španjolski jezik & sapunice

petak, 17.08.2007.

Rubi

Alejandro, Rubi i Hector










Rubi je još jedna odlična sapunica koja je snimljena u studiju Televise u Ciudad de Méxicu. Serija je bila toliko omiljena među gledateljima, toliko da se je u Meksiku za vrijeme prikazivanja popela na prvo mjesto gledanosti.
Audiciji, na kojoj su izabirali glavnu mušku i žensku ulogu, pristupile su mnoge poznate zvijezde meksičkih telenovela poput Susane Gonzales (Ljubav nema cijene, Između ljubavi i mržnje), Patricia Manterola (Acapulco dušom i tijelom, Oklada za ljubav), Alejandra Barros (Ukleta Mariana, Skrivena istina), Juan Soler (Oklada za ljubav) i mnogi drugi poznati glumci sapunica. Ipak, glavna ženska uloga pripala je prekrasnoj Urugvajki Barbari Mori, a glavnu mušku ulogu dobio je Eduardo Santamarina (Marisol). U ostalim ulogama pojavljuju se Jacqueline Bracamontes, Sebastián Rulli (Protiv vjetra i oluje, Ljubav bez grijeha), Yadira Carrilo i mnogi drugi.

Ono što karakterizira ovu sapunicu je neobična glavna ženska uloga i tragičan završetak glavne junakinje. Naime, Rubi (Barbara Mori) je mlada i lijepa djevojka koja sanja o bogatstvu i želi se udati za nekoga tko ima mnogo novca pa makar ga ona ne voljela.
Rubi kao adut za osvajanje bogatih muškaraca koristi svoju ljepotu, a sve joj pružaju majka i sestra Christina kojih se srami. Rubi studira na privatnom sveučilištu i tamo upoznaje milijunaševu kćer Maribel (Jacqueline Bracamontes) koja šepa otkako je kao mala djevojčica doživjela nesreću. Rubi joj postaje prijateljica iako iz zavisti i u njezinom domu upoznaje mladog arhitekta Hectora (Sebastián Rulli) kojega je Maribel upoznala na chatu. Iako je Rubi istinski zaljubljena u siromašnog ortopeda Alejandra (Eduardo Santamarina), odluči ga ostaviti i pokušava Maribel oteti Hectora, koji je za razliku od Alejandra bogat i ugledan. Rubi okreće leđa ljubavi i prijateljstvu i okreće se životu o kakvom je uvijek maštala – ima novca i prelijepu vilu. Međutim sve što je lijepo kratko traje... Kada Hector otkrije da je rubi sa njim samo zbog novca počinje ju zlostavljati, no ona je bila uvjerena da će ljepotom zavesti nekog drugog bogatog dečka. Sve se mijenja kada Rubi doživi nesreću i ostanu joj strašni ožiljci na licu...
Nema više ni ljepote, ni novca, ni prijatelja... Rubi ostaje sama, ali njena nećakinja zajedno sa njom kuje osvetu... Hoće li uspjeti?

17.08.2007. u 15:31 • 4 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



  kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (6)
Prosinac 2007 (6)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (14)
Kolovoz 2007 (12)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga

za sve ljubitelje španjolskog jezika i latinoameričkih sapunica


Koliko je sati?!?





<

Tražilica:

>LINK

Linkovi


Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr