Za 4 osobe: 4 velike rajčice, 4 jaja, 4 češnja češnjaka, malo peršina, sol. Rajčicu oprati i napola izdubiti, u svaku udubinu dodati malo usitnjenog češnjaka i list peršina. U svaku razbiti po jaje i posoliti. Zapeći 15-tak minuta na 160-180 C. Okvirna cijena: 10 kuna Okvirno vrijeme pripreme: 20 minuta |
srpanj, 2004 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv