utorak, 28.08.2012.

I. HNL Sjever I. kolo Ždralovi: NK Mladost - NK Bjelovar 1 : 3 ( 0 : 1 )

Sastav : Legčević - Makopek, Rebić, Majdandžić, Res-Darojković, Rajić ( Kos), Jaković, Baronić (Prodanić)- Kovačević, Ocvirek (Adžam)
Strijelci: Rajić, Adžam, Prodanić
Odigrali smo zaostalu utakmicu u Ždralovima koja je ujedno bila i derbi kola. Sastale su se dvije odlične ekipe od kojih je svaka željela otići sa terena kao pobjednik. Domačini su pokušali iskoristiti svoju fizičku prednost jer je njihova ekipa sastavljena od 98`dok je na suprotnoj strani osjetno fizički slabija ekipa jer je večina igrača 99.g..Od samog početka smo se uspjeli namenuti ekipi Mladosti posjedom lopte iz koje smo stvorili 2 prilike od koje je Mario Rajić uspio jednu iskoristiti. U nastavku utakmice domaćin preuzima inicijativu i pokušava izjednačiti ali bez nekih velikih šansi. Utakmica je riješena u zadnjih 15 minuta utakmice kada uspijevamo postići dva gola ( Adžam i Prodanić) iz brzih kontranapada. Domaćin je uspio u zadnjim sekundama utakmice postići pogodak. čestitke ekipi NK Bjelovara na zasluženoj pobijedi.

Objavljeno u 14:51 • Komentari (0) • Isprintaj#

I. HNL Sjever II. kolo Bjelovar: NK Bjelovar - NK Virovitica 6 : 0 ( 5 : 0 )

Sastav : Legčević- Nikolić ( Makopek), Rebić (Mlinarić), Majdandžić, Res- Darojković, Rajić, Jaković (Makopek), Baronić (Kos)- Ocvirek ( Adžam), Kovačević.
Strijelci: Kovačević 2, Ocvirek 2, Baronić 2
Nakon odgpđenog prvog kola u Ždralovima odigrali smo u Bjelovaru utakmicu protiv solidne ekipe Virovitice. Utakmicu smo dobro otvorili i sa dva brza gola riješili pitanje pobjednika.

Objavljeno u 14:44 • Komentari (0) • Isprintaj#

srijeda, 15.08.2012.

Turnir u Samoboru

U subotu i nedjelju je Turnir u Samoboru za starije pionire.
Grupa A
NK Zagorec Krapina
NK Trešnjevka Zagreb
NK Zaprešić
Nk Ponikve Zagreb
NK Samobor
Grupa B
NK Bjelovar
NK Inter Zaprešić
NK Ponikve 2
NK Prečko Zagreb
NK Zrinski
Raspored utakmica
Subota
9.30. NK Inter - NK Bjelovar
13.30. NK Ponikve 2 - NK Bjelovar
17.30. NK Zrinski - NK Bjelovar
Nedjelja
12.00. NK Bjelovar - NK Prečko
14.00. Polufinale
18.00. Finale

Objavljeno u 22:05 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta