Komentari

mt.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • black lady

    hmm..mnogo toga mi se vrti po glavi ovih dana, sve ono sto bih htjela kupiti al nedostaje mi onih "suskavaca", vidjela sam krasne cipele (mi zene!!! - samo o cipelama) ali kostaju "svega" 250 maraka!!! dojadio mi je stari mobitel kupila bih novi, i taj koji bih ja zeljela je "svega" 650 maraka!! da li da nabrajam dalje?! Ne - iznerviracu se jer nista od toga u skorije vrijeme necu kupiti - sigurno!!!! imas pozdrav! ;)

    avatar

    26.10.2004. (11:01)    -   -   -   -  

  • neno u sredini

    a jesi primjetio da tu rijetko keš igra , sve su to kartice , pa se prelijeva iz šupljeg u prazno . Mi smo ti potrošačka nacija , žabe koje bi htjele biti konji , jer -konj se potkiva , zakaj ne bi i mi .

    avatar

    26.10.2004. (11:44)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Savjet: u kupovinu ne smiješ ići gladan. Prije odlaska obavezno nešto pojedi da ti se ne dogodi da to oči budu veće od želuca, pa samo utrpavaš, utrpavaš u kolica. Onda smjestiš sve u hladnjak, pa otvaraš sve redom.... A što se tiče želja...dobro je dok ih ima. Jučer mi je bio šaner i donio dvije kožne torbe (treba mi samo jedna) - a bilo bi ih zgodno obje zadržati (za različite prigode). I? Još nisam odlučila što ću....

    avatar

    26.10.2004. (11:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...