Linkovi






POGLEDAJ VRUĆI SPORT Shakira Fet Rihanna Can't Remember to Forget You KOJI SU DOGU FANOVI ČEKALI MOŽES OVJDE POGLEDAI UŽIVAJ

www.studonenadtv.ucoz.com




OBAVJES SVIMA KOJI STU DA DOĐETE NA MOJ SAJ GLEDATI Gru na supertajnom zadatku 2





IZBORE ZA EU PARLAMENT UŽIVO



BREAKING NEWS NENADTV LIVE






IZVANREDNE VIJESTI NENADTV NENADTV 02.07.2015 13:00 H
Pogledaj I videoUSKOK UPAO U KUĆE BRAĆE ZDAVKO MAMIĆ!
DINAMO! Mamić nije plaćao porez na provizije koje je uzimao od Luke Modrića?
Sumnjiče se za utaju poreza, davanje i primanje mita! Pod istragom i Vrbanović?








H R V A T S K A N A R O D N A B A N K A


TEČAJNA LISTA BROJ: 64


TEČAJNA LISTA






counter web


Nova Špica za Uskrs



newspapers

visitor counter




Dnevnik.hr 4 kanal


Dnevnik.hr 3 kanal



Dnevnik.hr 2 kanal


Dnevnik.he 1 kanal


Vlada hr




www.nenadtv.hr

06.04.2013., subota

POGLEDAJ DANAS VIJESTI 17:00 H NENADTV

Ovo su profesori osječkog Ekonomskog fakulteta optuženi za prodavanje ispita!
Zagreb 06.04.2013 16:58 h Nenadtv.hr
U akciji je uhićeno 39 osoba. USKOK je zatražio istražni zatvor za petero, a oni su i privedeni sucima istrage

Nenadtv.hr
U akciji je uhićeno 39 osoba. USKOK je zatražio istražni zatvor za petero, a oni su i privedeni sucima istrage
S obzirom da je ravnatelj USKOK-a Dinko Cvitan u petak rekao kako je među uhićenima petero profesora, neslužbeno doznajemo da su preostala dvojica umirovljeni profesor računovodstva Petar Proklin te Luka Crnković, koji sada radi na Odjelu za kulturologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

No, za njih nije zatražen istražni zatvor, niti su privedeni sucu istrage, pa će se u nastavku procesa skupa sa još 21 studentom i 11 posrednika braniti sa slobode.
USKOK je objavio kako je "petoro profesora i jedan asistent tijekom 2010. i 2011. godine, sukladno prethodnom dogovoru s osumnjičenim posrednicima, u više navrata osumnjičenim studentima upisivali prolazne ocjene iz pojedinih predmeta bez regularnog polaganja ispita i bez obzira na stvarno pokazano znanjem, a za što su zauzvrat u više navrata primali novac i razne poklone
*********************************************************************************************
POGLEDAJ DANAS VIJESTI 17:00 H NENADTV
*********************************************************************************************

Potpisan ugovor o prodaji Brodotrogira!
Trogir, 06.04.2013., 13:48 h Nenadtv,hr
U Trogiru je danas potpisan ugovor o prodaji i prijenosu dionica Brodotrogir tvrtki Danka Končara

Neenadtv.hr
Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak i direktor tvrtke Kermes Energija d.o.o. Danko Končar danas su u Trogiru potpisali ugovor o prijenosu dionica Brodotrogira d.d. po kojem ta tvrtka postaje vlasnik trogirskog brodogradilišta.

Time je završen proces privatizacije Brodotrogira na temelju programa hrvatske vlade o restrukturiranju brodogradilišta kojeg je nedavno odobrila Europska komisija. Svečanosti potpisivanja ugovora nazočili su predsjednik Vlade Zoran Milanović te ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić i ministar regionalnog razvoja i EU fondova Branko Grčić.

Ministar Vrdoljak je ocijenio kako današnji ugovor pokazuje da se od nečeg što je bio uteg državi, jer je Brodotrogir u procesu restrukturiranja stajao državu tri milijarde kuna, može po novim pravilima napraviti pozitivna priča. Kako je rekao, to nije kupovanje kratkotrajnih političkih bodova.


'Pretvoriti jednu problematičnu industriju u pozitivan potencijal nije bilo lako. U Brodotrogiru se događa spoj brodograđevne i maritivne industrije s turizmom, a to je i strateško opredjeljenje RH', istaknuo je Vrdoljak.

On je podsjetio kako je vlada osigurala 400 milijuna kuna za restrukturiranje Brodotrogira, od čega su 330 miljuna kuna troškovi tranzicijskog razdoblja, 50 milijuna kuna za otpremnine radnicima i 20 milijuna kuna potpore u državnim jamstvima.

Istodobno investitor će tijekom tranzicije uložiti 730 miljuna kuna u turizam i razvoj tehnologije u brodogradnji, kazao je Vrdoljak. On je rekao kako će od 1200 radnika u Brodotrogiru minimalno njih 875 ostati na poslu, a da bi se tijekom razvoja Brodotrogira broj zaposlenika trebao i povećati. Očekuje da će novi vlasnik tako i postupati.

Danko Končar je istaknuo kako će Brodotrogir zadržati brodograđevnu djelatnost u opsegu koji dopušta EU.

Tomu treba dodati i druge aktivnosti koje će uvažavati trogirski akvatorij i pri tomu treba stvoriti mogućnosti za održavanje i reparaciju svih vrsta brodova, kazao je Končar.

Najavio je izgradnju dviju marina i pokretanje proizvodnje 'vijčanih turbina' što će omogućiti otvaranje novih radnih mjesta.

Obraćajući se nazočnima premijer Milanović se ispričao što je odjeven u radnoj robi'.

'Drago mi je što smo danas u Trogiru. Malo mi je manje drago što nedavno u Splitu nismo potpisali ugovor o prodaji Brodosplita pošto smo ga potpisali u Zagrebu. To smatram svojim propustom bez obzira gdje je tko na vlasti', kazao je premijer.

'Po njegovim riječima ovo je tek početak jedne velike priče 'o konverziji i prilagodbi hrvatske brodogradnje uvjetima koji nisu novonastali, oni su tu već desetljećima, ali smo se mi pravili da ne postoje'.

'Za sada smo izgleda uspjeli očuvati hrvatsku brodogradnju u Puli, u Rijeci, uvjeren sam u to, i u Splitu i u Trogiru i to po novim pravilima, a to je dobro', kazao je premijer. Dodao je kako nema jamstva da će svi biti uspješni i profitabilni .

'Ovo nije nikakva spekulacija i rentijerstvo nego je posao po zadanim pravilima, ovdje se ne može preprodavati zemljište, niti se mogu graditi apartmani. Ovu su vrlo jasna pravila na koja ste vi pristali', istaknuo je premijer Milanović obraćajući se potpisnicima današnjeg ugovora.

Naglasio je kako će se Trogiru omogućiti nastavak brodogradnje i 'uvođenje novih djelatnosti, elitnih i luksuznih djelatnosti za koje postoji potrošač i džep u Europi'.

'Sada tek počinje prava borba za hrvatsku brodogradnju, ovo je početak početaka', zaključio je premijer Milanović



Predsjednik Republike Ivo Josipović Hrvatska je prodala oružje Jordanu, a ne Siriji
Zagreb, 06.04.2013., 12:17 h Nenadtv.hr
Predsjednik Republike Ivo Josipović potvrdio je danas kako je znao za izvoz više od 200 tona hrvatskog oružja u Jordan 2012.

Nenadtv.hr
Predsjednik Ivo Josipović ponovio je da Hrvatska nije izvozila oružje Siriji, no da ona ne može kontrolirati gdje je dalje to oružje završilo. "Znam za sve legalne transfere oružja ili bilo čega što se tiče oružanih snaga", rekao je Josipović komentirajući novinarima UN-ove podatke o međunarodnoj trgovini prema kojima je Hrvatska Jordanu u prosincu 2012. prodala 233.185 kilograma oružja u vrijednosti 6.499.832 američka dolara.

Ponovio je da Hrvatska nije izvozila oružje u Siriju. "Što treće zemlje ili zemlje u koje mi ili neki drugi izvoze oružje dalje čine s tim, to na žalost ne možemo kontrolirati", odgovorio je predsjednik Josipović na pitanje može li tvrditi da je to oružje ostalo u Jordanu i da nije otišlo sirijskim pobunjenicima.

Predsjednik Ivo Josipović komentirao je danas situaciju s offshore kompanijama. Naime, među tisućama imena sa svjetske liste utajivača poreza, čije su razotkrivanje počeli najugledniji mediji, ima i Hrvata. 'Svaka off shore kompanija nije sama po sebi kriminal, ali kada se dobiju ti popisi, sasvim sigurno će Porezna uprava i druga nadležna tijela provjeriti je li riječ o nekoj nelegalnoj raboti', izjavio je predsjednik Ivo Josipović na upit novinara o offshore kompanijama u zemljama poput Lihtenštajna, Bahama, Cipra ili Britanskih djevičanskih otoka.

Komentirajući za sutra najavljen prosvjed protiv ćirilice u Vukovaru na zagrebačkom Trgu bana Jelačića Josipović je rekao kako očekuje da bude u granicama zakona.

Novinarima je potvrdio i kako se oko svojih mjera za izlazak građana iz dužničke krize za pomoć konzultirao s pojedinim ministrima u vladi. Dodao je međutim kako njegovi prijedlozi nisu nikakva direktiva vladi. "Vlada je upravo povukla jedan zanimljiv potez vezan za otpis kamata, a Hrvatska je socijalna država te ja potičem vladu da to i u praksi ostvari", rekao je predsjednik Josipović, nakon što je u svom uredu primio građane na kavu.


- 17:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2013 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Srpanj 2015 (1)
Travanj 2015 (1)
Listopad 2013 (2)
Rujan 2013 (2)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (8)
Lipanj 2013 (7)
Svibanj 2013 (12)
Travanj 2013 (25)
Ožujak 2013 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




Get your own Chat Box! Go Large!





Uključi se sada na nenadtv UŽivo F1





Uključi se sada na nenadtv UŽivo SA WEB KAMERE PRIJENOS


Video streaming by Ustream



NENADTV LIVE SVE UŽIVO OVJDE
Loading




LED Scroller Generator






Free Site Counters
Free Site Counters



Wavy Myspace Scroller



Find more about Weather in Rijeka, RH
Click for weather forecast