LEVATI - štorije

04.05.2006., četvrtak

Omiljeni sport u L E VA T A

Izgleda da je omiljeni sport u levata u zadnje vrime kladionica. Ima nas više uspješnih, sretnijih i onih obratno. Evo ispričat ću par situacija vezanih za kladionicu. U nas levata postoji poznati kladioničarski trolist TAJNIK, BRKO i DEL_REY. Levat koji igra kladionicu s najviše emocija je bugar BRKO, džepovi su mu uvik puni tiketa, čak je Čale (kojemu je hobi preduhitrivanje poduzeća PAN – poduzeće koje skuplja prazni papir po portunima u kartonskim kutijama) priznao da u Brkinom portunu u kutijama 90% tiketi, 9 % tjednici i jedan Smokvin List Dekana, koji Dekanu služi za treniranje batine.
Da se vratim na temu, poznate su Brkine izjave za anale: ˛IMAM PAR ZICERČIĆA˛; ˛KVOTA JE 3.70 ŠTETA NE UZEST˛ ovakve izjave uglavnom ne prolaze i više su kao predizborna obećanja i uglavnom služe da natankaju mladoga DEL_REY-a. Šta da kažem za mladoga DEL_REY-a, u zadnje vrime ga sere i već je napunia kesu za njemačku. Za njega je karakteristično da za vrime grand slamova i mastersa minja dan za noć i omiljen mu je Oliverov stih U NOĆIMAAA BEZ SNAA. Toliko je dobar da je počea prodavat parove. Tako je MAKI-ja (koji je bia na putu da postane levat, pa se putem izgubia – škovace su krive) odjeba dok mu ovaj ne kupi vip bon od 50 kn, jer mu je DEL_REY omogućia dobitak od iljadu kuna. Odjeba ga je ka šta je VAN BASTEN odjeba MAKAJA za ovo svjetsko, pa vijeću levata predlažem da Maki na ovom blogu bude aka MAKAJ.
Na kraju trolista je osta TAJNIK, čovjek iz sjene. Toliko je moćan u ovom trolistu da ovoj dvojici koji su za njega levatići tuče reket od 15% - ovisno o raspoloženju i dobitku. Za njega je interesantno da je gostovao u Sopranosima.
Na prelazu ovog trolista ka običnim levatima je DELA - karateristika dele je, da je solo igrač i brz na takujinu kad ulaže lovu na kladionici. Ubija kladionice tenisom, poznat je po velikim usponima i padovima ( prašče hvala za jambo pizze)
Karakteristika DAWSE je ta da gušta igrat treće, četrvte i ine otočke lige, tako da bez problema pronalazi kvote od 3.50 – do 7.
ŠPACI je njadraže odigrat broj golova u glavu, ali prije toga pomiriše dva prsta da sazna koliko će bit golova, a njemu ionako ne tribaju pare za njemačku. On im svoj sistem. Ovih dana izdaje knjigu PUT OKO SVIJETA ZA 80 KN. Promocija knjige bit će slijedeću subotu ispred wc-a u SEA WOLFA. Na promociju će se ulazit s pozivnicama. Svi oni koji nemaju pozivnice molimo vas da odjebete jer će na ulaz biti DAWSA i FLEŠ.
Zatim slijedi DEKAN koji uvik padne na samo jedan, jedini par i to uglavnom za milijune. Razmišlja o tome da založi zlatne poluge kako bi se uputia u Njemačku. Ma njega ustvari boli kurac za sve, pardon batina.

I na kraju najtragičniji lik ČALE. Čovik koji čeka za iljadu kn pobjedu jednog NBA tima i odluči se branit tako da uplati 500 kn na duju. A ono ostane X. Ne zaslužuje ništa drugo nego da luta po bespućima žnjana od sumraka do zore sa kvakom u ruci. Još da mu u tom trenu naiđe BATA sa majicom na špaline rješia bi ga ka Mirko BOB SAPA.

Prasci ste svi ste zaboravili RAFU MARQUEZA a najdraže vam je doć subotom kod njega i nalit se nektarom. Tako da bi mogli sljedeći put nešto napisat i o njemu.

I još na kraju nešto poučno za sve levate. Pretpostavljam da skoro niko ne zna točno značenje riječi levat. Ja se malo potrudio i pogledao u rječnik Klaića. I doša sam da fantastičnog saznanja definicija je dvojakog značenja al je prejaka nije mogla bit bolja


levat, 2. mn. Levata, šatr.
1. običan, pošten čovjek, svatko tko ne živi šatrovačkim životom;
2. neiskusan drumski razbojnik; ubojica (slučajni, ne iz koristoljubja)



evo ovo je bia moj post, računan da se i ja malo javim. Nadam se da će dobit prolaznu ocjenu, ako neće onda slobodno pljucajte po njemu.


LEVATI ŽIVE VJEČNO


BB
- 14:05 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2006  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

O levatima


Skupina polupropalih osobenjaka s visokim životnim ciljevima pokušava na ovaj način zabilježiti svoje svakodnevne dogodovštine.

definicija po Klaiću
levat, 2. mn. Levata, šatr.
1. običan, pošten čovjek, svatko tko ne živi šatrovačkim životom;
2. neiskusan drumski razbojnik; ubojica (slučajni, ne iz koristoljubja)




statistika posjeta

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Linkovi

Image Hosted by ImageShack.us
DEKAN

Image Hosted by ImageShack.us
B.B.

Image Hosted by ImageShack.us
ĆALE

Image Hosted by ImageShack.us
DAWSA

Image Hosted by ImageShack.us
DELA

Image Hosted by ImageShack.us
ŠPACO

Image Hosted by ImageShack.us
DEL_REY

Image Hosted by ImageShack.us
PRASAC (TAJNIK)

Image Hosted by ImageShack.us
BRKO

Image Hosted by ImageShack.us
COOLER

Image Hosted by ImageShack.us
CIMA