istovremeno puštajući drugu stranu da ti pokaže što joj odgovara. U drugoj polovici mjeseca bit ćeš posebno neodoljiv i sve što poduzmeš dat će pozitivne rezultate.

DJEVICA
Škola i obitelj: Tvoji roditelji neće biti oduševljeni tvojim brojnim druženjima i izlascima, pa bi moglo doći do sukoba. Svakako ih izbjegni. Krivac si ipak ti. Vrijeme je da se zbližiš s nekim iz obitelji s kime si zahladnio odnose. Ovaj mjesec ti nedostaje interes za ozbiljne stvari, škola ti je na kraju liste bitnih stvari. Trgni se i uključi se u neki školski projekt, izradu referata ili zajedničko učenje, nešto što možeš raditi u društvu. Uspostavi kontakt s profesorima, pokaži zanimanje za nastavu. Ovaj mjesec misliš igrati na kartu cool face, ali koliko je to pametno?
Ljubav i prijateljstvo: Prožimat će te snažna želja za avanturama. Tvoj društveni život je ovaj mjesec ugodan i lagodan. No, unatoč dobroj ekipi, nećeš moći zanijekati unutrašnji nemir i strast jer te jedna osoba jako zanima. U drugoj polovici mjeseca smiješi ti se spoj. Velika je vjerojatnost da će tebe netko pozvati.

VAGA
Škola i obitelj: Vrijeme je da poradiš na poboljšanju ocjena. Pri učenju postoji opasnost od toga da se 'prenakrcaš' činjenicama i recitiraš ih napamet. Pokušaj učiti s razumijevanjem, inače ništa od željenih rezultata. Iako imaš puno različitih interesa, najbolje je da malo smanjiš slobodne aktivnosti jer te tolike obaveze samo dovode do nepotrebnog stresa. U svakom slučaju, bit ćeš u dobrim odnosima s profesorima i imati motivaciju postići što bolje rezultate. Sredinom mjeseca bit ćeš nagrađen za trud.
Ljubav i prijateljstvo: Prijatelji su tu da si pomažu, ali vrijeme je da ti neki frendovi vrate novac koji od tebe stalno posuđuju. Ovaj mjesec puno razmišljaš o ljubavi. Blizak prijatelj/prijateljica bi sredinom mjeseca mogao/la postati nešto više. Taj odnos će zahtijevati neke promjene, a ti ćeš imati mnoštvo dobrih ideja. Pazi u čije priče vjeruješ krajem mjeseca, jer neki 'prijatelji' ti ne govore sve.

ŠKORPION
Škola i obitelj:Ovaj mjesec moraš napraviti dosta ustupaka i kompromisa. Bit će ti jako bitno da postaneš što samostalniji. Pokušaj se sam brinuti i oko školskih obaveza, a ne da te roditelji podsjećaju na to. Iako te nekih stvari strah, u školi bi trebao preuzeti rizik i javiti se odgovarati neke predmete ukoliko želiš bolju ocjenu ili se kod opasnog profesora javi za neki referat. Sreća prati hrabre! Obavljanje više obaveza istovremeno (rad na referatu, redovno učenje) je izazov, ali pod pritiskom dobro reagiraš.
Ljubav i prijateljstvo: Trebaš naći ravnotežu između svojih i potreba svojih prijatelja. Početkom mjeseca na čelu će ti pisati da si zaljubljen. Karizma ti je dosta jaka ovaj mjesec i bit ćeš poprilično svjestan kome se sviđaš. Sredinom mjeseca mogao bi ostvariti vezu, i to s nekim tko je potpuno različit od tvog uobičajenog tipa!

STRIJELAC Škola i obitelj: Školske obaveze i one koje su ti zadali roditelji će te zaokupiti većinu mjeseca. Jako želiš proširiti svoje osobne vidike, sve te zanima, ali će te u tome ometati neke obaveze koje imaš kod kuće. U tvojim nastojanjima mogla bi te omesti i tvoja nesigurnost. Iako ti um luta, pri učenju obrati pažnju na sitnice koje bi te profesori mogli pitati ili bi se mogle naći u testovima. Ako se dobro organiziraš u obavezama, imat ćeš i bolje rezultate.
Ljubav i prijateljstvo: Ljubav će se polako i neprimjetno zakuhavati ispod površine svakodnevice i izbiti na vidjelo sredinom mjeseca. Krajem mjeseca ta će jedna osoba jasno dati do znanja da bi htjela spoj s tobom. Kao da će sve oko tebe ići u prilog tvojoj maloj romansi i ona bi se mogla pretvoriti u vruću ljubav. Osloni se na svoju intuiciju i to će ti otvoriti dosta novih mogućnosti.

JARAC
Škola i obitelj: Doma će biti prilično 'čupavo' ovaj mjesec. Umjesto da se do iznemoglosti prepireš sa svojim ukućanima, uloži svoju energiju u pronalaženju zajedničkog jezika. Obaveze će te pritisnuti sa svih strana, ali ti dobro funkcioniraš kad ti je raspored pun. U prvoj polovici mjeseca daj sve od sebe u učenju. Krajem mjeseca slobodno se javljaj i daj profesorima na znanje koliko znaš.
Ljubav i prijateljstvo: Što se ljubavi tiče, ovaj mjesec osjećat ćeš se kao u raju. Veze su uvijek dobrodošle, pune su zabave i ljubavi. A kome to u tvojim godinama ne treba?! Nova veza bit će najvjerojatnije iz tvoje škole. Jarčevi u vezi bi se trebali malo više potruditi i unijeti neke zanimljive novosti s kojima će zabaviti dečka/curu. Prijatelji su druga priča ovaj mjesec. Nećeš biti siguran kome u svojoj okolini vjerovati, a kome ne. Donijeti takvu odluku je ponekad teško, pogotovo kad ti činjenice i intuicija govore suprotne stvari.

VODENJAK
Škola i obitelj: Ovaj mjesec na tebe će dosta utjecati tvoja obitelj. Vrijeme je da ozbiljno porazgovaraš s bratom/sestrom u vezi njuškanja po tvojim privatnim stvarima. Istovremeno, jako ćeš se truditi u školi. Imaš jasne ciljeve i znaš kakve ocjene želiš. Razmisli još jednom čime se u životu želiš baviti i skoncentriraj se na predmete koji su odlučujući za to zanimanje. Doći ćeš u napast da ušteđevinu koju imaš za nešto potrošiš za na neke druge stvari koje ti zapadnu za oko ovaj mjesec, ali se suzdrži od toga jer ćeš inače biti ljut na samog sebe.
Ljubav i prijateljstvo: Početkom mjeseca prijatelji će zatražiti savjet od tebe. Sredinom mjeseca trebao bi pokušati nešto promijeniti u svom pristupu simpatiji. Krajem mjeseca ukazat će ti se mogućnost za ljubav i to s nekim iz škole. Problem je u tome što ti nisi načisto sam sa sobom što točno želiš. Osloni se na unutrašnji glas po pitanju toga tko su ti pravi prijatelji.

RIBE
Škola i obitelj: Ovo je za tebe posebno pogodan mjesec za učenje, odgovaranje i izlaganje referata ili posebno kompliciranog školskog projekta, i to naročito u drugoj polovici mjeseca. Veliki izazov ovog mjeseca će ti biti naći dovoljno vremena i za sve obaveze i ciljeve koje želiš postići u školi i za brojna druženja s prijateljima. Za svaku je pohvalu tvoje zalaganje u školi, ali nemoj zanemariti sve ostalo zbog toga, pogotovo svoju kreativnu stranu. Njeguj i svoje talente.
Ljubav i prijateljstvo: Ovaj mjesec ćeš biti jako druželjubiv. Odlično ćeš se slagati s prijateljima, a i čut ćeš dobre vijesti koje će te jako obradovati. Okolina će te smatrati šarmantnom osobom kojoj je teško odoljeti. Do sredine mjeseca bit ćeš toliko zaokupljen školskim obavezama da nećeš imati vremena niti za običan flert. Srećom, od sredine mjeseca se možeš opustiti.


I još jedna stvar za krai... MOJOJ TINICI SVE NAJBOLJE POVODOM NJEZINOG ROĐENDANA.... PUNO TE VOLIM!!!<3

Evo to bi bilo to... vozdra.....Marčela





- 09:07 - cOmEnTiRaJ... SaMo(9) - pRiNtAj - #

<< Arhiva >>