fish!
fish!
square square
srijeda, 18.01.2006. - 00:58
..when harry met sally..

ma neee..ja sam skroz oke =) (iliti, "when cartilago ischiopubis met cartilago scapulocoracoideum")

Bijaše to u prepunom tramvaju. Da, onom tramvaju u kojem je zauzeto više od predviđenih 37 sjedećih i 118 stajaćih mjesta. (Recimo da ih je 118- ipak nitko ni dan danas sa sigurnošću ne može objasniti kako se točno mjeri broj stajaćih mjesta u tramvaju.) I invalidsko mjesto bijaše zauzeto. Lažnim invalidom.
Lažni invalid bijaše nepravi jerbo nije bio invalidan. Ali Gospodin-Nepravi-Invalid nije bitan za ovu priču.

Cartilago scapulocoracoideum ( lopatično vranjačina hrskavica, tj. Sally) zamišljeno gledaše kroz prozor. Odnosno onaj dio prozora čija se točna površina ne može izračunati (jer je nepravilnog oblika koji se može samo aproksimirati elipsom, s elementima kvadrata i zvjezdače, tj. zvijezde).

I tada bi grubo ometena od strane cartilago ischiopubis (iliti sjedno preponske hrskavice Harry). Ne zna se ni sada što se točno dogodilo. Možda se Harry spotaknu na lažnu štaku (tzv. Lažnu Štaku) Gospodina-Nepravog-Invalida. Teško je reći.. Ne znam. Ne zna se. Ah, krhko je znanje--

"Ha! Ko se mača lača, od mača i pogiba!" uzvikne bakica s placa (Bakica) koja je uvijek prisutna u tramvaju jerbo neophodnu životnu energiju dobiva složenim procesima koji naoko izgledaju kao udaranje ništa ne slutećih ljudi vrećicom s grincajgom.

"Ne pij vodu s tuđeg izvora..", mudro će Harry uzvinuvši desnu obrvu koja se nalaziše iznad njegova desnog oka.

"Ko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada", reče tada Sally, uvjerena da ima smisla ono što govori. Ipak, moramo se prisjetiti da je i dalje proživljavala snažnu bol u desnom gležnju (jel se to meni čini ili je ovo desno -orijentirana priča??) pa joj možemo oprostiti zabludu.

"Ne znam ja ko ima "lopatica" u krsnom imenu, i ko se, sukladno tome, ovdje bavi kopanjem", jogunasto će Harry usput se pitajući što znači jogunasto i ima li to veze s jogurtom jer ipak slično zvuči.

"Daj se odi predozirat cedevitom", tada će Sally, koju je i dalje bolio desni gležanj.


I tako i bi.


**THE END**

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (10) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>