1 kg glavica luka, 40 dkg miješanog mljevenog mesa, 10 dkg riže, 5 dkg mrkve, 5 dkg celera, 2 dl vrhnja, 1 limun, biber, mljevena crvena paprika. Očistite luk, zasijecite svaku glavicu pri vrhu. Kuhajte nekoliko minuta. Ocijedite ga i stavite da se ohladi. U međuvremenu pripremite nadjev. Mesu dodajte isjeckanu mrkvu, celer, rižu, sol i biber. Izmješajte i punite luk. Prvi sloj luka bacite, srednji koristite kao podlogu, a ostalo punite. Punjeni luk složite, pospite mljevenom paprikom i stavite masnoću. Zalijte mlakom vodom i kuhajte prvo na jakoj, a kasnije na slaboj vatri. Pri serviranju prelijte vrhnjem ili limunovim sokom. Okvirna cijena : 35 kuna Okvirno vrijeme pripreme: 1 sat |
srpanj, 2004 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv