SAY YES

subota, 26.12.2009.

Čestit i blagoslovljen Božić želi vam TK Petrinja

svim prijateljima sporta onim aktivnim i onim rekreativnim,
Triatlon Klub Petrinja želi vam Sretan i blagoslovljen Božić




Poštovani triatlonci TK Petrinja uživajte u jelu i piću jer kad ovo sve prođe a točnije 16.01 započinje II.kolo naše nasip lige stoga umjereno u gemištu i pečenici s malo francuske salate:))
- 15:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.12.2009.

4. međunarodni polu-maraton za žene "Zagreb-Velika Gorica" 21 km i 95 m (13.12.2009.)

Evo kratak osvrt na nastup naše članice Maje Dobrinić na njenom prvom polumaratonu:)

Ukupno se prijavilo 30 cura, no na dan trke startalo nas je 25. Start ispred hotela Zagreb, na Bundeku, cilj ispred Pučkog učilišta VG.





Prvih 5km trčalo se na toj istoj cesti gdje smo i startale, s dva okreta, a zatim SR Njemačke - Velikogorička cesta sve do Velike Gorice. Od početka mi je plan bio naći svoj tempo i držati ga se, bez obzira koja bila, glavno da završim. Tako da se nisam previše zamarala što su pretežno sve trkačice ispred mene, sa samo njih tri iza mene. Na prvih 5km bila su dva okreta tako da sam uspjela vidjeti I Marijanu Lukić kako povećava svoje vodstvo nad grupom iza sebe, odlična je, već na tom 3km je napravila veliku prednost nad ostatkom.
Sve poslje 5km je nekako postalo lakše, počela sam uživati jer sam se zagrijala, noge su me slušale i nije mi bilo naporno. Tako sve do nakon ulaska u Veliku Goricu, gdje sam na 18-tom km osjećala umor u nogama, više nisu htjele pratiti. Tu me negdje i prestigla gđa. Branka Lozić iz AK Žumberak, gdje sam ja vjerojatno usporila a ona ubrzala.
Kada mi je čovjek iz organizacije rekao da imam još 2km samo sam čekala kada ću ugledati cilj. I eto jesam nakon 2 sata 10min!

pred ciljemsretan



Što se tiče vremenskih uvjeta, mislim da za ovo doba godine nije moglo biti bolje. Jako hladno no ipak ugodno jer nije bilo padalina. Veći dio trke mi je bilo vruće, osim na velikogoričkoj cesti poslje Buzina gdje je jako puhao vjetar tako da u mi se tu noge malo smrzavale.
S obzirom da je ovo bila moja prva trka uopće, prezadovoljna sam i vremenom i osjećajem za vrijeme trčanja. Jedva čekam sljedeću godinu i prvu triatlon utrku ali i ponovno ovaj VG polu-maraton da vidim za koliko mogu popraviti ovaj rezultat.
Sada je na redu II. KOLO PETRINJSKE NASIP LIGE! Sudačku dužnost prepuštam drugome, ja bih radije trčala!

Rezultati:
1 Mariana Lukić Srbija Apatin 1:28:47
2 Želimira Kopecki Hrvatska BRACE S. Brod 1:39:08
3 Vanja Supić Slovenija TK Maribor 1:39:12

23 Maja Dobrinić Hrvatska TK Petrinja 2:10:08


Maja....

P.S Čestitke Maji i stvarno odlično i hrabro....a poziv i ostalim članovima da marljivo i savjesno treniraju za predstojeću sezonu bez obzira na vremenske uvjete:)

pozdrav



- 06:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 12.12.2009.

I.kolo PEtrinjske NAsip Lige 12.12.2009 - 10:30


Samo jutro kad sam se probudio bio sam totalno skeptičan s obzirom da je vani padala hladna kiša i puhao prilično neugodan vjetar u glavi mi se vrtila misao da ću sam startat i da mi možda nikoga neće bit za mjerenje vremena ali uzdao sam se u svoje članove iz Kluba pa idemo od početka:)
Okupljanje je bilo predviđeno u 10:00 prvi je stigao na moje opće zadovoljstvo naš sisački predstavnik Boris Pavlović pa smo on i moja malenkost uspjeli postavit sve potrebno za start naše skromne lige:) Nakon toga stiže i Maja koja je bila odabrana za glavnog suca ovog velikog događaja iz razloga što sutra nastupa na polumaratonu za žene od Bundeka do V.Gorice , pa bih joj ovom prilikom poželio puno sreće i naj vrijeme trke:) a ujedno i ispričat što će nastupiti bez naše KLupskemajice..Majo sory...
Polako se ekipa skupljala i glavni sudac je neumorno upisivao trkače i prikupljao startnine, već je bilo očito da će start malo kasniti ali pričekali smo i ekipu iz Zagreba neumorna dva dugoprugaša svježih nogu Mirsada i Krešu, ali unatoč svemu posljednji stiže na start Mario Martinović inače Slavenov pulen pa bih ovim putem apelirao Slavenu da svom kolegi uruči opomenu za kašnjenje na start:)) Zagrijavanje je gotovo i sve je spremno za start ukupno na startu 9 promrzlih duša željnih da utrka što prije završi:)). Utrka kreće mislim da će se svi sudionici složit da je unatoč tomu što je staza ravna da je ista bila poprilično zahtjevna, druga strana nasipa je doslovno bila uronjena u blato, no svi smo uspješno završili utrku i pobjedonosno ušli u cilj pa evo i rezultata:

utrka na 6,6km

1. Marko Franjić TK Petrinja 27:29
2. Slaven Fiala TK Petrinja 29:49
3. Luka Mićanović indiv.Petrinja 31:27

utrka na 3,3km

1. Krešimir Čudina ind.Sisak 15:19
2. Mirsad Memić ind Zagreb 15:27
3. Antonio Žugaj TK Petrinja 16:19
4. Mario Martinović TK Petrinja 16:36
5. Zdenko Fiala TK Petrinja 16:44
6. Boris Pavlović TK Petrinja 18:02


čestitke svima koji su sudjelovali u ovom jedinstvenom događaju a posebno sucima koji su unatoč kiši pazili na našu sigurnost i vremena naših natjecatelja.
Sljedeće kolo bi se po planu trebalo održat 16.01 nadam se u još većem broju te da ćemo uspijet privući i atletičare iz AK Glina i iz Kutine i naravno šro više petrinjaca i siščana:))

Za kraj galerija vrijednih fotografa:)

promrzlo smo čekali znak suca



nervoza pred start




Tona Žugaj rutinirano drži 3.mjesto u utrci na 3,3km:))




Znani korak Borisa Pavlovića




Luka i progonitelji








- 17:12 - Komentari (5) - Isprintaj - #

srijeda, 09.12.2009.

PE-NA-L

Ili ukratko rečeno PETRINJSKA NASIP LIGA...
o čemu se točno radi???
u Subotu 12.12.2009. godine s početkomu 10:30 starta prvo izdanje trening cross lige tj petrinjske nasip lige. Ista je planairana u 7 kola tj 7 utrka na dvije različite distance. Pošto je petrinjski nasip uz Petrinjčicu kružna staza za početnike smo organizorali da trče 1 krug ili 3,3 km dok za one naprednije trkače 2 kruga od ukupno 6,6 km.
Utrke zajedno startaju i to kod škole nogometa Mladost ili ex igralište NK.Gavrilović.
Startnina je simbolična ukupno 10 kn za starije od 18god. dok oni mlađi su oslobođeni plaćanja iste. Svi nastupaju na vlastitu odgovornost uz potpis za istu pri plaćanju startnine i podizanju startnih brojeva.
Dakle Subota u 10:30 vidimo se...

- 16:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.12.2009.

Još jedno gostovanje

U ponedjeljak u 17.00 još jedno gostovanje TK Petrinja u eteru Petrinjskog radija. Ovog puta tema razgovora će bit početak Petrinjske Nasip Lige tj promocija iste svim slušateljima. Stoga Petrinski radio u 17:00 DO SLUŠANJA.

- 17:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno.