LEVATI - štorije

24.05.2006., srijeda

KLIKNI NA DROLJU I ŠEVI VIRTUALNO




- 14:58 - Komentari (2) - Isprintaj - #

23.05.2006., utorak

ISPOVIJED



U životu nisam tražio puno.Igrati u Hajduka,za vrime tog igranja zbariti šta više sponzoruša i posli takvog načina života skrasiti se sa nekom ženom,naravno djevicom, i imati ajmo reći dvoje dice.Naravno da su se ovakve želje ispunile ne bi sada pisao o tome.I di se sada nalazim,imam 25 godina i jednostavnim rječnikom rečeno ne znam di sam bia a da se sićam.Studiram i nadam se uskoro završavam sa studijem prava,studij za koji mogu reći da mi nije baš po volji.Imajte na umu,nijedan drugi mi ne bi bia po volji,možda jezici, jer jednostavno jedino šta mi je po volji je nogomet.Dobro,ako bi sve palo u vodu razmišlja sam čak i o karijeri pornoglumca ali šta moji aduti, šta stare koke od 69,5 godina koje sam vidia u našim pornićima odvraćaju me od takvog čina.Čovjek kad-tad dođe do prekretnice u životu i mora odlučiti kako dalje.U mom životu je bilo više prekretnica,a trenutno se približava još jedna.Ostaviti se baluna i posvetit se drugim stvarima u životu za koje sam se školovao ili se u cijelosti posvetit balunu,dati sve od sebe,spremit se ovo lito i pokušati nešto napraviti jer bolje je i pokušati a ne uspjeti nego uopće i ne pokušati.I tako sam vam ja došao na jednu ludu ideju,ideju koja mi stoji u podsvijesti i čeka samo trenutak da se počne ostvarivati.Angažira bi kamermana,dovea bi ga na Marjan da me snima.Ja bi počea govorit u kameru,kako se zovem,da sam student prava,da mi je želja igrati u Hajduka,reći di sam sve igra,da sam bi 8-9 godina u mlađim kategorijama Hajduka i nakon takvog kraćeg izlaganja kazati da sam snimia ovu malu reportažicu o sebi kako bi bia pozvan na pripreme Hajduka pa da mi daju šansu da igram nogomet ili da ga se ostavim tj, nastavim igrati rekreativno u nižim ligama.I takvu snimku bi poslao upravi i treneru Hajduka kao i sportskoj emisiji na lokalnoj televiziji pa da se i cjelokupna javnost upozna sa mojim željama.Naravno bit će crnjenja ali bit će i odobravanja.Sve u svemu barem ću znati da sam pokušao da radim ono šta jedino volim raditi u životu a to je igrati nogomet.Pozdrav svim levatima od SEXY COOLA
- 23:27 - Komentari (8) - Isprintaj - #

17.05.2006., srijeda

Profesorica Sanja


--------------------------------------------------------------------------------

Image Hosted by ImageShack.usNajzgodnija profesorica u školi je Sanja, profesorica hrvatskog i moja razrednica. Ima tridesetak godina, muža Antu i dvoje male djece. Visoka je i pomalo krupna (jakih kostiju), no nije ni najmanje debela. Fantastično je zgodna. Ima prelijepe ogromne sise, prave grudi boginje plodnosti.

Guza joj je dobra i povelika, ima one široke kukove stvorene za rađanje. Noge su joj divne, ne znaš što je više seksi na tim dugim nogama: lijepo oblikovane potkoljenice ili snažne butine. Lice joj je krasno, pomalo rusko sa istaknutim jagodicama, kosa crvenkasta i valovita uvijek u nekoj punđi. No profesorica Sanja ne ističe previše svoj seksipil.

Oblači se uvijek pomalo staromodno: kostimi sastavljeni od sakoa i suknje do koljena. Kad dođe ljeto skine sako, a ispod je do grla zakopčana bijela košulja. Nikad nikakvog dekoltea, nikad da suknju digne do sredine butina. To mi je bilo naročito seksi. Dosta mi je bilo poluljepotica koje hodaju polugole. Sanja je pravi zgoditak. O njoj nije bilo nikakvog trača, nikakve joj avanture nisu pripisivali. To me je još vise palilo.

Pune sam četiri godine, satove hrvatskog pratio s dignutim kurcem. Dovoljno je bilo da joj čujem onaj mazni, zaneseni glas pa da mi se digne. Još kad krene šetati kroz razred... Iz hrvatskog sam uvijek imao tri. Pismene zadatke sam uvijek pisao vrlo kratke; ni cijelu jednu stranicu. A profesorica Sanja je voljela one duge trostrane zadatke koje su pisale debele štreberke. Kroz srednju školu guzio sam samo svoje vršnjakinje. Bilo je OK, no ja sam želio stariju, ali još dobru pičku. Želio sam pičku koja je rađala, koja se jebe već desetak godina, iskusnu dobru pičku. Želio sam profesoricu Sanju.

U drugom polugodištu četvrtog razreda. Moj je pismeni opet bio kratak. Ovako sam napisao:

"Ponedjeljak je ujutro, ti radiš drugu smjenu i još uvijek slatko spavaš. Ante je otišao na posao i odveo djecu u vrtić. Ja otključavam vrata, svlačim se i uvlačim se u tvoju bračnu postelju. Ti se prevrćeš u nemirnom snu. Ruka ti udara u moja prsa. Kliziš dlanom prema dolje do moje nabrekle kurčine. Zatvorenih očiju, dok žmiriš u nekom polusnu, nabijaš se na njega: svršavaš, svršavaš, svršavaš, svršavaš kao nikad do tad. Još uvijek žmiriš dok me ljubiš u obraz i šapućeš mi: Ante, nikad za deset godina nisi bio bolji. Odmah zatim opet zaspiš. Primjećujem to po tvom mirnom disanju. Obrišem kap sperme sa vrha glavica o tvoje usnule napućene usne i odijevam se. Iz predsoblja se još jednom okrenem da te pogledam. U snu se oblizuješ."


Na idućem satu čitala je ocjene. Kad je došla do mene vidno se zarumenila i rekla da sam dobio pet. Tad sam znao da ću je pojebati.

Prekosutra, nakon sata hrvatskog prišao sam joj i rekao kako imam problema i kako bi želio razgovarati s njom.

- Kakvih problema? - upitala me…

- Intimnih problema - rekao sam.

Dođi kod mene kući u ponedjeljak ujutro da vidimo taj problem, rekla je i potapšala me po zatvaraču 'leviski'. Dlan joj se odbio o moju krutu kurčinu.

- Veliki problem - dodala je.

U ponedjeljak u osam ujutro zvonio sam na njezinim vratima. Otvorila mi je u fantastično uskom bijelom bodiju koji su njezine bradavice oslobođene grudnjaka dodatno zatezale, i mikro minici.

- Čekam te već sat vremena. Da vidimo taj problem - rekla je.

Izvukao sam kurčinu.

- Kakav ljepotan, ne bih te zamijenila s Antom ni u snu - rekla je, i odmah ga se dočepala.

Prvo mi je hrapavom sredinom jezika lizala glavić, a onda ga je koliko je mogla uvukla usta. Kakva pušiona. Nitko ne zna što je pušenje dok mu Sanja ne puši.

Ja sam joj za to vrijeme milovao sise, a ona bi ga povremeno vadila iz usta, ljubila i govorila:

- Kakav ljepotan!

Skinuo sam joj zatim bodi, položio je na krevet i stavio joj kurčinu među sise.

- Jebi me u sise - govorila je.

- Miluj se sama kako si se milovala kad si čitala moj pismeni - rekao sam.

Image Hosted by ImageShack.usOna je tako stiskala svoje velike sise, a mom je kurcu bilo iznimno lijepo u tom sendviču. Bojao sam se da ne svršim prerano među tim vrelim sisama. Zato sam joj svukao minicu i natopljene gaćice i nabio joj ga u pičku. Dok sam je guzio rekao sam:

- Kolike su ti sise, sigurno ih možeš sama lizati.

Ona ih je bez riječi uzela odozdo, pridigla i sisala si bradavice. Ja sam je zato vrijeme furiozno guzio. Dahtala je, grizla si bradavice, miješala guzovima. Počela je eksplozivno svršavati. Ja sam ga tad izvadio sekund prije no što sam i sam svršio. Bacio sam veliki mlaz sjemena na njezine sise, a ona je željno, kao da joj od toga život zavisi, lizala tu spermu.

Kad smo se malo odmorili nabio joj sam ga u šupak, a na kraju je opet primila metak u picu.

Zajedno smo otišli u školu. Ja s jedne, ona s druge strane katedre. Sreli smo se, kao, idući prema školi.


Na satu hrvatskog tražila je dobrovoljca da joj pomogne da napravi izvještaj za tromjesečje, a zatim je rekla:

- Zašto bi to uvijek bili isti dobrovoljci, i pokazala prstom na mene.

Glupani iz razreda su mi se smijali, no da su samo znali kakav smo obiman izvještaj ja i Sanja te večeri pravili – trajalo je do ponoći!

Prenio: zna se

- 20:14 - Komentari (12) - Isprintaj - #

16.05.2006., utorak

Jonnyjev kutak

Za sve levate, a osobito za Dekana jedan jeben listić

Volandri-Pashanski 1(1.35)smijeh
Acasuso-Greul S 1(1.35)smijeh
Horna-Mirnyi M 1(1.5)headbang
Monfils-Murray A 1(1.45)headbang
Shaughnessy-Wozniak 1(1.35)smijeh
Penneta-K.Bondarenko 1(1.3)smijeh
Safina-Pous Tio L.1(1.3)smijeh



Molio bi i starog dobrog Tajnika da pokuša sa:

Rosenborg-Odd Grenland 1(1.5)headbang
Sparta-Brno 1(1.3)smijeh
LASK-Karnten 1(1.45)smijeh
Berlocq-Kindlmann 1(1.45)smijeh
Tipsarević-Burgsmuller L 1(1.5)smijeh
Chakvetadze-Morigami 1(1.2)smijeh

- 00:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.05.2006., petak

Jonnyjev kutak

Vratija sam se. Sutra vjerovatno idem na vikendicu, pa sam sastavio jedan listić za Tajnika

Teplice-Most 1(1.4)smijeh
Dinamo-Hajduk 1(1.6)smijeh
FC Liverpool-West Ham 1(1.65)headbang
Bayern Munchen-Dortmund 1(1.6)headbang
Arka Gdynia-Polon.Warszaw 1(1.4)headbang
Din.Bukurest-Vaslui 1(1.25)headbang
Bacau-Sport.Bukurest 2(1.5)smijeh


Ovaj vikend sam podbacio,priznajem.
- 23:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Odjebi zauvijek ili bar za neko vrijeme

Svima nam je poznata neugodna situacija. Želimo prekinuti vezu ali ne znamo kako.
Nekako nam je u k***u totalno sjebat žensko biće jer u budućnosti nikad se ne zna – ako se digne batina, a pri ruci nam nije teglica toplog džema ili meda, možemo bit isfrustrirani, neugodni u društvu, zajedljivi i općenito nagli u ponašanju za vrijeme trajanja stanja koje u žargonu nazivamo: nejebica ljuta. Stoga ipak želimo ostati u relativno dobrim odnosima kako bi ostavili prostora za neobvezno umakanje hrenovke u senf, batine u slabine, kobase među - zna se, johnnya u kutak, dicka u pika.... Zato sam napravio pismo koje funkcionira u svakom slučaju. Pismo nije namjenjeno osobama mentalno mlađima od 13 godina i realno starijima od 30.(lud) Prvo izlazi:

Pismo za Njega (od Nje), da znate što vas čeka.

Dragi
……….............,nažalost, moram ti priopćiti jednu vijest. Ovo ti pismo pišem jer ne želim s tobom. Ono što mi je kod tebe uvijek smetalo je tvoj . Ni u kod tebe već odavno nije kako bi moralo biti. Tvoj ti je puno važniji nego ja. Trebaš se već jednom Čak i tvoji smatraju
da ja zaslužujem nešto Trebala sam te već odavno Tvoj je daleko bolji nego ti. A osim toga je njegov je puno nego tvoj. On ima ono što tebi nedostaje – a to je I zato sam odlučila da



___________________________


Sljedeći post je: Pismo za Nju (od NJega)


Mentor

- 10:57 - Komentari (11) - Isprintaj - #

11.05.2006., četvrtak

Jonnyjev kutak

Obavjest svim Levatima i onima koji to nisu. Od sutra pa u naredna dva tjedna radim nešto kroz jutro (osim vikendom), pa ću malo zapostavit Jonnyjev kutak. Viđat ćemo se ovako navečer, al nije to to, jer kao što sami znate prava ponuda izlazi tek ujutro. Potrudit ću se da jedan od levata napiše "kutak" po mojim uputama, kad me ne bude kroz jutro.

Bugarska-Škotska 1x(1.32)headbang
Inter-Roma 1x(1.16)smijeh
Esbjerg-Randers Freja(2) 1(1.75)headbang
Navarro Pas.-Vemić 1(1.45)smijeh
Loit-Šprem 1 (1.65)smijeh
Montanes-Economidis 1 (1.3)headbang


- 00:14 - Komentari (9) - Isprintaj - #

10.05.2006., srijeda

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

nacionalno piće u levata ballantine aka nektar


kako nas je DEL_REY upoznao sa vozačkim karaktersitikama evo malo i ostalih karakteristika


Del_REY – hvali se da može popit milijone galona. Al u zadnje vrime ga svako malo kidnapiraju vanzemaljci. Poznat je po tome šta miša piće od nektara pa do piva. Prije nego ga smanta i počne padat s nogu počinje primjenjivat CIMINU šutnju što se manifestira pogledom u daljinu i orošenim čelom. Nakon toga slijedi čudesan efekt majke prirode, predivna fontana uz zvučne efekte. Tribalo bi ga priko lita stavit na rivu da glumi bajamontušu. Jedini levat za kojega postoje inkriminirajući dokazi na COOLEROVOM mobitelu, jedini levat koji je apsolutni fontanski rekorder, jedini levat koji je ulazio u svoju kuću, te zatim u krevet uz pomoć drugih levata, jedini levat koji pijan hoda nag po kući, jedini levat koji izvodi fontane po autima, jedini levat... dosta je neću više


MENTOR – prilikom konzumiranja većih količina alkohola, on počne otvarati dušu i povjerava stvari koje je dugo držao u sebi npr. šetnjica s kvakom po žnjanu, kad je pijan voli vozit i uglavnom preferira da broj ljudi u autu bude veći od 7. Da je pijan prepoznat će te ga i po njegovom karakterističnom plesu



B.B – i on kaže da može popit galone, uglavnom vodi statistiku koliko je popija te večeri jer je skužia da posli određenog galona slijedi fontana, koja mu se u zadnje vrime sve rjeđe javlja. U davnoj prošlosti je vraćajući se doma naišao na prepreku zatvorenih kućnih vrata. Pa je naopako gurao ključ u bravu i čudio se zašto se vrata ne otvaraju.Jebavajući mater ključu i vratima odlučio je odjebati i ključ i bravu i poslužiti se starim dobrim zvonom, probudia ukućane u 5 uri ujutro, govoreći brava je svemu kriva.


DEKAN - poznat po tome šta slabo podnosi alkohol, dovoljne su male količine da ga omame. Ima osjetljiv želudac i izbjegava pivo. Omiljeno alkoholno piće mu je breezer od ananasa. Ali kad ga otmu vanzemaljci onda radi čuda! U anale ulazi slučaj kada je u svojoj ulici u cik zore svirao imaginarnu gitaru uz melodiju NIJE HTJELA posvećenu uličnoj svjetiljki ( svjedok TAJNIK LEVATA) Ponekad zna biti i agresivan što će nam potvrditi VIKTOR DRAGO koji je na svojoj glavi osjetio DEKANOV GNJEV u obliku teče u glavu. Za sve pijane levate koji se nađu u bliskom kontaktu s bebama(misli se na ženske, nikako pedofiliju) npr. misionarski položaj i fontana je na vidiku patentirao je sustav zaštite tzv. RAVANELI - način funkcioniranja je poznat samo levatima.


DELA - najpoznatiji je po jednom novogodišnjem iskustvu. Priča ide otprilike ovako. Doček nove 2004 god. u jednom kafiću, akteri ŠPACO, B.B.,DELA, CIMA i DEKAN koji je bio za šankom i pripremao jebene alkoholne kombinacije. Nakon novogodišnjeg čestitanja mnogobrojnih galona alkohola DELI se gubi svaki trag. Nakon što ga nije bilo već nekoliko sati LEVATI su se zabrinuli. Tada je drug ŠPACO preuzeo inicijativu i uzviknuo: Drugovi vrijeme je da se nešto poduzme! Formirao je malu ali mobilnu i omamljenu četu te su hrabro krenuli u potragu za nestalim DELOM. Već su se pripremili na najgore da će ga naći u jarku i već iskorištenog od strane vanzemaljaca i zamazanog fontanom, ali njemu nije bilo ni traga ni glasa po obližnjim kafićima. nije bilo druge nego da se izvidnica komadanta ŠPACE vrati na mjesto slavlja i smoči osušena grla. Već je bilo i vrijeme povratka kada se gomila jaketa, kaputa i ostale zimske robe koja se nalazila na separeima počela uzdizati. Gle iznenađenja! Ispod hrpe je izvirio DELA. Još dan danas traju rasprave da li je stvarno bio kidnapiran od vanzemaljaca ili je oridinirao po džepovima jaketa.

ŠPACO - Najdraže mu se napit posli mafijaških filmova ka šta su KUM, CARLITOV NAČIN, BITKA NA NERETVI i SUTJESKA i onda se takav zaputit u grad i sa gunom postrojavat sve koji mu se nađu na putu. Tada koristi poznate filmske citate kojima utjerava svima strah u kosti kao šta su ARE YOU TALKING TO ME, COME ON PUNK MAKE MY DAY i PREKO VODE DO SLOBODE.

CIMA - može popit velike količine nektara, iz šutnje prelazi u fazu osmijeha koji cijelu noć ne silazi s lica. Oko njega nikotin, a iz zvučnika trešti NIKOTIN. Skriva svoje fontane te dosta puta zna otić u wc i sa dva prsta izvest POTAKNUTU FONTANU.


DAWSA - Levat koji pije ka spužva, svakoj pivovari diže promet. Nije velika razlika kad je normalan i kad je kidnapiran. Jedino možda šta više sklekova može napravit kada je pod utjecajem piva. Nikad neće zaboraviti DEL_REYU kad ga je ovaj bezosjećajno bacio u portun, pozvonio na kućna vrata i utekao.

BRKO i TAJNIK ova dva levata spadaju u istu kategoriju. Žive obiteljskim životom i sve se manje susreću s vanzemaljcima. najdraža su im prigodna okupljanja kao šta su pirevi, osvajanje malonogometnih turnira, optičarska druženja, diplomiranja i ostale prigodne zabave na kojima se susreću s malim zelenima. Nikada neće prežaliti MAKIJEVOG famoznog jančića (koji iako je zaklan, oderan i ispečen još uvijek itekako brz i neuhvatljiv za sve levate) i priliku za opuštanjem.






DAWSA nam se danas žali da mu je blog u kurcu i da ga više neće posjećivat. DAWSA evo samo za tebe plavi anđeo, svi znamo da ti je on slaba točka

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
DAWSA I NEED A RIDE! CAN YOU HELP ME!!

dawsa klikni na sliku beba će ti bit veća








POZDRAV SVIM LEVATIMA!



B.B.




- 15:33 - Komentari (40) - Isprintaj - #

Jonnyjev kutak

Jučer je jedan listić bio dobitni, pa nastavljamo sa prognoziranjem

Slavia-Banik 1(1.55)smijeh
Cork City-Cobh R 1(1.3)headbang
Almagro-Acasuso 1(1.55)smijeh
F Gonzalez-Youzhny 1(1.35)smijeh
Vik R-Quahabl 1(1.35)smijeh
Gremelmayr-Kralert 1(1.45)smijeh
Petrova-Zvonareva 1(1.3)smijeh
N.Li-Vierin 1(1.4)smijeh
A.Bondarenko-Czink 1(1.55)smijeh


Ima malo više parova, pa nikako ne stavljat više od 50kn.

-6.5/Hingis-Schruff 2(1.8)smijeh
-5.5/Schnyder-Ani 1(1.8)smijeh
-4.5/Groenefeld-Castano 1(1.8)headbang
-3.5/A.Bondarenko-Czink 1(1.8)smijeh
-6.5/Federer-Starace 2(1.8)smijeh
19.5/Nadal-Volandri 2(1.8)
headbang

Klasičan listić za uložit 30kn i uzet novce.

DEL REY
- 11:28 - Komentari (4) - Isprintaj - #

09.05.2006., utorak

Naj vozač


Zbog raznih nesuglasica, nerazumjevanja i raznih drugih pizdarija odlučih napisat post o Levatu naj vozaču. Cila stvar je u tome da Levati idu u Berlin i netko će tribat vozit kombi. Pa da krenemo od početka.


MENTOR-rikverc mu je nepoznanica, poznat još i kao vrlo nervozan vozač, mrzi žene za volanam, lak na jeziku i šakama, par puta se i potukao na semaforu, psuje, pljuje i ne bira sredstva, umjesto prve pomoći ima kvaku, prije neki dan ostao bez retrovizora, obožava vozit pijan i dečko za ekipu, ima sto života. "Pucaj u prsa"-uzrečica u nuždi, kombi nije nikad vozija, al uvjeren je da je najbolji izbor.

ŠPACO-vozi samo automobile made in Kragujevac i ruske proizvodnje. Vrlo loš vozač, imao više sudara od test vozača F1. Poznata je njegova anegdota kad je kupio plin, stavio ga u prtljažnik i hvalio se da vozi na plin. Pješaci su mu noćna mora. Prošlo ljeto vozio kombi bilderima sa TTTS, pa kao ima neko iskustvo. Jedamput je auto parkirao na ulazu u garažu (sa strane), a pošto su bila klizna vrata, svatko tko je uša u garažu opizdija mu je auto sa vratima, a to je stvarno velika garaža.

DELA-totalna nepoznanica. Krade ratkape po parkingu.

BRKO-vozi brzo, ali sigurno. Malo ga jebu ležeći policajci i mrlje po cesti, ali iskustvo je na njegovoj strani.

CIMA-vozi brzo i nesigurno. Najsigurniji je na zadnjem sjedištu, mrzi Niku Pulića i ograničenja. Voli vjetar u kosi i pogled u retrovizor. Od Splita do Zagreba izgovori dvi,tri rečenice maksimum, tj. odgovori na tri pitanja od postavljenih deset. Puši Lucky Strike. Dvi-tri Maje još pamte put to Vodica. Okuka tj. la curva je za njega nepoznanica

COOLER-nakon bliskog kontakta sa čistoćinim konjtenjerom vozi se avionom. Puše i na toplo.

DEL REY-obožava nektar, puno pije i namjerava kupit konja pa sa njim izlazit vanka, sve da zajebe policiju. Imao "bliski susret" sa voajerom na jebodromu. Položio vozački na srpski Božić. Jedan od najbolji izbora, naravno posli Brke.

Ovo su bili Levati koji idu u Berlin. Nisam mogao, a da ne napišem par crtica o onima koji ostaju u svojim jazbinama.

DEKAN-posvađao se sa cijenama benzina, pa vrlo rijetko vozi. Na semaforu obično koketira sa mlađim ženama. Mrzi kontrolore po autobusima, kartu uvik ima,al je ne timbraje.

BB-znakovi su mu nepoznanica, auto okreće po cesti i kad je suho. Loš vozač, lošiji od Špace. Prije godinu dana ima jeben udes, a ni kriv, ni dužan(kaže on). Svako veće raskrće je poznato kao "Šetalište BB-a". Ne može istovremeno vozit i slušat muziku. Slušajte sad ovo, jedamput je ostavio ključ u volanu i zaključao auto. Kako doma, ha? Onda je iša doma po rezervni ključ, izjeba se živ. Kad se konačno vratija, cili ponosan sida u auto, a auto nikako da upali. Da, da, ostavija je svitla upaljena i akumulator se istrošija, hehe. Onda opet doma, ma cirkus, za ne virovat.

TAJNIK-dobar vozač i kad pije i kad ne pije.

DAWSA-kreten, lak na mjenjaču, sjedala su mu uvik u ležećem položaju. Žmigavce daje rukama, a umisto trube se dere i divlja. Znoji se stalno pa je prozor non-stop otvoren. Na semaforu dobacuje svakakve prostakluke. Tipičan vozač vagona u rudniku. Radio je uvik ugašen, jer voli slušat ljude u drugim vozilima, mačke, pse i oponašat ih.

P.S. Onaj listić šta sam ujutro napravija za BB-a je dobitni.

DEL REY











- 22:54 - Komentari (76) - Isprintaj - #

Jonnyjev kutak

Zbog sve većeg traženja levata od danas pa dok mi ne dosadi izlazi novi post vezan uz kladionicu.

Prvi listić je za BB-a i fino bi zamolio da ga nitko ne prepiše.

Altach Sc-Kapfenberger 1(1.4)smijeh
Austria B-Matterburg 1 (1.5)smijeh
Derry Citty-Longford Town 1 (1.55)smijeh
Volandri-Murray 1 (1.45)smijeh
Roddick-Hanescu 1(1.5)smijeh
Hingis-Pennetta 1(1.25)smijeh


BB, na uloženih 100kn dobro ćeš tržit.

Drugi listić je za sve levate.

-2.5/Gimeno,Traver-Mertinak,M 1(1.75)headbang
-2.5/Roddick-Hanescu 1(1.75)smijeh
-3.5/Volandri-Murray 1(1.8)smijeh
-3.5/Navarro-Becker 1(1.8)headbang
-4.5/Hingis-Pennetta 1(1.8)smijeh
-4.5/Ivanović-N. Li 2(1.8)eek


Na uloženih 30 kuna dobije se dovoljno za odvest mene na večeru.

DEL_REY
- 11:12 - Komentari (23) - Isprintaj - #

GOSPODARI LEVATA-LEVATSKA DRUŽINA

Zraka svjetlosti koja se je probila u BB-ovu kolibu polako ga je dozvala svijesti.Pogled na krevet gdje je spavala CRVENKAPAVICA dovoljno je govorilo o prošloj noći."Jebeno"-pomisli BB i spremi već upotrebljeni goldun napravljen od svinjskog mjehura u gaće.Jebi ga, nestašica je u MEĐUNOŽJU ovih dana.Dekanove maškare vrebaju iza svakog ugla a priča se da su probuđene i PACINE CRNE DVERI.Još mamuran od svakojakih "napitaka" i "ljekovitih trava" BB krene u polje ne znajuči da će današnji dan pokrenuti cijeli tok događaja u MEĐUNOŽJU.I dok je tako naš junak okopavao svoje "ljekovito bilje" pogled mu zapne na sjajni predmetić u travi.Pogledajući malo bolje naš šutljivi junak shvati da gleda u prekrasni zlatni prsten.Prvo što mu je prošlo kroz misli bilo je da moći konačno platiti CRVENKAPAVICI a ne uzimati na dug ali tada shvati da je bolje odnijeti to na procjenu kod lihvarskoga "TAJNIKA LEVATA".Lihvar je odmah prepoznao prsten moći i predložio BB da ode kod ŠPACE(koji je baš u to vrijeme dizao spomenik palim borcima) i pokaže mu taj prsten.Pošto je shvatio da je tako najbolje naš junak se uputi na dug put do glavnog grada MEĐUNOŽJA -KUMROVCA ne znajući da je sve to prisluškivao ČAČA koji je igrom slučaja došao prodati radijatore lihvaru.Saznavši za prsten moći DEKSI okupi svoje sljedbenike.PACU,ČAČU,DAWSU ali pozove i kralja lopina.Slavnoga DELU.Poredavši ih oko stola DEKSI izvadi batinu i odjednom se začuje pljas,pljas,pljas.Krštenjem poznatog samo u najgorim poganskim ritualima udijelio im je posebne moči.Moči koje su im trebale da poraze naše junake i donesu prsten snagama zla.U to vrijeme U KUMROVCU naši junaci su se na poziv BRKE CRNOG okupili oko stola is s nevjericom promatrali prsten kada ŠPACO preuzme riječ."Drugovi,došlo je vrijeme kada moramo zaboraviti naše razlike i zajedno po šumama i gorama krenuti u obrane našeg dragog MEĐUNOŽJA.Patuljci,Bugari,djeca cvijeća,crveni svi smo sada jedno i zato kažem.Proleteri svih zemelja ujedinit se .Došlo je vrijeme konačnog obračuna.
Moramo prsten baciti u vatru na kojoj se peču janjčići kralja doline gubavaca."ŠPACIN mlađi brat COOLER(prvi maneken i princ MEĐUNOŽJA) zapuše.I ja ču braco u boj.Ali ako ima kakva zračna linija do fronte.Ipak moram paziti na noktiće.Smiješak pređe preko ŠPACINOG lica ponosnog na svojeg mađahnog bracu.Sidni ti COOLERU doma i puši.Ovo je posao za prave levate.DEL_REYA,BRKU,BB i našeg najvećeg junaka MAČU GOTHAMSKOG.A zatim izvadivši SRP i ČEKIĆ zavika."Sile zla čuvajte se dolazimo!!!"


P.S.-LEVATI KOJI SU MALO SPOMENUTI U OVOM DIJELU DOBITI ĆE VEČI DIO DRUGOG DIJELA.NEKI DIJELOVI TEKSTA JASNI SAMO LEVATIMA.
- 00:20 - Komentari (8) - Isprintaj - #

08.05.2006., ponedjeljak

brko evo ti nagrada

brko! kako bi te motivirali u tvom daljenjem kreativnom stvaranju tajnovitog svijeta MEĐUNOŽJA evo ti nešto da te osvježi. Znam da si fan gospodara prstenova ali i da si jebeni TREKER, zato ti evo slika od seven of nine.

p.s. klikni na sliku da ti bude veća

MENTORE hvala na savjetu za stavljanje slika i želim ti puno uspjeha u novom biznisu s radijatorima uz poznatu želju sakupljača željeza DABOG DA TI SVI KABELI BILI OD BAKRA, A KAMION PUN ALUMINIJA

BB - gospodar napitaka i trava

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 12:51 - Komentari (26) - Isprintaj - #

07.05.2006., nedjelja

ajme

evo da i ja nešto napišem,jer mi je dosadno za popizdit.
pa sam kladionicu pa se nemogu odlučit bili iša zapalit duvan ili iša vanka urlat na prolaznike.desila mi se jebena drama,a dan je tako dobro počea.lagano sunce,kava u sea,
susret sa levatima i levatskim šemama(odma me na vratima uvatili di si,šta je,ideš li u njemačku,neideš,ideš,šta se nejavljaš na mobitel),dobro popila se kava,dawsa mi odma da 2 zicera s koeficijentima 5.50 i 3.70,čak je jednog pogodija(manjeg).sve lipo i krasno dok nije počelo.dosa doma ručat,bivša cura me upire priko poruke da se nađemo na kavi,upornija je od makija u najboljim danima,al se nedam(pozdrav makiju,hehe-kako je taj čovik sam sebe...nije bitno).odem po mater u trogir i kad se vratim oko 5 uri pogledam kladaru,nenadam se puno jer sam uložija svega 30kn(jako neobično za mene jer je ipak nedilja,al džep se smanjija drastično)kad ono pogodija cilu talijansku ligu uz par tenisa, i tada počinje drama.za 3250kn čekam psv1x i pobijedu galatasaraya.u 90min. psv 1:1,gala 1:1.tresem se tako oceli galatasaray dat gol pa da se nasmijem njemačkoj,i naravno preokret,galatasaray povede 2:1 u 92.,radova sam se punih 37sekundi jer ga je psv primija.
došlo mi je da idem šetat po žnjanu s kvakama u ruci.taman me puerta zove i moli 500kn,pa mu govorim radosnu vijest.


idem zapalit jednoga,

pozdrav levatima
- 20:35 - Komentari (22) - Isprintaj - #

06.05.2006., subota

PREDGOVOR

Radnja ove naše štorije događa se 500 godina nakon događaja u Međunožju.FRODA kao i svi njegovi istovremenici su duboko ispod zemlje.U tih 500 godina mir je vladao Međunožjem ali novo zlo je na vidiku.DEKAN ROTHERDAMSKI sa svojim podanicima DAWSOM ,PACOM,ĆALOM ponovo je u potrazi za PRSTENOM.Izgleda da je glupi FRODO cilo vrime nosio krivi prsten koji se je u stvari skrivao kod gluhonijemog BB.Nakon što je nove činjenice izašle na vidjelo sve kreće iz početka.Naši junaci (SERVANTES,DEL_REY,ŠPACO;MAČO GOTHAMSKI,BB) su na jebenim iskušenjima da bi spasili svijet Međunožja.Na početku kratak opis svih likova.DEKAN-Vrhunsko zlo koje se manifestira na više načina.U povijesti Međunožja još poznat po imenima PIER,GOGO čak se ne libi preuzeti likove naših junaka ali to je neka sasvim druga priča.Ovdi će biti poznat kao DEKAN.PACO- napredna verzija SARUMANA.Največi pristaša DEKANA.Prejeben borac sa jednom od najačih magija "ŠUTNJOM".Legendarne su borbe njega i BB ko će opaliti jaču Šutnju.Njihov konačni obračun se očekuje.DAWSA-Čudovište ko je pola janje pola konj.Ubojica bez savjesti ali i opaki silovatelj.Još se pamti njegovo silovanje sklekovima.PREGROZNO.ČALE-najveća nepoznanica u Međunožju.Prije dugo vremena to je bio jedan krasan dječačić ali sve se prelomilo jednog dana kada nije uspio da na rikverc parkira svoju mazgu.Od tada luta Međunožjem u potrazi za prstenom misleći da će mu on pomoći.TEŠKO.A sada prijeđimo na naše junake.SERVANTES-brkovi oštri kao noži njegovo su najveće oružje.U slučaju velike opasnosti dlačice izleću velikom brzinom i žanju sve šta se nađe na njihovom putu.Često i rado viđen na ĐONIJEVOM dvoru gdje svojom mudrošću pomaže mlađim naraštajima u njihovom putu prema dobitcima.DEL_REY-Kralj patuljaka koji svojim niskim rastom ne ostavlja dojam nekog borca ali sa svojim iznenađujućim FONTANAMA sije strah i trepet među negativcima.ŠPACO-vođa Međunožja.Sa svojim SRPOM i ČEKIĆOM širi poruku BRATSTVA I JEDINSTVA po cijeloj zemlji.Veliki vođa koji opija djeve sa vonjem svojih prstića.BB-Gluhonijemi vilenjak od kojega cijela priča počinje.Tvorac opasnih napitaka koje tvori pomoću svojih ljekovitih travica.Više manji svi su likovi tu pa mislim da je za predgovor dosta.Čitamo se sutra u isto vrijeme.


- 14:35 - Komentari (27) - Isprintaj - #

05.05.2006., petak

TITOVIM PUTEM


Evo ljudi taman sam ruča, mater došla ranije sa posla, jer je u nedilju sv. Duje pa je kao pustilo. Ma dobro, stomak mi je pun, pa me uvatila neka inspiracija. Ovim putem bi zamolio sve LEVATE da je dosta bilo pisanja ovih pizdarija po blogu i da post objavljuju samo kad imaju nešto pametno za napisat. "Zbirka pjesama" je bila predobra, nadasve i istinita, al počelo se pretjerivat, pa se izgubio onaj pravi štih i previše je preseravanja bilo. Toliko za uvod.

Jučer navečer sam ostao dugo budan, ne samo ja, nego i mentor i dekan (koji će negirat), pa sam se diga malo sjeban. Propuštenih poziva je bilo mali milijun. Bio sam uvjeren da me je Brko bar 20 puta zva, da je sredija kombi za nižu cijenu (idemu u Njemačku), da je naša neki jeftini avion, al iznenađenje je bilo veliko. Zvao je Špaco. Zašto Špaco? Zašto 20 puta? Bio sam uvjeren da se nešto dogodilo, pa ga brzo okrenem. Kad što, Špaco u autobusu, pisma se ori, ne čuje on mene, ni ja njega. Samo se čulo glasno vikanje: "RAČUNAJTE NA NAS". Taman se vraćao u ST. Pokušat ću vam prenit djelić te atmosfer, kasnije smo i na kavi bili pa imam par bitnih podataka.

Špaco je bio na 26. obljetnici smrti JOSIPA BROZA pred Kućom cvijeća. Među više stotina posjetitelja koji su 4. svibnja obišli Titov grob u Kući cvijeća, bili su i članovi hrvatskog Društva "Josip Broz", a u Beograd su jućer stigli s tri autobusa- iz Zagreba, Rijeke i Varaždina.
Najveselija je bila skupina Riječana obučenih u majice s Titovim likom i natpisom "Titovim putem", koja je osim zastave KPJ, te SFRJ, imala i kasetofon odakle su se čule pjesme "Zemljo moja", "Jugoslaveni", "Računajte na nas", te "Druže Tito mi ti se kunemo", uz koju su nakon obilaska napustili Kuću cvijeća. Pogađate? Da, da, Špaco je bio sa Riječanima. Polako je počeo preuzimati inicijativu. Popeo se na binu i tu je bio kraj tj. početak. Kazao je okupljenima da planira zaštitit brand Josip Broz Tito "kako se ne bi tiskale majice loše kvalitete s njegovim likom, niti prodavala loša vina". Između ostalog, još je napomenuo "Titov grob ne obilaze samo 4. svibnja, već i ostalim danima tijekom godine". Toliko za danas.

DEL REY
- 16:50 - Komentari (11) - Isprintaj - #

DEKAN

DEKAN NAKON MUKOTRPNOG STUDIRANJA JE IPAK ZASLUŽIA SVOJU TITULU, ČAK JE I DOBIA ZLATAN LANAC UMISTO POLUGE
- 16:02 - Komentari (13) - Isprintaj - #

BRKO

NE GLEDAJ ME MRKO! IPAK SAM JA MALI BRKO
- 16:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

RIČI RIČ

NUDIM POVOLJNO KREDITE, KAMATA? SITNICA! 30% MISEČNO.
KO NE PLATI PUŠTAM NA NJEGA POLUDIVLJEG!
- 15:57 - Komentari (3) - Isprintaj - #

MOJ DAWSONE

Plavi anđeo: Moj dawson je kalibra Miki Rapajića!ostvaria je karijeru istu ka i on. u svakom klubu kojem igra on bankrotira ili propadne
- 15:53 - Komentari (4) - Isprintaj - #

pogodi tko sam?

majjj prešššs
- 15:51 - Komentari (2) - Isprintaj - #

majjjj prešššssss!

ostavi to je moje!
- 15:48 - Komentari (1) - Isprintaj - #

s TITOM do slobode!

mićo pazi metak!


- 15:47 - Komentari (7) - Isprintaj - #

04.05.2006., četvrtak

Anketa

Zbogu učestalih zahtjeva i pritužbi na sliku del_reya, odlučio sam taj problem prepustiti vama dragi levati. Glasajte se, pa da vidimo...
Napomena!!! Poštenja radi , onemogućeno je višestruko glasovanje s istog računala (he he)

slika 1
Image Hosted by ImageShack.us

slika 2
Image Hosted by ImageShack.us

slika 3
Image Hosted by ImageShack.us


- 23:58 - Komentari (22) - Isprintaj - #

Nastavak zbirke...

DEKAN

Ime mi je Dekan,
cijeli sam posve mekan

Imam bradu imam stas,
al prati me loš glas.

Nemam faksa nemam novca,
batina mi poput kolca.

Dimenzije mu već su znane,
malo manji od banane.

Banana je od kvake manja,
od olovke puno tanja.

Vadim ga kad ženska migne,
prije svršim neg se digne.

Žicam duvan, žicam kavu,
svima serem da sam u pravu.

S federerom igram tenis,
i u njega je mali penis.

Svima pričam da sam jebo,
al otkad nisam, ne pamti ni nebo.

Tri su mi banke,
stariji sam od bake,

Na licu mi dlačice,
ko neobrijane pičkice.

Svima skupa laku noć,
uvatijo me ćaća, moro bi poć


Dawsa
Nemam sreće sa ženama
i u svome muškom vijeku
uvijek nađoh takvu neku.
I svadljivu i bez srama.

Svadljivost i mene mori
čudan sam i srdžbi vičan
u svemu sam njima sličan
ako nisam još i gori.

Moje žene bijahu lake,
a takva si i ti sama
no nek budu među nama
te izjave naopake.

Bijah ženskar to priznajem,
a možda sam još i sada
i sve to mi teško pada
i često se ljuto kajem.

Ali dosta, ja te molim
ostani mo tako dovijek
i VOLI me
da te VOLIM.


B.B.
Eno dečka čudna kova
čudno gleda, čudna sova

Čudno hoda, misli sporo
brže pjeva pjesme Škoro

Srče kavu, niš ne pije
zadovoljan nikad nije

Bradicu ima kao kozle
kaže svima:"brijat ću se posle"

Kuće nema, doma svoga
ne vjeruje ni u Boga

Dvije-tri Maje mu se stalno smiju
pravo lice njemu kriju

Eno dečka čudna kova
čudno gleda, čudna sova


BRKO
Iz brašna mišić mali
nema muda, al se hvali

Ima ženu, ima dite
pomagajte mili svite

On ih voli, al ga boli
kad mu žena pamet soli

Plaću ima, al ju spiska
tiket kida, nasta vriska

Dugi jezik, velika glava
"Ne deri se, mala spava"

Po struci je opti-čar,
al nezna riješit nijedan kvar

To je sve, moj BRKO mili
naoštri brke i ne cvili


"DAWSA" -JEDAN AUTOR, "BRKO" I "UZI" -DRUGI AUTOR


- 16:35 - Komentari (17) - Isprintaj - #

zbirka pjesmica

ĆALE
Dugi prsti ,masna kosa
to je lik sa ovog posta.

Mrzi kupku ,voli smrad
teško mu je kunu dat.

Prepoznat ga nije teško
to je Ćale mali peško.

Kupi Ćale ambalažu
spremi s papirom u garažu.

I još nešto za kraj
nabij kvaku si u čmar.


DEL_REY
Mali smrade puši kuru
najebat ćeš na dojčland turu.

Jebat će te svi levati
a i doktor će da plati.

Čupat ću ti tu kosicu
jebat ću te u guzicu.

U Berlinu gay parada
jebat će te pola grada.



DRUG ŠPACO
Drug je Špaco levat pravi
al mu Tito prosjek kvari.

Tito je njegov guru
miluje ga sad po turu.

Kumrovec je njemu Meka
u nju kreće izdaleka.

A kada noć se smrači
odoricu on oblači.


SERVANTES
- 15:53 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Omiljeni sport u L E VA T A

Izgleda da je omiljeni sport u levata u zadnje vrime kladionica. Ima nas više uspješnih, sretnijih i onih obratno. Evo ispričat ću par situacija vezanih za kladionicu. U nas levata postoji poznati kladioničarski trolist TAJNIK, BRKO i DEL_REY. Levat koji igra kladionicu s najviše emocija je bugar BRKO, džepovi su mu uvik puni tiketa, čak je Čale (kojemu je hobi preduhitrivanje poduzeća PAN – poduzeće koje skuplja prazni papir po portunima u kartonskim kutijama) priznao da u Brkinom portunu u kutijama 90% tiketi, 9 % tjednici i jedan Smokvin List Dekana, koji Dekanu služi za treniranje batine.
Da se vratim na temu, poznate su Brkine izjave za anale: ˛IMAM PAR ZICERČIĆA˛; ˛KVOTA JE 3.70 ŠTETA NE UZEST˛ ovakve izjave uglavnom ne prolaze i više su kao predizborna obećanja i uglavnom služe da natankaju mladoga DEL_REY-a. Šta da kažem za mladoga DEL_REY-a, u zadnje vrime ga sere i već je napunia kesu za njemačku. Za njega je karakteristično da za vrime grand slamova i mastersa minja dan za noć i omiljen mu je Oliverov stih U NOĆIMAAA BEZ SNAA. Toliko je dobar da je počea prodavat parove. Tako je MAKI-ja (koji je bia na putu da postane levat, pa se putem izgubia – škovace su krive) odjeba dok mu ovaj ne kupi vip bon od 50 kn, jer mu je DEL_REY omogućia dobitak od iljadu kuna. Odjeba ga je ka šta je VAN BASTEN odjeba MAKAJA za ovo svjetsko, pa vijeću levata predlažem da Maki na ovom blogu bude aka MAKAJ.
Na kraju trolista je osta TAJNIK, čovjek iz sjene. Toliko je moćan u ovom trolistu da ovoj dvojici koji su za njega levatići tuče reket od 15% - ovisno o raspoloženju i dobitku. Za njega je interesantno da je gostovao u Sopranosima.
Na prelazu ovog trolista ka običnim levatima je DELA - karateristika dele je, da je solo igrač i brz na takujinu kad ulaže lovu na kladionici. Ubija kladionice tenisom, poznat je po velikim usponima i padovima ( prašče hvala za jambo pizze)
Karakteristika DAWSE je ta da gušta igrat treće, četrvte i ine otočke lige, tako da bez problema pronalazi kvote od 3.50 – do 7.
ŠPACI je njadraže odigrat broj golova u glavu, ali prije toga pomiriše dva prsta da sazna koliko će bit golova, a njemu ionako ne tribaju pare za njemačku. On im svoj sistem. Ovih dana izdaje knjigu PUT OKO SVIJETA ZA 80 KN. Promocija knjige bit će slijedeću subotu ispred wc-a u SEA WOLFA. Na promociju će se ulazit s pozivnicama. Svi oni koji nemaju pozivnice molimo vas da odjebete jer će na ulaz biti DAWSA i FLEŠ.
Zatim slijedi DEKAN koji uvik padne na samo jedan, jedini par i to uglavnom za milijune. Razmišlja o tome da založi zlatne poluge kako bi se uputia u Njemačku. Ma njega ustvari boli kurac za sve, pardon batina.

I na kraju najtragičniji lik ČALE. Čovik koji čeka za iljadu kn pobjedu jednog NBA tima i odluči se branit tako da uplati 500 kn na duju. A ono ostane X. Ne zaslužuje ništa drugo nego da luta po bespućima žnjana od sumraka do zore sa kvakom u ruci. Još da mu u tom trenu naiđe BATA sa majicom na špaline rješia bi ga ka Mirko BOB SAPA.

Prasci ste svi ste zaboravili RAFU MARQUEZA a najdraže vam je doć subotom kod njega i nalit se nektarom. Tako da bi mogli sljedeći put nešto napisat i o njemu.

I još na kraju nešto poučno za sve levate. Pretpostavljam da skoro niko ne zna točno značenje riječi levat. Ja se malo potrudio i pogledao u rječnik Klaića. I doša sam da fantastičnog saznanja definicija je dvojakog značenja al je prejaka nije mogla bit bolja


levat, 2. mn. Levata, šatr.
1. običan, pošten čovjek, svatko tko ne živi šatrovačkim životom;
2. neiskusan drumski razbojnik; ubojica (slučajni, ne iz koristoljubja)



evo ovo je bia moj post, računan da se i ja malo javim. Nadam se da će dobit prolaznu ocjenu, ako neće onda slobodno pljucajte po njemu.


LEVATI ŽIVE VJEČNO


BB
- 14:05 - Komentari (6) - Isprintaj - #

legenda o levatima

Evo konačno i mene.Da da da.Brko je tu.Prvo pozdrav svim falsetama šta pljuju po meni jer bez svih njih ovo ne bi bilo moguće napraviti.pazi kabel.i tako šetam ja vrlim svijetom blogova kada primjetih svoje ime u negativnom kontekstu.Takav ti je život.Moraš biti jebeni luzer da bi ti se svi divili.Ali jebeš ga prsten je prejak da bi ba svakojaki Golumi sjebali.Prvo bi zahvalio ĆAĆI šta mi je dao preluzerski program za skidanje svakojakih pi9zdarijica sa neta tako da sam 15 dana muku mučio sa svakojakim trojanskim konjima.Riješiš se jednog a odma te drugi dočeka s leđa.Ali ipak nije sve zlo za zlo.U tom mom vrludanju poročnim svijetom neta na ČALIN nagovor upoznak krasoticu!!!Vrlu djevu HEATHER.djevojka strahovitih govornih mogućnosti zarobila je moje srce zauvijek. "Na tome ti Ćale fala".Bia bi nezahvalan da ne spomenem i WINDOWSA .Momak koji je prvi lunjao matricom i po kojemu je snjimljen istoimeni film pomogao mi9 je da uklonim dosta tih napasnika pa da mu se zahvalim pustiti ću mu par tekmica na ps. Nego da se ja okrenem temama o kojima sam vam tija danas pisat.Kao jedan od starijih levata mislim da bi bija red da va kojeg od njih u par riječi opišem.pa krenimo
DEL_REY
aka MALI SMRAD
Prvi i najistaknutiji levat.Šta je Grof Drakula vampirima to je MALI SMRAD levatima.Prvi od nas.Alfa i omefa.Ali jebi ga ipak je on MALI SMRAD.Njegova opijenost nektarom je legendarna.Čovika svako malo otimaju mali zeleni.Ali u zadnje vrime je skužia kako da ih zajebe.Reka mi je da se samo prije nektara namaže niveicom.Jednostavno im isklizne.Zna MALI SMRAD zna .zato i je na levatskom vrhu.Samo u zadnje vrime ga jebe vudu.Neće da plati čaranje.Pazi kabel.
DEKAN ROTHERDAMSKI
Sta reci o ovome momku šta već nije kazano kroz komentare.To da ga radi staža na faksu i profesori zovu kolega to svi znamo.Ali uz to to ti je i jeben frajer.kada ti on uđe u diskać pa zalupi svojom polugicom zlata po šanku svi piju cilu noc ,a bebe pitaju dali znate onoga momčića a mi samo ponosno kažemo"to ti je naš levat DEKAN ROTHERDAMSKI".Postoji i jedna zgodna uzrečica za njega"ZA DON JUAN DE MARKA SE ZNALO SA KOLIKO JE ŽENA SPAVA ALI DEKANOVIM JETIJIMA NEMA BROJA".Sve u svemu jeben levat i prika.
ŠPACO
aka BOŠKO BUHA
A on se brate drže one stare"DRUŽE TITO MI TI SE KUNEMO DA SA TVOGA PUTA NE KRENEMO".
Otrov sa udovice i samohrane majke.Njegova dva partizanska prstića ušli su u legendu kod levata.SNIF SNIF
ĆALE
aka GOLLUM
Ime sve govori.Desna ruka MAČE GOTHAMSKOG.Šuška se čak da su njih dvoje u nekakvoj vrsti bolesne ljubavne veze ali istraga je u tijeku.Vrijeme i CSI-LAS VEGAS će pokazati.Sve u svemu jeben bloger i loš izbor za zajebavanje na netu.
DAWSA
Potencijalni serijski ubojica.Za takve ka šta je on upravo su donili veće kazne.ALI JEDNA JEBENA LEVATINA_Od glave do pete.GIVE ME FIFTY
I to bi bilo kraj za večeras.Sve koje nisam spomenia neka se ne naljute.Biti će i za njih mista drugi put.Sve u svemu levati smo.Jebena ekipa i jebeno dobri prijatelji.POZDRAV I VIDIMO SE SUTRA NA CUGI.SMRAD PLAĆA.
- 00:47 - Komentari (18) - Isprintaj - #

02.05.2006., utorak

Dani nektara i slave

Pozdrav levatima!!
Evo taman sam doša sa kave. Neki levati je nisu ni popili, jebi ga nestalo struje u kvartu, a oni škrti, teško cedevitu platit, al dodje onda Bugar pa počasti.
Reka sam da ću pričat o Puli. Još sam sjeban, tri dana bio oduzet od wiskija, tj. nektara. I tako, da počnem. Iša sam na susret mladeži, bez levata. Zašto nisu išli? Jebi ga, neki viruju u Krave, neki u TITIN lik i djelo, a Bugar u tarot karte. Krenemo mi (mislim na ove likove iz moje župe) u 6:00 u subotu, i nismo do naplatnih kućica ni došli, a već je boca nektara planila. Nosio dvi boce, mislio bit će puno, jer ovi kao ne piju, ma kurac, svako stajanje kupovanje nove, a stajali smo stalno. Vođa puta Chuck iz Krila. Lik za naslovnicu onih šugavih priloga po novinama, šta ti ispadaju kad sereš u wc-u, a još i slići na Chuck Norrisa. Putovali 8 sati, Chuck se opustija, pa ga napija, bilo pre dobro, evo taman me sad zva da neki balun igramo danas. Došli u Pulu, svi zavidani, al cirkus se nastavlja, malo arena, malo nektar, malo Bozanić, malo nektar, malo Macho Gothamski, malo Dekan Rotherdamski. O večernjem izlasku neću pričat, jer ima previše toga, a i levati bi mogli kome šta špijat, osobito Špaco, koji nema desnog džepa, nego dva liva,u jednom nosi sliku TITE,a u drugom sliku TITE kad je bija dite. Da se vratim priči, vankasmo znači bili i ubili se totalno, al preša sam na pivo, jer kad pijem previše nektara otmu me vanzemaljci ma se ti sad snađi po njihovim brodovima. Sutra svi nešto da neće pit, ma kurac, počela CAJA u busu, opet otvorija šank, nektar besplatan, al tko prvi izriga plaća sve. Pošteno. Igra sam na karte(onešibicarske sheme, nađi asa BATA) protiv cilog busa. Opija se opet, Chuck me umeo, uvik pogodi, a ovi drugi totalni amateri, isto kao kad BB igra karte. A taj igra, ma šta igra, gubi, samo gubi, poznat kao easy FISH, uvijek rado primljen na LIVE-u. Došli u Split posli ponoći i Chuck upila da idemo kod GOGE (Tropic club). Tamo nas se pridružija i Dawsa, koji ima dva hobija, futbal i pravljenje sklekova po disco klubovima, a sad sam čuo da mu je glavni izlazak vanka stat isprid disca i pratit tko ulazi, a tko izlazi. Nosi OBLEKU i ne zna vozit biciklu. Jedan od boljih Levata. Stali smo negdi do 3-4 ure, dawsa bario neke žene. Držim ti palčeve (il kako bi Špaco reka držim ti SRP i ČEKIĆ) da je središ, jer je ok, a onda bi i levati našli svoj interes. Daj sredi priju, daj prijinu sestru, pitaj jel ima rodicu, ma meni je bolje ova. Ma neka puše kurac, kaži im, jer kad im ponestane tema sa ženom nekom, a to je jako brzo, onda ocrne tebe, mene il već koga tko im ugovori kavu. Držim se one Špacine, TI-TO, ja to.
U nedilju sam bija ubiven totalno,
a cura me zove: ajmo u Radmanove,
ja: ne mogu mrtav sam, ajmo sutra na vikendicu par dana, bilo di, al danas ne mogu
cura: obećao si, znala sam, znala sam da nećemo ić,nisam te vidila dva dana
ja(već totalno lud,oću poklopit, al onda još veće sranje): NE MOGU, javim ti se popodne
cura: sad ideš na kavu sa prijateljima, uvik sa njima, sa menom ti je sve teško.
ja:KIŠA pada, kakve radmanove (još će izmislit i Đikićeve)
I tako pola ure pričanja o ničemu, uff šta to mrzim, reka bi Špaco Srp i Čekić zajedno idu.
I šta mislite, šta je bilo. Ma da, u pravu ste, popodne izašlo sunce, iša ja u Radmanove, posli do Solina, da vidim sestrin stan.
Zaspa sam u 8 sati i konačno se naspava.

Još nešto za kraj.
Zašto ŽAK GUDEK dobro pjeva? Pojeo je Elvisa.
POZDRAV LEVATIMA!!!
- 14:49 - Komentari (39) - Isprintaj - #

01.05.2006., ponedjeljak

moj prvi post


Pozdrav svim levatima.Sidim isprid kompića i mislim se o čemu da pišem.Znam,znam.Ovo je blog o svakodnevnim dogodovštinama i treba bi pisati o tome.Ali ja bi tia napisat nešto zanimljivo.Ma pisat ću šta mi padne na pamet.Evo sinoć sam bia vani u jednom poznatom splitskom okupljalištu.Prvo što me iznenadilo je šta nije bilo gužve isprid vratiju pa nisam mora čekati na ulaz pola sata šta mi se desilo prošli tjedan.Inače volim čekati isprid vratiju,čak sam razmišlja da jednu subotnju večer provedem isprid vratiju gledajući ekipu kako ulazi i izlazi.Vidiš svakakve zanimljive stvari,vidiš ko je faca(odmah ulazi bez problema) a ko nije(čeka isprid od pola sata do sat vremena).Sigurno ste skužili di ja spadam.Moji levati ne vole čekati ako ih se odmah ne pusti i uvik mi govore amo ća,amo ća(valjda ne žele biti sa menom u skupini ne-faca) ali ja ih uvik odjebem jer VOLIM čekati.U MEĐUVREMENU:Ajde kvragu,pa sam već na prvom paru.Ne ide mi kladionica u zadnje vrime.NASTAVAK:I šta je najbolje,vidim brdo lipih žena jer unutra u mraku gdje stojiš na jednom mistu cilu večer vidiš možda 5-6 od toga 2 dobre,a vani na otvorenom ispod onog jakog svjetla samo ulaze i izlaze,svakih 5 sekundi i vidiš je cilu,od glave do pete ispod onog jakog svjetla.Sad će valjda moji levati skužiti zašto se isprid vratiju dok čekam ulaz onako slatko smijem.Moram prekinit,idem se malo rekreirat.NE NE,ne onu vrstu rekreacije.Idem trčat na Marjan jer sam ipak kvazi-sportaš.Čujemo se drugi put.I za kraj.Imam 1,95 m visine i oko 90 kg i teško je svu tu masu kontrolirat i znam ZNAM ZNAAAAAM da ne znam baš plesat ali trudim se,TRUDIM.I baš zbog toga ne mogu skužit kako mi je cura s kojom bi tia izać vani rekla kad me vidila kako plešem : NE IDE TEBI BAŠ TO.A šta ću,sve je palo u vodu.Idem trčat.POZDRAV SVIM LEVATIMA
- 17:31 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2006  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

O levatima


Skupina polupropalih osobenjaka s visokim životnim ciljevima pokušava na ovaj način zabilježiti svoje svakodnevne dogodovštine.

definicija po Klaiću
levat, 2. mn. Levata, šatr.
1. običan, pošten čovjek, svatko tko ne živi šatrovačkim životom;
2. neiskusan drumski razbojnik; ubojica (slučajni, ne iz koristoljubja)




statistika posjeta

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Linkovi

Image Hosted by ImageShack.us
DEKAN

Image Hosted by ImageShack.us
B.B.

Image Hosted by ImageShack.us
ĆALE

Image Hosted by ImageShack.us
DAWSA

Image Hosted by ImageShack.us
DELA

Image Hosted by ImageShack.us
ŠPACO

Image Hosted by ImageShack.us
DEL_REY

Image Hosted by ImageShack.us
PRASAC (TAJNIK)

Image Hosted by ImageShack.us
BRKO

Image Hosted by ImageShack.us
COOLER

Image Hosted by ImageShack.us
CIMA