Ekskluzivne informacije o set listi!

Postoje tri uvodne video pozadine za MDNA turneju: BEST FRIEND, JUSTIFY MY LOVE i NOBODY KNOWS ME! Justify My Love Video Interlude govori da se Dita vratila! U videu Madonnu proganjaju karnevalski luđaci s različitim maskama, a Madonna se skriva u sobi i uživa u svojim seksi fantazijama. Video je sličan reklami "Truth Or Dare by Madonna" i jako je seksi! Video je metafora za sve one koji iskorištavaju i osuđuju Madonnu. Madonna se zaključava u sobu jer želi pobjeći od toga i uživa u svojim fantazijama!

Pozadinski spotovi za nastupe prvog dijela turneje "Transgression" su jako mračni i puni nasilja! Fenomenalni Dago Gonzalez, koji je režirao video pozadine za Paradise i Bedtime Story za Madonnine prošle turneje, ponovo surađuje s Madonnom za ovu nadolazeću turneju!

Baskijski trio Kalakan će pratiti Madonnu kroz cijeli show. S Madonnom će pjevati "Masterpiece" i ubaciti svoje riječi. "Masterpiece" će imati pozadinu o baskijskoj kulturi.

Turn Up The Radio je preobrađena u novu elektro rock verziju sa glasnim beatovima i električnom gitarom!

I'm Addicted je dodana na set listu! Slična je albumskoj verziji s gotovo neprimjetnim promjenama.

Madonna je radila mnogo na kreiranju nove verzije za "LIKE A VIRGIN". Koristila je skladbu Evgeni’s Waltz sa soundtracka W.E.
Pokušavala je stopiti pjesmu sa glazbom, ali navodno nije zadovoljna sa rezultatima. Još nije sigurno hoće li LIKE A VIRGIN biti na set listi.

Religious Intro
Girl Gone Wild
Revolver
Gang Bang
Papa Don't Preach

Hung Up
I Don't Give A

Express Yourself
Give Me All Your Luvin' (Just Blaze remix)
Turn Up The Radio

Open Your Heart

Justify My Love (video pozadina, prerađena verzija remixa Williama Orbita)

Nobody Knows Me (video pozadina)

+ Masterpiece
+ I'm A Sinner/Cyber-Raga
+ Like A Prayer
+ Celebration
+ Best Friend (video pozadina)
+ I'm Addicted
+ Like A Virgin (?)










21.05.2012. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #