Lisica Mica http://blog.dnevnik.hr/lisicamica

četvrtak, 04.09.2014.

Da mi je biti super mama

Kad se oko 10 navečer na fejsu vidi tamo desno zelena točkica uz moju sličicu i ime, i tamo je već pol sata, to je čisti privid. Ja nisam tu.
Nakon što sjednem za kompjuter prvo zahvaljujem na miru božjem jer su u krevetu. Onda se psihički oporavljam od kupovanja svjetlećih tenisica. Pa od hodanja po City centru deset minuta za udaljenost koju sama prijeđem u dvije i na kraju od svih ostalih trauma od tuluma po šoping centru s njih dvoje. Kad malčice dođem sebi, nakon dvije minute kreće šou. Šora u krevetu. Počinjem prijetit. Pa razdvajam jednog u naš krevet. Pa ih je strah same. Pa su žedni. Pa se izderem jer više ne mogu i onda kreće histerično pospani plač. A neće da spavaju. Pa ih na kraju stavljam opet u isti krevet i ležim pored njih i pitam se da li je to bilo neophodno i da li sam možda opet ispala glupa. Kad ih pustim da se deru pitam se da li sam mama srca kamenog. Da mi je uhvatit onu tanku nit koja dijeli manipulaciju od istinske potrebe za mamom nakon ludog dana…. bila bi super mama i super heroj, gledali bi crtić na mene, oblačili se u mene na maškare, a i vi bi im kupovali igračke na mene.

04.09.2014. u 23:14 • 0 KomentaraPrint#^

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Opis bloga

Što je lijinom srcu drago

Linkovi

Kućico draga,
Slobodo moja!
Palato divna,
drvenog svoda,
kolijevko meka,
lisnatog poda,
uvijek ću vjeran
ostati tebi,
nizašto ja te
mijenjao ne bi'!
U tebi živim
bez brige,
straha
i branit ću te
do zadnjeg daha!
Ježurka Ježić


Hoće li sloboda umeti da peva
Kao što su sužnji pevali o njoj
Branko Miljković


Čovječe pazi
da ne ideš malen
ispod zvijezda!

Pusti
da cijelog tebe prođe
blaga svjetlost zvijezda!

Da ni za čim ne žališ
kad se budeš zadnjim pogledima
rastajao od zvijezda!

Na svom koncu
mjesto u prah
prijeđi sav u zvijezde.

A. B. Šimić


Manja buha - veći skok.
Moj pranonić

Život je ritаm koji se morа spoznаti. Jа osjećаm tаj ritаm i uprаvljаm se po njemu i prepuštаm mu se. On je vrlo zаhvаlаn i dаo mi je znаnjа kojа imаm. Sve što živi povezаno je dubokim i divnim vezаmа: čovjek i zvijezde, аmebа i Sunce, nаše srce i kruženje beskonаčnog brojа svjetovа. Te veze su nerаskidive, аli one se mogu pripitomiti i umilostiviti tаko dа čojvek i sаm počne dа stvаrа nove i drugаčije odnose u svijetu, а dа stаre ne nаruši. Znаnje dolаzi iz svemira; nаš vid je njegov nаjsаvršeniji prijemnik. Imаmo dvа okа: zemаljsko i duhovno. Trebа nаstojаti dа onа postаnu jedno oko. Univerzum je živ u svim svojim mаnifestаcijаmа, poput kаkve misleće životinje. Kаmen je misаono i osjećаjno biće, kаo što su to biljke, zver i čovijek. Zvijezdа kojа sijа trаži dа je gledаmo, i dа nismo oveć obuzeti sobom rаzumjeli bismo njen jezik i poruke. Svoje disаnje, oči i uši čovjek morа usklаditi sа disаnjem, očimа i ušimа univerzumа.
Tesla

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se