nedjelja, 31.12.2006.

Image Hosted by ImageShack.usPhotobucket - Video and Image Hosting

Image Hosted by ImageShack.us
Copyright © 2006. D.Đ. "mislimatepozdravljam"Priče na ovome blogu su autorsko djelo i zabranjeno je njihovo korištenje i daljnje objavljivanje bez pismenog pristanka autora!

21:19 | Komentari (3) | |

utorak, 05.12.2006.

Image Hosted by ImageShack.usRiječi


"Riječ, ta slika misli, može samo izraziti opće
i obične strasti, ona nam daje profile, ali ne i
svjetlo i sjene;ona ne umije prikazati ni
dubine, ni ono što strši, pa ni veliku radost,
kao ni veliku bol. Ali, zna dobro da zaboli !!!"


(Iginio Tarchetti)
Riječi vječno traju u nama, ponekad neizgovorene, samo naslonjene na rub usana, u nijemom isčekivanju nečeg dragog, dosanjanog, što dolazi, traje i nikad ne nestaje, već kao zalog ljubavi za vječnost ostaje. Nema tog zaborava koji ih može odnijeti, niti kiše koja ih može isprati, niti vjetra koji ih može odagnati. Kao spomenik ljubavi,kao svjetionik sreće, one stoje, i podsjećaju nas kako je ljubav vječnost za voljene i zaljubljene, a zaborav samo fraza i izgovor za nesretne.

Riječi, riječi, samo riječi...
Riječima se govori, kad djela šute, kad srce šuti, kad osjećaji nisu jasni. Riječima se riječi nečije uzvraćaju, riječima se samo kazuje kad se ne dodiruje, kad je blizina izostala, kad je isuvše toga među nama ispriječeno, da bismo mogli jednako osjećati, jednako misliti, jednako sanjati, jednako ljubiti....

Riječi, riječi, samo prazne riječi...

Jer sto će mi riječ ili hrpa jalovih riječi, kad imam šutnju i tebe....


D.Đ.

Image Hosted by ImageShack.us
Copyright © 2006. D.Đ. "mislimatepozdravljam"Priče na ovome blogu su autorsko djelo i zabranjeno je njihovo korištenje i daljnje objavljivanje bez pismenog pristanka autora!

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se