Rizl@ dat'z me

MySpace Layouts

MySpace Layouts

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se


26.12.2007., srijeda

omg omg omg! al nisam bila sto godina tu!!!

kissalo ljudiii!! guess whoz back!

da... ko prvo svima sretan Bozic i sve najbolje, naravno tko slavi...
nie me bilo sto godina znam, falila sam vam, znam da... duhovima...

koliko toga se promijenilo na blogu otkad me nea strasno... ah...

i tak...

pozz svima!


kizz ya!

by rizla...kiss
- 00:25 - let me see your tag (1) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

05.04.2007., četvrtak

...uh jesam ostarila haha...

eo napokon da napishem nesta, eo danas napunih svojih prvih 18 i tak to... malo cudno vidit da mi pise da iam 18 :S onak wow, al sve je to isti shit hehe...
izdesavalo se svasta od zadnjeg posta, al mi se ne da pisati sad, dorro je da sam i ovo pisala haha...
eto kizz

by mc_rizlamah
- 12:37 - let me see your tag (1) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

02.01.2007., utorak

evo rizlice napokon back...

koliko dugo nisam pisala to je strasno, al eto izdogadjalo mi se svasta od datuma zadnjeg posta...
bila sam i u depri dugo, al eto napokon sam ok da pokucam u drvo...
kao prvo zelim vam svima cestitat novu godinu!!! da svima bude bolja i ljepsa od prosle pogotovo mojim bliznjima,mojoj best frendici mrvi, mojim najdrazim legicama krewies - majkee, taboo, mya, pa eto i ja spadam tamo pa i meni da bude ova god bolja, zatim mojoj bubici ines, i svima koje volim...
zelim i svima ostalima naravno sto bolju i ljepsu novu godinu, punu zdravlja, srece, a ljubav ce valjda jednom pokucat svima na vrata...
btw ja sam vam u Norveskoj i ludnica mi je, ovdje sam naucila svasta hihihi...
napokon da je ovdje pao snijeg eto juce i danas...
i tak...
kizz jedan veliki svim legama i legicama koji su mi uvijek pomagali i koji mi se uvijek javljaju!!
kizzwave

by mc_rizla
- 21:05 - let me see your tag (9) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

04.09.2006., ponedjeljak

Nemogu vjerovat!!!!

Samo neka sranja se desavaju, ali nista me ne iznenadjuje jer ljudi znaju stvarno biti gadovi i bezosjecajni da je to strasno...no al eto, danas je malo onih kojima je stvarno stalo do drugih, nazalostburninmad...

a druga stvar, desila se jedna velika tragedija nononono, poznati pustolov koji je meni na neki nacin bio i uzor jer je volio jako reptile, oduvijek sam zeljela raditi njegov posao, poginuo je Steve Irwin, ''lovac na krokodile'', obozavala sam gledati njegove emisije i fakat mi ga je zao no, poginuo je na snimanju filma, ali ne od krokodila, nego ga je usmrtila raza, koja mu je probila prsa i pomoci mu nije bilo vise... eto tako nestade jos jedan covjek sa lica ove proklete zemljeno...

Image Hosted by ImageShack.us

i da pocela je skolaheadbang, ja bi jos najmanje 3 mj praznika...puknucumad, sretno vam svima ppl sa novim (m)ucenjem...rolleyes

kizz

by mc_rizla
- 19:41 - let me see your tag (4) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

19.08.2006., subota

...Rizla iz back...

evo napokon i ja dosla doma u Zagrebhrvatska, mislim ok dosla sam prije tjedan dana, pa dok sam se malo navikla na ovdje i sve to eto napokon pisem novi post... bila sam svugdje, vidila svakaj... sad zadnje sam bila u Svedskoj u Malmo i Trelleborg, i u Danskoj u Kopenhagenusmijeh... ma bilo je predorro, al ne da mi se sad pisati o tome bum drugi put (mozdarolleyes), i tak... putovala sam do tamo 27 sati, a doma 22 sata... doma kad sam isla nisam sklopila ni oka... lud... i tak... sad sam doma malo bolesna( osim psihickih poteskocaludsmijeh)...

kizzkiss

by mc_rizla
- 13:02 - let me see your tag (3) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

28.07.2006., petak

eve me malo...

hola svima! evo da vam se javim malo, bilo mi je superiska, sad sam u zgb dosla malo i nocas idem u svedsku! pozz pa citamo se! Kizz

by mc_rizlamahkiss
- 17:48 - let me see your tag (2) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

09.07.2006., nedjelja

put me zove....

evo sada je 4:40 ujutro, ja jos ne spavamzijev, spremam neke stvarciceblabla, jer za kojih 2 i po sata idem na put, idem u rajvosa na neznam kolko, a onda u sweden... uh... nemres vjerovat... vasa rizlica je loodalud, u ova doba pisem blog nako sto nisam pisala uhuhu... al et.. moram se javiti iz pristojnosti i obavijestiti vas da nece biti vase omiljene (mos si mislitludzujonut), net ovisnicecerek neko vrijeme na netu... da se ne biste slucajno zabrinuli (nedaj Bozesmijeh)... eto idem odmoriti oci od ovoga svega (neta prvenstvenono)... aj ppl kizz, javim vam se...kissmahwave

kizzkiss

by mc_rizla
- 04:39 - let me see your tag (2) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

27.06.2006., utorak

rizla je za nist....

eo da nekaj napisem, nisam sposobna ni za sta, deda mi umro prije nekolko dana, tak da sam u badari, sister mi bila u bolnici al sad je doma, i tako, nis lijepo... no
- 18:53 - let me see your tag (2) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

17.06.2006., subota

Rizla is back...

eo mene pipl nazad, znam da me nije dugo bilo, znam da ste se vec zabrinuli za mene ( da da, mos si mislitnut), al eto, recimo da sam ok, malo u badu, al sta je tu je, takav je zivot...

Nego posto me nije dugo bilo, nisam nis pisala i tako... u to vrijeme kaj nisam pisala eto upoznala sam MAZIJA napokon i uzivo, upoznala sam i MAJKEE, IWICHA i SEKYA, bas su looda ekipica, mislim to vec svi znamo sa MSN,hehe...smijeh

nadam se da cu sada malo vise pisati i javljat vam se i da nece proci opet mjesec dana do ponovnog javljanja... ipak vise nema (m)ucenja, skole i takovih zanimacija...

bas je vruce ovih dana, hvala Bogu da je napokon ljeto doslo, uskoro idem izvan Zg i tak...

ae pozdraf svima!mahwave
kizzkiss

by mc_rizlanaughty
- 13:57 - let me see your tag (4) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

16.05.2006., utorak

evo da vam se javim malo ljudovi...

ja sam jos bolesna, sad sam dobila jos kutiju antibiotika Sumamed, iam temp jos uvijek i glava me ubija... posto je vani lijepo vrijeme malo sam fotografirala... pa evo neke slikice

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
- 16:44 - let me see your tag (8) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

11.05.2006., četvrtak

I'm alive

evo ljudovi vidim da su se neki zabrinuli jesam li ziva, a jesam eo, ali sam fakat bolesna uzas... vrti mi se, temperatura, grlo i glava ubijaju, promukla sam, nos mi curi, kasljem, tesko disem, ledja bole... ma sve kilava sam koma... al eto jos tipkam tak da sam ono ziva haha...
neki su se zabrinuli jer me nisu nasli na msn, a znaju da sam na njemu svaki dan, ali svaki... ah eto bolest sprijecila... al ajd ne idem ovaj tjedan u skolu sto je ok hehenaughty

eto veliki kiss svima, I'll be back soon I hope...kiss
mah

by mc_rizla
- 12:40 - let me see your tag (10) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

30.04.2006., nedjelja

Subota na nedjelju...

Subota... isla sam spavati u pola 3, a probudila sam se u 9... subotom imam engleski ujutro, pa sam isla tamo... onda sam osla kod frizerke da mi nekaj napravi sa mojom neukrocenom kosom... osla sam onda po kebabnaughty, a poslije doma... kad sam dosla doma prvo sam malo visila na netu, a onda sam isla vidjeti kaj cu ja obuci za svadbu...hmm... nasla sam nes i sriktala se... Ines je isla sa mnom na svadbu jer njena mama i moja mama su frendice sa mamom od mladenke... njen tata je dosao po mene sa njom i osle smo u crkvu... kasnije je bila svadba u sali od jednog hotela, sala je predorra... ja i ines smo se lijepo nazderalenjami, isplesale, zafrkavale, doma smo isle kad je svadba bila skroz gotova, a to je bilo oko 5, a kod mene smo dosle oko pola 6, ona je prespavala tu, i sad nedavno je osla doma... malo sam promukla danas hehe... ah ah...
ae kiss svima
nemrem vise razmisljat hehe
ae kisskiss
by mc_rizla
- 13:36 - let me see your tag (6) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

23.04.2006., nedjelja

pozz...

evo ppl da vam se javim, dosadno mi je i tak... sutra skolano, streberaja tona...

u petak sam probusila uho, drugu rupu odmah pokraj prve, daklem nije hrskavica kao sto su neki skuzili...

neznam o cem da pisem, a i ovak niko skoro ne glea vise blogace...

ae kisskissmah
by mc_rizla
- 01:45 - let me see your tag (13) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

21.04.2006., petak

Sportski uspjesi i neuspjesi...

Kao prvo losa vijest, Ljubo je izgubio od Gonzalesa 2-0 u setovimano
i ozlijedio je nozni palacno

a dobra vijest je da je Dubrava osvojila skoro sve sto se moglo osvojiti u nogometu, 95. i 97. godiste su bili 1., a 96. su bili 2., a moj burazercic je bio najbolji golman, u sve 4 utakmice nije primio ni jedan golsmijehhrvatska

eto tak...
neznam kaj da jos pisem hehesmijehlud

ae kiss svima
by mc_rizla
kiss
- 22:16 - let me see your tag (2) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

20.04.2006., četvrtak

Only 4 Jova

JOVA SRETAN RODJENDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad jos 13 godina do 30 kak bi Mrva rekla lolsmijeh

btw Jova je rodjena 100 godina nakon Hitlera...thumbup
stara zivila ti meni jos 100 hehekiss

- 12:19 - let me see your tag (4) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

19.04.2006., srijeda

svi moji skorpioni... oni malo vazniji...

ja nemrem vjerovati, ali jako puno ljudi sa kojima se druzim su skorpioni u horoskopu...smijeh

evo mala lista, ako sam nekog zaboravila ili krivo napisala datum rodjenja, sorrite i ispravite...nadopisite...wink

Image Hosted by ImageShack.us

EVO OVAKO:

frendica Ilirjana - 23.10
best frendica Mrva - 24.10
MaleXira - 28.10
Mya - 3.11
Mazi - 14.11
rodjakinja Delila - 15.11
tetka - 16.11
Sherpa - 17.11
frendica Marina iz Austrije - 19.11
rodjakinja Sofija - 19.11
bratic - 19.11

btw dost dorro se slazem sa skorpionima, a nadam se da ce tak i ostat...
skorpioni i ovnovi imaju isti planet Mars, samo kaj su skorpioni vodeni, a ovnovi vatreni znakovi...

sorrite svi koje sam zaboravila...
ae kiss
kiss

by mc_rizla
- 13:17 - let me see your tag (9) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

Jos jedan u nizu onih dosadnih dana...

Fakat neznam kaj da radim, tako mi je dosadno da cu puknut od dosade... vani je vrijeme katastrofaaa..
neznam ni kaj da pisem, ovaj blog je vec jako dugo vremena jako dosadan... mozda bi ga treala maknuti...zijev
- 12:04 - let me see your tag (1) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

16.04.2006., nedjelja

Cestitka

SRETAN USKRS SVIMA!! SVE NAJBOLJE I NAJLJEPSE, PUSA SVIMA kissmah
- 12:30 - let me see your tag (8) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

14.04.2006., petak

Ja i Lila

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 21:45 - let me see your tag (1) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

Opet sam u badu...

Meni nikako da krene u zivotu, da budem sretna, da se smirim i odmorim, da uzivam...
Danas, prije 40-ak minuta, uspavana je moja mala kujica... Mucila se danas cijeli dan, a posto je stara ne bi izdrzala operacije ni anestezije ni nista...
otisla sam do veterinarke, i rekla joj kako je Lila, i ona je odmah dosla..
samo su meni rekli da odlucim da li da je uspava danas ili sutra, ajme kako me tuzno gledala samo je mene gledala cijelo vrijeme.. veterinarka i mama su me pitale da ja odlucim kad ce je uspavati, uzasna odluka, odlucila sam ipak danas, da se ne muci vise, jer stvarno je prestrasno gledati ju dok se mucila... veterinarka se vratila u ambulantu po inekcije... ja sam ostala sama sa Lilom, da se oprostim, gledala me prvo u moje oci pune suza, a ja u njene isto pune suza, i ne moze mi nitko reci da zivotinje nemaju osjecaje jer imaju, nije me vise mogla gledati u oci, samo se okrenula i bila tuzna... ja sam je dragala po glavi, drzala sam joj glavu u rukama, htjela je biti samo sa mnom... dosla je veterinarka i prvo mi je rekla da ce joj dati anesteziju, da je umiri da zaspe, a onda inekciju ovu drugu... ja sam joj primila njuskicu, a mama je drzala za vrat da ne ugrize nekoga... nije ni zacvilila, kao da je cekala da joj se okoncaju muke... kad je bila osamucena opet me pitala veterinarka jel zelim biti tu dok joj da ovu drugu inekciju, ja sam rekla da i ostala sam... preokrenuli smo je na bok, i ubrizgala joj je inekciju... nakon par sekundi pocelo je djelovati, a za par minuta uginula je, prestalo je raditi to malo srce... meni je tako tesko sada, ipak sam odrasla sa njom, 12 godina zajednickog zivota nije tako malo...

- 21:14 - let me see your tag (2) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

12.04.2006., srijeda

Moj cucak Lila

ovo je moj cucak Lila, to je mala mjesanka stara 12 godina, bas mi je super cucak hehe.. dosta ja pametnasmijeh


- 23:43 - let me see your tag (4) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

09.04.2006., nedjelja

Nedjelja...

eo napokon i ja pisem novi post, tak mi se nis ne da, danas sam malo nervozna i zato molim sve osobe koje sam malo povrijedila da mi oproste..
ovaj vikend je pun losera... juce moj burazercic izgubio od Zagreba 4-1, danas izgubili u Davis cupuhrvatska, iako je Ljubo bio preeeeedobaar...ali ja sam znala da cemo zgubiti, jer nije bilo Ancicano
mene grlo danas ubijaaaapuknucu
aj dosadna sam vam vec hehezijev
kisskiss
by mc_rizla
- 22:54 - let me see your tag (7) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

06.04.2006., četvrtak

hmm...

eo cetvrtak, sada sam trenutno u skoli na informatici vjezbe... imamo slobodno raditi sta hocemo 2 sata, koji haj lajf... samo kaj nemam inspiracije... ajoj da, procitala sam maloprije na netu jednu groznu vijest no, Ancica su jucer iznijeli iz dvorane, jer mu se uklijestio zivac u ledjima ili tako nesta no, a Ljubicica muci zeludac nesto no, uzas
smrc...
i jedna dorra vijest, nisam pisala povijest danas wink
aj pisem vam kasnije valjda, kad dodjem doma, ak ne onda drugi neki dan
ae kiss
by mc_rizlathumbup
- 11:22 - let me see your tag (4) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

05.04.2006., srijeda

Srijeda...

eto jos jedan dan... ali malo drugaciji jer mi je rodjendan danas... probudila sam se 10 min prije neg kaj mi trea doci bus pa sam malo trcala hehe... bus mi je oso, pa sam morala malo prosetati do tramvaja...thumbup
dosla sam u skolu, ljudi su samo poceli trcati i cestitati mi rockas, onda je dosla jos jedna frendica koja je starija od mene sat vremena, dodjemo jedna drugoj sretan rodjendan - takodjer.. malo cudno ha... hehewink
a bas je fora imati nekoga ko je rodjen u isti dan kad i ja... ali nismo u istoj bolnici... ona ne ide bas na net, ali eto SRETAN ROCKAS MELITA...kiss
nemrem jednostavno vjerovati da imam 17 godina, fakat nemrem...
e da ne zaboravim spomenuti mya mi je prva jos sinoc cestitala rockas, onda majkee, pa mrva, bratic, sherpa... to su ovi sa blogova i msn-a...
danas ujutro i sada stalno stizu porukice...yes
hvala ljudi kaj ste se sjetili hvala svima...
idem ja sad, moram strebati povijest - 100-tinjak stranica.. ma nije to nis tko je vidio spavati jos...headbang
ae pozz svima
kisskiss
by mc_rizla
- 16:13 - let me see your tag (6) - ...samo trosi boju, starci ce kupiti... - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2007  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

MySpace Layouts

MySpace Layouts

Opis bloga

sve i svasta...

The WeatherPixie

Image Hosted by ImageShack.us

saint patrick's day

saint patrick's day



RRefreshing
IIntelligent
ZZonked
LLively
AAmbivalent

Name / Username:



Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

MySpace Layouts

MySpace Layouts



moji linkovi
(nisu poredani po vaznosti ni nista tako, vec kako mi dodje koga da upisem...)

moja Mrva
ovo je moja best frendica,ima 16 godina, poznamo se od male skole isle smo jos tamo zajedno, pa u osnovnu i sad u srednju iako sada nismo isti razred,znaci cirka oko 10,5 godina, zakon jeeeeeeeee, voli crtati kao i ja, slusa raggae i rap, iako je prije puno vise slusala rap, nas dve mislimo vec dvije godine napisati pjesmu rap i beat napravit, i sve, ali nikako hahhaha...(isto je iz Dubrave wink)

Beky
moja frendica iz skole, jako je dobra i pozitivna osoba, ima smisla za umjetnost, a dokazi su na njenom blogu... (isto je iz Dubrave), zatim plese step i fakat joj dobro ide to, bila je na drzavnim i svijetskim prvenstvima i uvijek se dorro plasira, medju prvih 3...wave

Nike-TNT
jean brejker iz ploca... legenda...


GheTTo_NiGGa
moj frend iz Pule, zakon lik, voli hip-hop, otkacen je do kraja, za svaku situaciju on ima neku svoju provalu...njemu su sve cure plavushe(nije bitna boja kose stvarna, a ni pamet, nego eto tako...) nasmije me do suza..., ali zna i stvarno utjesiti covjeka kad je potrebno...naughty

ChaNges
frendica iz Pule, otkacena, voli plesati, zna utjesiti ljude...thumbup

Mya
hmm.. maja, ovo je moja frendica iz razreda, ona mene voli jako zafrkavati kaj se tice visine, ali i nekih drugih stvari, hehe ona zna kojih, voli hip hop i plese u ADF, zakon je cura, otkacena ,zabavna, al uvijek smislja neko takoreci sranje hehe... lolparty

majkee
plese u ADF, super je kolko sam je upoznala, pati cesto od insomnie kao i ja hahaha, jako mi je cudno kada nje nema na msn, ni ona vise nije samo virtualna osoba, i nju sam upoznala uzivowink

Suncii
zakon cura iz Pule...wave

Amella
moja super frendica iz Tuzle, upoznale smo se na moru proslo ljeto, ima uskoro 17 god, i otkkacena je skroz... party

Mazi
brejker iz ADF, icq frend hehe, sada i MSN frend, ali i upoznali smo se uzivo napokon, ok decec...cool

AnDrEa
ovo je jedna super frendica iz razreda, ona je mladja od mene godinu i pol, hehe, joj kak se staro osjecam hahaha... salim se... cura jako puno putuje, i to vise izvan hrv...thumbup

MaleXira frendica iz skole, zakon cura, otkacena i zabavna, ne ide sa mnom u razr... thumbup

ChoCco
jedna super cura iz Rijeke... yes

Seky
jos jedan od brejkera iz ADF, spaljen lik, super osobathumbup...

MySpace Layouts

MySpace Layouts




somethin 'bout me...


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws




kao sto sam rekla, imam 18 godina, ovan sam po horoskopu (tvrdoglava...) svi me znaju pod nickom Rizlawink
volim crtati, slusati mjuzu najvise rap, hip-hop, ali i orientalnu, i plesati (belly dance) ... surfati netom.. od filmova volim akcije i komedije najvise, drame ne podnosim i nema sanse da pogledam ako znam da je drama, volim gledati filmove kao sto je Honey i You got served...
volim zivotinje jako, pogotovo gmazove - imala sam zmije, gustere, a sad imam samo kornjacu..
imam i psa, macku i ribe..
najdraza boja mi je plava,
a bas sam lijencina za izradu bloga... lol

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

slika moja...


myspace layout

myspace layout


XZIBIT - Enemieswink

Sometimes I'm my own worst ENEMY
With friends like y'all, the fuck needs ENEMIES?
I beat, I stab, I kill my ENEMIES
Refuse to let you waste my ENERGY

[Xzibit]
I heard they callin me a immigrant; well this motherfuckin immigrant
came to yo' city and started runnin shit
X is like the government, taxin that ass
Been harassed to the point that I'm ready to blast
And spend the rest of my life behind metal and glass
Never seen a nigga move so fast, cut you in half
Sick of all these threats, these bitches with no action
Hog-tie, watch you die and start laughin
And no longer will I sit back and let you disrespect the fact
that we elevated West coast rap
And bring shit back to the point "X" is all that they checkin for
In the clubs, the streets, the shows and the record stores
What more can you ask for, eat your heart out
Fall out with bitch niggaz constantly callin my name out
I'm really not givin a fuck, you're pressin your luck
I'm a walkin warhead ready to self-destruct, so WHAT?!

[Chorus]

[Xzibit]
My name feel like a slap in the face
My name feel like a gat in yo' waist
My name is all over the place
Erasin all misconceptions
I live my whole life with aggression bitch;
and I'm not stressin
Your words ain't workin I feel so much pressure

Padlock, chain around, neck no lesser
Sick of niggaz runnin they mouth
It don't take much to get knocked out, round these parts when I start
Shit full clips get emptied, revenge WE
move like the Secret Service, I ain't nervous
I just wanna tell the truth.. the whole truth
When I'm on the stand explainin how I had to shoot
Absolute domination, extreme mutilation
No hesitation, I'm a movin violation
So don't get hit in the street
Used to have friends and family, now I got nothin but beef
WHAT THE FUCK?!?!

[Chorus]

[Xzibit]
So-and-so hate me, blah-blah gon' get me
If I gotta go, y'all niggaz comin wit me
I'ma walk like a soldier, talk like a soldier
Cinderblock stock, shootin straight from the shoulder
Just too much shit in the air
Burn bridges you could never repair
I slap box with a bear
I can speak from experience, you speak from ignorance
I remove you, have your whole family feelin it
Y'all hate the fact that X-Man got hustle
"Man vs Machine," mind vs. muscle
I drop concoctions, you leave me no options
Have your bitch screamin out, "SOMEBODY STOP HIM!!"
No more Mr. Nice Guy, I'm a tyrant
L.A.'s finest, Open Bar behind us
Don't look hard, it ain't too hard to find us
From here to infinity, FUCK MY ENEMIES!

Counter
Counter

postavljeno 24.03.2006















www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
  

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws




st patrick's day 2006

st patrick's day 2006



st patrick's

st patrick's




www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws













































Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se