Dečko koji obečava

subota, 29.07.2006.

Kanibali

Čovjek bi rekao da je ovo jedna od mojih "pjesmica" prevedena na engleski:-)
Ali koliko znam nisam (barem ne svjesno) bio inspiriran njome dok sam pisao one svoje "pjesme", više sam bio inspiriran jednim lijepim kromiranim nožem i knjigom Američki psiho, koju svima toplo preporučujem, većinu tih "pjesama" sam napisao još prije par godina tako da se i ne sjećam odakle mi "motivi":-)
Kako god, ovo mi je najbolja i omiljena pjesma od Cannibal Corpsesa, s njihovog po meni najboljeg albuma, ujedno i možda najsmješnijeg naslova (jebiga imam malo pomaknut smisao za humor)
Dakle:



No escape from your fate, destined to be mine.
Every night I wait to see, in the night, watching.
Stalking your every move, I know when you're alone.
All alone.

Tied tight to the bed, legs spread apart.
Bruised flesh, lacerations, skin stained with blood.
I'm the only one you love, I feel her heart beating.
My knife deep inside, her crotch is bleeding.

She liked the way it felt inside her, fucking her, harder, harder.
She liked the way it felt inside her, fucking her, harder, harder.

Stick it in, rip the skin.
Carve and twist, torn flesh.
From behind, I cut her crotch.
In her ass, I stuck my cock.
Killing as I cum.

. . . Cannibal Corpse - Fucked With A Knife, s albuma: Bleeding



- 22:43 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 27.07.2006.

Frankenfish (2004)

(r: Mark A.Z. Dippé)

susedi iz pakla;-)

Naslov govori sve:-)
Film je drugačiji nego što sam očekivao, ni bolji ni lošiji nego drugačiji. Čitao sam par osvrta na njega prije gledanja i očekivao sam glupi (trash) film uz koji ću se dobro nasmijati. Film ima dosta odlika trasha, od debilne priče o bogatom lovcu koji naruči genetski mutirane ribe da bi ih ulovio i ubio, preko lošeg CGIja do loše glume. A opet nekako nije toliko smiješan. Dobro ima par dobrih fora i morate se nasmjati komentarima i grimasama koje "glumci" prave kada netko ostane bez glave ili donjeg dijela tijela. Film je začudno dobro režiran, više u stilu dobrih b akcijaša plus malo drhtave kamere iz ruke a la LA PD Blue, znači nimalo trash. Gluma je loša, ali ne toliko da bi to bilo nepodnošljivo (ili smiješno), te nije ništa niža od standarda glume u horrorima. Ima puno, čini mi se namjerno ubačenih, klišeja koji su se dobro uklopili - vijetnamski veteran (radnja se odvija u "sadašnjosti" a on je star kojih tridesetak godina!!!:-)), sve mlade cure u filmu su zgodne (pazite, govorimo o nekoj vukojebini u močvarnom području!) - tu je ekspert za močvarne životinje, seksi kćer stare vudu svećenice, te lijepa susjeda koja se voli sunčati gola, zatim momak od cure koja se davno palila na glavnog lika je, naravno, kreten itd. Dobro ima tu trasha više nego što želim priznati:-)

velike sise

Osim već navedenog obradovat će vas i par dobrih gore scena: odgrizanje glave, vađenje srca ribi, pa čovjeku, čovjek u propeleru, divovska riba u propeleru, pogodak sačmom u glavu (inače meni jedna od najboljih scena: "Ja znam kako ćemo se izvući.." BUM!:-) i druge ljepote.

ode glava!

Radnja filma teče glatko, nije dosadan, a plus je i što traje svega osamdeset minuta - zajedno s titlovima!

Preporuka: ugodna zabava za sve ljubitelje horrora, pecaroše i sve ostale koji od filma ne traže kvalitetnu priču, karakternu glumu ili išta slično.

Ocjena: 8/10


"We`re fish food, man. Fish food!":-))



- 22:33 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 24.07.2006.

Narc (2002)

(r: Joe Carnahan)

kurac

Dobro je kod ovog filma to što čete ga brzo zaboraviti, evo ja sam ga gledao prije dva dana i
ne bi se ni sjetio filma da danas slučajno nisam izvadio upravo cd s tim filmom iz smeća i
okačio ga na bicikli kao anti radar. O čemu se ono radilo u filmu? Probam autohipnozu, znao sam da će mi taj tečaj jednom dobro doći...
Ah, da! SAD se sječam! Nažalost...
Film počinje obečavajuće: neki manijak istrči na ulicu s dvije šprice, jednu zarije u vrat nekom, valjda poštaru, ovaj pada dolje, dobije neki napad, tip sa špricama otrči prema dječijem igralištu, za tipom sa špricama trči neki tip s pištoljem (kasnije saznajemo da je policajac) i puca kao manijak, pogodi trudnicu, ubije tipa sa špricom. Ja pomislim, jebote ovo je ko neko ludo japansko sranje, i namjestim se u fotelji! I taman kad sam otvorio pivo, ide sljedeća scena. Neko ispitivanje. Kakvo sad jebeno ispitivanje? I onda se naježim kad pomislim: da to nije jedna od onih "policajskih drama"? O. moj. bože.! Odmah stresem pola piva.

pička

Kao i mnogi noviji akcijski filmovi i ovaj je "nešto između" dakle, scenarist i redatelj se ne
mogu odlučiti koga da kopiraju. Narc pokušava biti nešto između dobrih starih policajskih
filmova, di policajci sve rade na "svoju ruku", ne čekaju pojačanje, ne podnose izvještaje,
tuku osumljičene i krše mnoge zakone i propise i ovih post NY PD Blue policajskih drama gdje policajci nisu svi neženje i alkoholičari sadisti, nego normalni ljudi, s problemima kod kuće jer stalno ostaju raditi prekovremeno, a i velika je mogučnost da se ne vrate živi, a opet nije ni jedno. Ne možeš težiti realizmu, "ozbiljnosti" kad imaš policajca koji bilijarskom kuglom u čarapi tuče osumljičenog u pola policajskie postaje! A opet ne možeš sat vremena filma potrošiti na idrkavanja o "kučnim problemima" glavnog detektiva ako želiš imati zabavan akcijski film. Ne može i jedno i drugo. Ali naravno da "autori" ovog filma ni sami nisu bili svjesni šta su sve umutili ovdje.

Priča?
Dajte, molim vas! Prijevremeno umirovljeni policajac se vrača na dužnost, jer samo on
može riješti slučaj ubojstva policajca, tu je i "pokvareni" policajac koji je pravi ubojica (ups!
sad sam vam otkrio;-) a to se zna od prve scene kad ga vidite. Ma nema smisla dalje.

Uglavnom par dobrih scena s malo dosta uvjerljive krvi i puuno dosadnog praznog hoda.

Ocjena: 2/10



- 20:25 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 21.07.2006.

Dlaka na jajetu

Inače ne volim dlakave žene, ali ovoj je to baš pristajalo. Izgledala je nekako životinjski. I mada nikad nisam htio jebati majmunicu, ovu sam htio odmah i sada. Sagnula se da vidi cijenu sojinih medaljona, dok sam skidao gače gledao sam lijevo desno, srećom nikoga drugog nije bilo u redu sa zdravom hranom. Jednom rukom sam joj zadigao suknju, drugom skinuo gaće, a kurac je sam našao put do njene obrasle pičke. Vjerovatno ju je nanjušio jer se ništa nije moglo vidjeti od dugačkih dlaka. Ona u prvi tren i nije primjetila da je jebem. A potom se malo iznenadila. Ja sam je jednom rukom držao za dlake na leđima a drugom joj čupkao one s guzice. Ona je ostavila sojine medaljone i uhvatila se za policu s bio kukuruznim pahuljicama. Jebao sam je tako neko vrijeme, sve dok u red nije ušao neki debeli. Izvadio sam kurac, skinuo sa njega najveće dlake i spremio ga. Ona se također obukla. Ubacio sam u kolica jedne rezance sa sipinim crnilom i otišao.




- 22:41 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 18.07.2006.

Dark Water (2005)

(r: Walter Salles)

Jebica

Baš me zanima kako bi mi film izgledao da nisam pogledao japanski original.
Ovo je naravno američki remake. I naravno da je jedan od bespotrebnijih i besmislenijih remakeova. Zašto raditi remake filma koji je u orginalu odličan, da ne kažem gotovo bez mane? Da se zgrnu pare, naravno. I da glupi ameri ne moraju čitati titlove. I da likovi budu amerikanci, pa da glupi ameri uopće budu zainteresirani za film. Glupi ameri...

Priča
Dark Water je priča o jednoj nedavno rastavljenoj majci koja očajnički želi zadržati svoje dijete (prihvaća "loš" posao - čak je i gospođa koja je zadužena za primanje novih djelatnika upozori da je ona "predobra" za njihovu jadnu i dosadnu firmu! ali šta će, mora zbog male, uzima i tablete za smirenje, te za spavanje, sve da bi bila što smirenija i bolja majka, a čak i često pravi njezino omiljeno jelo - "hamburger sa sirom"!) i sve bi bilo ok da tu nije otac djevojčice koji je izluđuje jer također ne želi dignuti ruke od svoje djevojčice! Što će se desiti? Tko će dobiti skrbništvo? Da li je bitno što je otac bogatiji i ima stan u kojem nema vlažnih stropova s kojih kaplje prljava voda? I što je mirniji i staloženiji od majke? Čak i bez pilula za smirenje? Ili mu to ništa ne pomaže jer je majka glavni "pozitivni" lik filma? Saznajte!
A tu je i jedna obiteljska tragedija koja uključuje jednog evil Rusa!

*SPOJLER*
Najgluplji mi je dio kad glavna glumica iz tko zna kojeg razloga zaključi da bi trebala otiči na krov i poviriti u spremnik vode. U originalnom Dark Wateru je to dosta logično jer joj se pojavljivala mrtva djevojčica i imala je vizije nje kako pada u taj spremnik, a ovdje vizije počnu kad se ona uhvati rukom za prvu prečku ljestava što vode do vrha spremnika s vodom. Totalno glupo! Cijeli taj dio s mrtvom curicom je onda trebalo skroz izbaciti i napisati kompaktniji scenarij, e ali to onda ne bi bio Dark Water i film ne bi mogao zaraditi na slavi originala.
*KRAJ SPOJLERA*


Dobre i loše stvari
Dobro je što nije sve objašnjeno na kraju, što je prava rijetkost za Hollywood.
Ali s druge strane izbačene su sve horror scene, jer kao ovo je ozbiljna drama, što je totalno debilno, original i je bio tako dobar zbog tih (par) sitnih ali bitnih horror elemenata. Znači šta nam ostaje u remakeu?

Slaba karakterizacija likova i nedorađen scenarij. Film sam jedino i gledao cijeli jer sam sve čekao da vidim kako će ameri napraviti one scary scene s mrtvom curicom - a kad tih scena nije ni bilo naravno da sam popizdio!

Dobro bit ću pošten pa pohvaliti dobru glumu, Jennifer Connelly je odlična, samo je u par scena pretjerala, ostali su bili dobri, ali na onaj način kad kažete, Tim Roth je bio fora u ulozi onog odvjetnika, ali ipak vidite Tim Rotha u ulozi nekog tamo odvjetnika, a ne nekog tamo odvjetnika, razumijete? Nema veze.


Ocjena: 4/10 (Film ipak nije dobio 0 jer me je držao zainteresiranim - sve dok nisam skužio da se na kraju ipak ništa neće ni desiti(!!), jer u njemu glumi Jennifer Connelly i Tim Roth, i jer je dobro režiran - mada je kopiran Nakatain stil!)



- 22:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.07.2006.

Najbolja preseravanja



Jednom kad sam bio u Zagrobu, kod studentice psihologije što sam je jebao u usta, isturio sam guzicu kroz prozor te visoke zgrade. Dole gay parada a odozgo pada jedan od mojih gorih proljeva.


Jednom u šumi u torbu pijanog šumara. Ostavio sam mu dugačku kobasicu kraj litrenke šljivovice.



Jednom za služenja vojnog roka na stazu gdje prolazi ophodnja straže. Srednje gustoće i prosječne težine.



Jednom kao klinac u ormar s odječom. Izgledalo je kao kraljevska kobra kad se smota. Stajalo dva dana dok nije vidilo svjetlo dana.



Jednog od boljih vikenda alkoholiziranja u parku na klupi. Cijedilo se između dasaka. Klupa je kasnije zamijenjena.



Ah, sječanja samo naviru....




- 22:39 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 14.07.2006.

Pet najboljih pornića koje sam gledao u zadnje vrijeme (par puta;-)

1. Rocco Ravishes Russia

Dakle, Kralj ukrudbe je u Rusiji!
"Obične" cure, nema silikona. Film počinje scenom gdje Rocca okružuje petnaestak zgodnih (avkors!) Ruskinja, a on nijednu ne preskoči:-)
Još bih istaknuo i seks u šumi, pravu rijetkost u pornićima.


2. Rocco Invades Poland

Osim jebačkog naslova:-) tu su i dvije lijepe Poljakinje, jedna plava sramežljivija koja se nećka, ali na kraju ipak uspije strpati cijelog Rocca u usta i jedna crna koja dobije svoj prvi (valjda!) double header.

slatka mala

Uz Rocca u Rusiji, Prodor u Poljsku je pravo osvježenje na tržištu zagađenom silikonima i bilderima.


3. Down the Hatch

fill it up!:-)

Naslov govori sve. Cure nisu prva klasa ali gutaju spermu kao najbolji šlag!:-)
Zanimjivo je što svaka scena počinje svršavanjem - kako avangardno! Dakle, cijela ekipa, uključujuči i ton majstora, prvo svrši curi u usta (ona proguta i zadnju kap!) a onda kreće jebačina... pa opet svršavanje. Ugodno iznenađenje. I da ne zaboravim napomenuti, ima i gušenja, pljuvanja curama u usta, dvostruke penetracije u vaginu (da, dva u pici istovremeno!) a tako i u anus. Za izbirljive:-)


4. The Gangbang Girl #25

Cijeli film je u biti jedna scena - dvije cure protiv hokejaške momčadi!

2 cure vs. hokejaška momčad
Nagradna igra: na slici probaj pronaći dve cure!:-)


5. Riviera II

I za kraj jedan više onako klasični pornić. Znači ništa posebno za istaknuti, ali dvije jebačine su dobro snimljene, a jedna mala je tako jebozovna da bi bilo dovoljno samo da je prikažu kako liže sladoled ili jede bananu, ali dobro, ipak je bolje kad je ovako izjebu u 5+1 pozi.

jebati, jebati, jebati!


EXTRAS: NAJgori "pornić" kojeg sam pogledao je definitivno "srpska porno komedija" Jebe lud zbunjenog . O čemu se radi? Pročitajte naslov ponovno! Osim guženja komšije tu je i krezuba baba (njih troje su cijela "ekipa") koja se zabavlja s nekim vibratorom iz 80tih, klipom hibridnog kukuruza "Stefanija", zapaljenom svijećom i nekom duguljastom mrtvom (srećom!) ribom. Više o "srpskim (horror) pornićima" pročitajte ovdje.




- 22:37 - Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 13.07.2006.

Blic vijesti


Danas je u saboru izglasan prijedlog zastupnika Gologlavog, u ime udružene liste sdruženih lista HĐP-a, HTP-a, HSUM-a, DC-10, HSSSSSss-a i nezavisnog kandidata Ćire Blaženoga o uvođenju stolica kojima se može podešavati visina u naš sabor. Prijedlog je prihvaćen jednoglasno, visokim produženim tonom: "Iiii!". Investicija je vrijedna 15 milijuna kuna, ali većina zastupnika tvrdi da je to pametna i korisna investicija. Beljo Gologlavi nam je rekao: "To je još jedan korak prema EU-u". Stare stolice će biti uništene u gradskom krematoriju, a ugradnja novih se očekuje već početkom listopada. Do tada se sabor raspušta. Sva pitanja koja su ostala otvorena bit će postavljena ponovno u kasnu jesen. Čestitamo!



- 20:27 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 12.07.2006.

Zašto radni dan traje duže od neradnog?

Ne volim spavati na poslu ali ponekad jednostavno moram. Savlada me sve to. Previše podražaja. Proljeće. Danas sam se sakrio u ormar gdje ostavljamo odjeću. To mi je zadnje utočište. Več su me par puta otkrivali na klupama, na drvetu u firminom parku, na wc šolji u direktorovoj kancelariji (tko bi mislio da će baš taj dan doći u firmu!?), na požarnim ljestvama...

Ormar je relativno sigurno skrovište, moj je, dakle u njemu netko drugi nema što tražiti, može se zaključati i iznutra, jedini je problem nedostatak prostora, ali čovjek se navikne. I dok tonem u blaženi san pišem si mentalni memo: "Sutra kupiti par onih borića što mirišu i riješiti se čarapa koje ovdje stoje od prošle godine."




- 19:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.07.2006.

One Missed Call (2003)

(r: Takashi Miike)

Recenziju sam napisao prije nego li sam znao da je redatelj filma jedan od meni najdražih redatelja - Takashi Miike. Što je dobro, inače bi mu možda više progledao kroz prste!;-) Nije sigurno da li je Miike htio napraviti parodiju na j-horrore ili "ozbiljan" j-horror. Kako god nije ni u jednome uspio - ostao je negdje između. Što je najgore. Šteta. A sad orginalna recenzija.

Još jedan iz gomile j-horrora, ujedno i najgori što sam pogledao dosad.
Svi ostali su ipak imali ono nešto i bili su zanimljivi za pogledati unatoč generičkoj priči.

One Missed Call izgleda kao da je napravljen samo da bi bio jedan više na hrpi. Priča je nelogična, puna rupa i glupa. U biti scenarij je sklepan od dijelova svakog boljeg i poznatijeg j-horrora (grljenje i tješenje leša iz Dark Watera, mobitel kao medij iz Phonea, zlostavljanje iz A Tale of Two Sisters itd.). Nema onih freaky scena s u sivo obojanim curama koje pužu na sve četiri. I u biti jedina dobra scena mi je kad "duh" izlomi onu curu i otkine joj glavu, eto toga jedino nije bilo u drugim j-horrorima, u kojima rijetko da ćete vidjeti više od 2 kapi krvi.

ode rukica!

Najviše me je iritiralo kroz cijeli film to što se NITKO nije JAVIO na JEBENI poziv! Sjetimo se (vrijedi za one koji su gledali film!:-) SVATKO tko se NIJE javio biva UBIJEN! Pa zar nikome od "osuđenih na smrt" nije palo na pamet da promjeni rutinu i tako se možda spasi? Naravno da nije, jer onda naslov: One Missed Call ne bi imao smisla.

Preporuka: zaobići, osim ako ne želite vidjeti baš SVAKI j-horror.


Ocjena: 3/10



- 22:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 08.07.2006.

JA Žemsko Ijopet!


Zdravo društvo!
Evo mene opet.
Da bila sam kod gineta, i koji je to kreten od čovjeka! Zamislite, ono smeđe što mi je curilo...? Sjećate se? E, kaže da mi je to zbog susjeda. Onaj što sam mu dala u guzu, odnosno on je meni dao:-) E kaže meni gine da smo trebali prvo imati vaginalni a potom analni odnos, a ne obrnuto! Dao mi je neku mast, kaže miriši na jaglace, samo što jako masti ruke. Triput na dan utrljavati duboko. Dat ću to susjedu pa nek se časti. ;-)



- 23:07 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.07.2006.

JA Žemsko


Ovo sam ja kao žemsko ili tipičan post na ženskim blogovima ;-)

Hvala svima na komentarima. Sinoć se nisam mogla javiti jer sam se UBILA! U alkoholu. Litrama! A i onaj kreten od mog susjeda navalio da me hoće u guzu. Dobro, ajd dala sam mu, nek se izdovolji, a i sladak je mali - možda zbog vina? Nego šta je tim muškima zašto svi hoće u guzu? Nitko više neće pičke, a? Hihihi pa tako se mogu i sami, međusobno, jeli? A i one glupače što se ševe samo u guzu, kao pičku čuvaju za muža!? Mislim stvarno...
Nego btw ja i sad pijem... dok ovo pišem...:-))) tako da...
Ima jedan dečko, pravi bombončić, ali zbunjen malo. Nikako da mi priđe, a gleda me dok ja ne gledam - vidila sam! Jel to toliki problem, mislim priči curi?! Nemojte nas se bojati, pa zaboga, pripadamo istoj vrsti, nismo toliko različiti!
Ako nam se sviđate, ne morate biti ni zabavni ni pametni pri upucavanju. Samo priđi i šuti ako treba! Dalje ću ja preuzeti!;-))
Ajd, odo ja sad. Moram leći ranije sutra idem kod ginekologa... izlazi mi nešto smeđkasto, budem vam pričala kako je prošlo!
Čitajte me i sutra!
Pusa! (dečkima;-))

Sexy mama!:-)
Ovako bi ja izgledao da sam žemsko.




- 22:21 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.07.2006.

Kako dolazi do nesporazuma kada je u jednadžbu uključen alkohol i turska kava


Ovaj tip što živi u mojoj glavi i priča mi gluposti me već dugo davi da napišem ovo, pa evo:
Spremam se na more. Raditi u sezoni. Ja i moja komšinica idemo. Ili možda i ne idemo jer sam ja u bolnici. Možda ona ipak ide? Šta je bilo? Evo ovako je bilo:
Dakle, spremam se ja na more, ići raditi na sezoni, ide i komšinica i sad ja smirujem komšiju: "Komšija ne brini se za ženu. Neću dati nikom drugom da je jebe!". Komšija uopće ne izgleda smiren, ustaje se i udara me. Iz čista mira! Komadići šalice za kavu (njegov turski porculan) koju sam prinosio ustima i blagom osmjehu na njima mi se zabijaju u nos i desno oko, vruća turska kava mi špricne u lijevo oko. A komšija je tek počeo. Udara me ljevicom, razbija mi arkadu, dootle već desnicom grabi fraklić od rakije koju je netom ispraznio i mlati me njime po glavi i ušima. Ja ga pokušam umiriti blagim udarcem u jaja, ali ne pomaže. Odmjerenim udarcem koljena u moju napuklu čeljust obara me na pod, ja tako omamljen i nesvjetan toga što radim, hvatam ga za ruke i ninđa prebacivanjem ga prebacim preko sebe, te on (kako kasnije saznajem) zadere licem o hrapavi beton. Ni to ga ne smiri. Hvata zalet i troskokom mi precizno skače na pleksus. Zatim me krene šamarati nogama po bubrezima. Moram priznati da je to bolilo. Dalje ne znam šta je bilo jer sam se onesvijestio, a kada sam se osvijestio ovdje u bolnici, već su mi izvadili bubreg, slezenu, pola jetre i jedno plučno krilo, navodno je sin od nekog buđovana imao tešku prometnu nesreću. Doktor je rekao da sam imao sreču što sam se tako brzo probudio iz kome i prekinuo ih u vađenju organa. Prava sreća, htio sam potvrditi ali nisam mogao zbog slomljene čeljusti i napuklog grkljana. Samo sam podigao srednji prst desne ruke u univerzalni znak da sam ga razumio.




- 19:19 - Komentari (6) - Isprintaj - #

subota, 01.07.2006.

Masni repovi


JEL KUIŠ SPIKU JEBEM TI MATEER!
Kakav ti je to karakter?
Pederu glupi, ti ne znaš kako smo mi skupi
uvijek gradom šećemo u grupi,
JEBAĆEMO TI CUPI!
Haha, kretenu jedan nisi toga vrijedan
nemaš pojma, dok ti mama njonja
mi te zatučemo ko konja
JEL KUIŠ SPIKU MAMU TI JEBEM!?
Ja kad repam to je lirički greben
(mamu ti jebem!)
haha, daj mi sto maraka!
boli me tuki što više ne vrijede
imaš rok do druge srijede
joj kako si glup čisto te žalim
dok ti sestru kurcem balim
JEL KUIŠ SPIKU?
Koja smo mi ekipa!
di na binu dođemo tu je klika
nas boli kurac al ljudi nas vole
zbog nas bježe iz škole
pice dane broje oko nas se roje
ti ne znaš koji smo mi jebači
niko ne smije da nas tlači
pljujemo dok repamo
repamo i dok jebemo!
JEL KUIŠ SPIKU?
(mater ti jebem!)
...



Gdje nestade hrvatski rap?





- 19:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker