Slike od mene i ekipe...

Love...

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (4)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KoMeNtaRi jEp/NoPe ?

diZaJn By: zRinE

Opis bloga

Linkovi

subota, 26.01.2008.

...I know everything changes for the cities and faces but I know how I feel about you...

He-yo ljudi!! Evo mene ponovo... heh. Sad će bit samo kratki post, jer mi se ne da previše pisat. U zadnje vrijeme sam jaaako lijena. Hehe. Pa na brzinu... Kod mene ima puno novosti, od prošlog posta, ali inče sve dosadno. U pon je bilo natjecanje iz hrvatskog, prošal sam na županijsko. U petak je bila matiša, to nisam prošla... hehehahaha. Bila sam na treninzima u pon, pet i sub. Izmučila nas je Ana, 50 sklekova!!!!!!!!!!!!!! Katastrofa. Nakon treninga sam se sam spustila u špagu, bez pol frke. Al brijem da sutra neću moć hodat.
U četvrtak sam išla do dm-a i srela sam Mateu i Ivu sa španjolskog. i Tak, sjele mi na klupu, na trgu tamo i pričamo. E ja sam tu večer crkla od smijeha. Matea nam je pričala da ima jednog glupana u razredu koji je opis svoje škole na engleskom skinuo s interneta, a na kraju je ispalo da to nije naša škola, već neki internat! Što je najbolje trebao je napisat koje jezike uče, a on napiso japanski, brazilski i francuski. Da idete u moju školu... umrli bi od smijeha. Hehe.
Ma ne znam kaj da vam više pričam, ošišala sam se. Još od kad... I... i... mislim da je to sve, ma ne da mi se mislit više. Ajd ode ja, stavit ću svoju novu sliku u box. Pussa bok!!


P.S. (ja maloprije napisala P.P. hahah) tko je sssdddaaa?? Nek se javi u komentarima, ak vidi ovo...



| Aj kOmEnTiRaJ! (57) | pRiNtaJ! | # |

četvrtak, 03.01.2008.

Sve najbolje u novoj 2008. godini želi Vam Lucija!!!!!!

Ej ljudi!!!! Evo dam Vam se napokon javim. Nije mi se dalo pisat post, iako mi je u zadnje vrijeme straično dosadno.
Pa... Kak ste proveli novu? I s kim? I naravno, jeste li se zabavili?
Ja jesam. Bila sam u Novoj Gradiški na dočeku. Prvo smo išli kod Martine, tamo smo se mi, cure, uredile. A onda smo otišle do Lobinog kod dečkiju.
Oni su već bili pijani. Koji likovi!! Negdje oko 11 sati smo otišli do grada, na trg. Ovi su ostali tam, pjevat i plesat, dok smo Martina, Anita i ja otišle do Maneta i tam malo popile... Bome se Martina već naroljala. Hehe. Mane, Alen i Mislav nisu bili normalni, mislim, malo su previše popili, al dobro ajd. I tako. I onda smo otišli kod naših. I taman negdje oko ponoći smo se svi zagubili, pa se nismo mogli nać. Pajo, Mata, Hrca i Ivana su nas tražili kod Maneta (a oni nit ne znaju gdje on živi), Iva i ja smo ošle do Maneta, al smo ubrzo otišle, a Martina, Anita, Ivona i Marta su otišle Bog te pita di. I onda smo se našli, kod Križa, i taman je bila ponoć pa smo si čestitali. Ma bilo je predobro. A sad ću vam reći par stvari od kojih ćete se sigurno nasmijat, što je bilo na novoj. Kak je Martina popila... napila se ona je svakom prolazniku čestitala novu. I sad neki likovi su prošli, al im ona nije čestitala, i kad je skužila da nije čestitala kaže ona: "Pa jbt ja onima nisam čestitala, idem!" I ona njima ošla čestitat, a dečki ju gledaju ko da je luda... hehe. Negdje oko 1 smo mi išli do Besta, jer je tamo bila jedna Ivana. Pa smo išli njoj čestitat. Na putu do Besta sam ja Martininoj mami pisala poruku na mobu. Al su mi se prssti toliko smrzli, da nisam osjećala dal ja stišćem tipku ili ne. Užas!!! I napokon ja napisala poruku, i onda me netko trkne i padne mi mob u snijeg. I isključi se!!! Sad smo već stigli do Besta. Upalila sam mob i sve. I vidla ja tamo Bernya (to vam je jedan pjevač, poznat u Slavoniji) i zamolim ja njega da mi napiše poruku na mobu, jer su se men prsti smrzli, nisam više mogla tipkat. I ja njemu diktiram, a on piše. Kak dobar lik!!! E da!! Prolazi Berny (ponoć je bila). I pruži njemu Martina ruku da čestita, i prije neg kaj je on išta reko dođe ona: "I tebi". Hahah, tom smo se fino nasmijali...

Ma mislim da vam je dosta... A u komentarima mi napišite kako ste vi proveli novu.
SRETNA VAM SVIMA NOVA GODINA, NEK VAM BUDE 1000 PUTA BOLJA OD PROŠLE!! (ja bi htjela da mi bude bolja od 2007.)
Pussa!!!



| Aj kOmEnTiRaJ! (25) | pRiNtaJ! | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>