< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Veljača 2008 (1)
Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (4)
Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (4)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (4)
Srpanj 2006 (8)
Lipanj 2006 (7)
Svibanj 2006 (9)
Travanj 2006 (6)
Ožujak 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


ComEnTaRi Da/Ne

O Meni

Ime: Ana-Marija
Rođena:05.05.
Škola: trgovačka(smjer komercijalist)
Slušam:RAP, R'n'B i techno( i neke podvrste techna)
Volim: MARKA ŠELIĆA(MARČELO), hip-hop kulturu, rapere, frendice i frendove, jednog dečka(ajd dobro ne baš samo jednog),more, muziku,MSN,peseke,svađati se, tulume do jutra, dj-e i sve vezano s njima i dj-ingom, motore, nabrijane aute, iči na kafu....

Linkovi

Anchy
AnaMarija
Beogradjanka
Bero
Blacka_Label
Bljestavilo
Chupawa Malena
Dinek <3
Jeca
<
law-boys
Malecka <3
Mario
Martina
masai mara
Matea
Mia
Mirna
Nice_Boy
Selma
Tina
Truba
The Playa
U3ne Friends
X-Thug a.k.a MC Pepeljara


Marcelo Defacto
Connect
FM JAM
Elemental
Hip-HopBase
Raplection
YouTube
MySpace

četvrtak, 18.10.2007.

Toše forever R.I.P.

Ovai post je posvećen jednom i jedinom, Tošeu...Evo nekoliko rijeći o njemu...
Makedonski pjevač Toše Proeski poginuo je u prometnoj nesreći kraj Nove Gradiške, u sudaru kamiona i osobnog vozila Toureg makedonskih registarskih oznaka. Automobil je išao u smjeru Zagreba.
26-godišnji popularni pjevač Toše je preminuo na licu mjesta. Prema svjedočenju vozača kamiona talijanskih registarskih oznaka, vozač automobila Toše Proeskog vozio je prebrzo te se zabio u prikolicu kamiona i potom zabio u zaštitnu ogradu.
Proeski se nalazio na suvozačevom mjestu.
Vozač Georgij Georgijevski (1975.) i putnica, menadžerica Ljiljana Petrović (1958.), prevezeni su u bolnicu u Novu Gradišku, oboje s teškim ozljedama.
Talentirani mladi pjevač i jedan od najboljih makedonskih muških vokala ikada, Toše Proeski, rođen je u Kruševu 25. siječnja 1981. godine. Njegovo prvo značajnije pojavljivanje na sceni dogodilo se na teen festivalu "Melfest" 1996. godine i 1997. kada je oba puta osvojio prvu nagradu. Njegov glas oduševio je mnoge te je brzo stekao vjerne obožavatelje.
Njegov prvi album imena "Nekad u noći" izlazi 1999., a već u rujnu 2000. objavljuje drugi album naziva "Sinot Božji". 2002. objavljuje album na makedonskom i srpskom jeziku imena "Ako me pogledaš u oči". S pjesmom "Čija si" koja postaje veliki hit pobjeđuje na Beoviziji 2003.
Svoju zemlju predstavljao je na Eurosongu u Turskoj 2004. s engleskom verzijom pjesme "Anđeo si ti".
2004. objavljuje album "Dan za nas", a 2005. album "Pratim te" koji je objavljen u svim zemljama bivše Jugoslavije i zabilježio veliki uspjeh. Po ocjenama kritičara taj album spada među najbolje albume objavljene posljednih godina na našim prostorima. 2007. snima svoj posljednji album "Igra bez granica".
Toše Proeski bavio se i humanitarnim radom te održavao koncerte diljem Makedonije. Nagrađen je humanitarnom nagradom "Majka Tereza" te postao regionalni UNICEF-ov ambasador. 2004. imenovan je Ambasadorom dobre volje te snimio pjesmu "This World" koja je postala UNICEF-ova himna.
Uz sve nanizane uspjehe, Toše je vrhunski glazbeno obrazovana osoba. Bio je student glazbene akadamije u Skopju, a satove pjevanja uzimao je kod legendarnog Williama Rileyja koji je bio učitelj velikom tenoru Lucijanu Pavarottiju. Također, bio je tekstopisac nekoliko svojih hitova, ali i pjesama drugih kolega glazbenika.
Hrvatskoj javnosti mladi pjevač zapeo je za uho i oko prije dvije godine nakon dueta s Tonijem Centinskim "Lagala nas mala". Ubrzo nakon toga Tošina popularnost u Hrvatskoj raste brzinom munje.
Usko je surađivao s Antonijom Šolom, talentiranom pjevačicom, glumicom i tekstopiscem. Snimili su zajedničku pjesmu "Volim osmjeh tvoj" te je Antonija za njegov album napisala nekoliko pjesama od koje je zasigurno najpoznatija "Srce nije kamen", ujedno i tematska pjesma sapunice "Zabranjena ljubav".
Također, prvi je inozemni izvođač koji je odnio pobjedu na Hrvatskom radijskom festivalu, a njemu je to uspjelo dva puta za redom.
Posljedni Tošin album "Igra bez granica" izašao je 1. kolovoza, a pjesma koje se trenutno vrti svim radio stanicama i drži prva mjesta top lista je "Ubijaš me usnama". Na promociji albuma u zagrebačkoj Tvornici tada se okupio ogroman broj obožavatelja, javnih osoba te predstavnika medija čime je Toše još jednom dokazao kako čvrsto drži svoje mjesto na glazbenoj sceni ovih prostora.
Posljednje dvije godine Toše je održao niz velikih i malih koncerata po Hrvatskoj, a s jednog takvog vraćao se jutros kada je tragično preminuo u prometnoj nesreći u 26. godini života.

Toe fakat velika tragedija, nedaj bože da se nekom takvo što desi. Što je najgore od svega, i ono što me dotuklo, mogla bi tako reći, je to da je na tai isti datum, prije 8 godina moj stari imao nesreću u kojoj je jedva ostao živ, al sad je ok hvala Bogu. Mislim svi moramo umrijeti, to mi je jasno, ali zašto baš Toše i zašto tako rano. I fakat ne kontam vozače neki put, ak si umoran pa dai brate stani negdje odspavaj kojih sat vremena i kreni dalje... Al jbg... Ma neznam više što bi rekla, jer što više pišem sve više plačem...cry
TOŠE R.I.P. <3


Bila sam u petak u Aquariusu…ma bilo je fantastično. Atmosfera puno bolja nego prošli put, jedino mie bilo žao kaj nije REMI bila, niko nemre nju zamjeniti u Bekstvu, makar je to Nancy pokušala, al joj po mom mišljenju nije baš polazilo za rukom. Svi su se fakat i više nego potrudili da ovai nastup bude dobar. Bio je i Sky, i bio je Timjah…ma bilo je fakat super. Jedini prigovor je kai je malo cuga preskupa ( Tina znaš o čem pričam…=)). Marko je bio savršen kao i uvijek…a o tome u nekom skoro sljedečem postu! Evo da više ne filozofiram…

To bi bilo to, hvala svima na komentarim, uskoro očekujte odgovore...
Stay cool...
Ana a.k.a. Marčela...
Pis.yes

- 22:44 - cOmEnTiRaJ... SaMo(6) - pRiNtAj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>