POTREBNO: BISKVIT: 4 JAJA 15 DAG ŠEĆERA 1 VANILIN ŠEĆER 1 DCL ULJA 1,5 DCL MLIJEKA 20 DAG GLATKOG BRAŠNA VIŠNJE IZ KOMPOTA KREMA: 1/2 KG SVJEŽEG SIRA 1/2 L SLATKOG VRHNJA 3-4 ŽLICE ŠEĆERA 1 VANILIN ŠEĆER GLAZURA 2 PRELJEVA ZA TORTE SOK OD VIŠANJA NAČIN PRIPREME: BISKVIT: SVE SASTOJKE (OSIM VIŠANJA) IZMIKASTI, IZLITI U VEĆI KALUP, GORE POSLOŽITI VIŠNJE I PEĆI KREMA: SVE SASTOJKE DOBRO IZMIKSATI. PRIPRAVLJENU KREMU NAMAŽI PO HLADNOM KOLAČU, TE STAVI U ZAMRZIVAČ 10 MINUTA. GLAZURA: NA KREMU STAVI GLAZURU OD DVA PRELJEVA ZA TORTE, NAPRAVLJENA U SOKU OD VIŠANJA (RECEPT NA POLEĐINI PRELJEVA ZA TORTE) OKVIRNA CIJENA: 35 KUNA OKVIRNO VRIJEME PRIPREME: 45 MINUTA |
srpanj, 2004 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv