Komentari

hal.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Bigi

    Također sam upoznala neke ljude koje sam prethodno znala samo preko žice (modemske, u mom slučaju). Neki su upravo onakvi kakve sam ih zamišljala...neki su na prvu loptu bili divni ali na drugu zabrazdili u neke "filmove" koji mene iritiraju... Nekolicinu sam upoznala u gužvi diskoteke pa ih ne kroz maglu sjećam a voljela bih to ponoviti. A zadnju osobu koju sam upoznala, evo baš neki dan, na miru, uz prigušenu muziku i palmino lišće me oduševila. Totalno. I od sad tu osobu čitm u detalje, temeljnije nego prije. Ali to je tako...i bolje da je :) Ajd živio... (gle šta sam se raspisala :shock:)

    avatar

    08.11.2004. (01:32)    -   -   -   -  

  • Marita

    Vidis strukle mi nikad nisu pale na pamet kao sinonim za kavu :))) Ljude koje sam upoznala uglavnom su isti kao i na netu jer u svojim glavama nemaju crtu koja razdvaja dva zivota, dva svijeta. Bilo je i onih koji imaju tu crtu, ali to se kuzi i u virtualnom prostoru. Ako se radi o blogerima, da, citam ih mozda malo detaljnije jer mi slova sad imaju dodatnu aromu kao sto si ti napisao. Lijepo je s tobom zapoceti radni tjedan :)

    avatar

    08.11.2004. (09:07)    -   -   -   -  

  • Mr.Piton

    samo par puta sam upoznao nekoga prvo na netu i onda in person, ali nikad to nije bila totalno razlicita osoba, naravno nije bila tako otvorena ispocetka, ali sa vremenom se i to promjenilo.

    avatar

    08.11.2004. (10:31)    -   -   -   -  

  • Creative Blog

    ja sam upoznao jednu curu prije 5 godina na chatu, malo po malo se upoznavali, dijelili iskustva, zaljubili se i skupa smo skoro 4 godine i još uvijek smo skupa.. moćan je taj svijet interneta :)

    avatar

    08.11.2004. (13:34)    -   -   -   -  

  • Galicija

    Sve si lijepo napisao dragi Hal, ali da li bi promijenio misljenje da se o tebi, ili tvom blogu, povlace ruzne stvari na "licu" bloga (tj. naslovnici), da te recimo "cinkare" neki virtualni prijatelji o kojima si mislio dobro, mozda ih i upoznao, a onda ... netko odveze svoj blog i pokaze da si ti pisao to i to i da si takava i takav. To bi moglo boljeti. Sigurno nekog vec i boli.

    avatar

    08.11.2004. (14:21)    -   -   -   -  

  • Hal v4

    Galicija, dobra primjedba. Kao da govoriš o sebi. Ja pišem onako kako mislim. Ako me netko želi ocrnjivati na 'licu' bloga, kako kažeš, to bi više govorilo o njemu nego o meni. I da, slažem se, ponekad se čovjek može zabuniti u procjeni. Možda sam ja imao sreće...

    avatar

    08.11.2004. (15:08)    -   -   -   -  

  • Moje virtualno ogledalo

    Ma, jesi li ti to otkrio komentare?! :-) Osobe koje sam upoznala ovdje, a nastavila upoznavati i u stvarnome svijetu, danas su moji stvarni prijatelji koji na lijep način upotpunjuju moj život, i u virtualnom i u stvarnom smislu. :-)

    avatar

    08.11.2004. (16:10)    -   -   -   -  

  • Galicija

    A ne, ne govorim o sebi. Samo sam promatrač, ali volim jako ljude, žao mi je u duši kada nekog boli, pa i onda ako ga ne poznam, i tako tuga ulazi u mene, i voljela bih da se više volimo, da se razumijemo, kao što kaže CyberGirl "i u virtualnom i u stvarnom smislu".

    avatar

    08.11.2004. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...