Komentari

plastifukse.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • lon

    jadan čovjek, siroti, što ga je sve snašlo... zna li on da se to liječi uspješno lobotomijom, elektrošokovima i prisilno dobrovoljnim radom... :)))

    avatar

    12.10.2004. (15:18)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    joj šta bih mu radila.. u ž a s ! odvratni ljigavci, dno dna kriminala!

    avatar

    12.10.2004. (16:45)    -   -   -   -  

  • Budalaj Lama

    Što bi mu radila? Zapravo, te dvije skupine događaja - napastovanje djevojčica i hvatačina s tjeloučeteljem - ne stoje ni u kakvoj uzročnoposljedičnoj vezi: najvjerojatnije je istina i jedno i drugo. Eto, kako smo mi licemjerni i primitivni: Kladim se da bi ama baš svaki, ali svaki jebeni bloger ove zemlje trkeljao o Lo, ali, nevjerujem da bi itko priznao da nimfete (a riječ je o djevojčicama upravo te dobi) imaju itekakav afinitet spram sredovječnih učitelja, tjelesnog ili bestjelesnog, as you like it. Uostalom, koje je dobi bila Dora Krupićeva? O Romeovoj Juliji, ili Primicovoj, da i ne govorim...Ili je ta vrst odnosa jedino i samo literarno zamisliva, dopustiva i sankcionirana? E, to je najcrnja buržoaska reakcija, drugovi! To! Takva jebena licemjerna praksa! Dolje djevojčice!Doo-ljeee...! Živio učitelj! Ži-vi-oooooo.....!

    avatar

    12.10.2004. (18:52)    -   -   -   -  

  • Budalaj Lama

    Berni, Berni, kakav tik...bukkake, kažeš! Dakle, učitelj je napasnik, a kad ti - doduše, moram priznati da sam od smijeha pao sa stolice zamislivši tvoju koreografiju - imaginiraš (sic!) sedamnaestogodišnje fifice pristigle šino/autobusom u Velegrad-da-postanu-miss-i-plivaju-s-delfinima, onda je to društvenoprihvatljiva fantazma!? Ili...

    avatar

    12.10.2004. (19:02)    -   -   -   -  

  • Humbert Osberg

    Treba pitati mog poznanika, organizatora maturalaca, što sve proživljava tijekom razuzdanih maturalnih noći! Jadan, mora se zaključavati u sobu pred navalom skakavica! A čuo sam da je neki čovjek iz Kutine prošao i gore! Zamislite!

    avatar

    12.10.2004. (19:07)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    ipak ću ponoviti svoj stav iz komentara pod rednim brojem 2. ovog posta: pedofilima bi kratkim pokretima lijeve ruke (inače sam dešnjakinja) odrezuckala penis tupim predmetom zato da više boli, duže traje i samim tim da jače krvare. nakon toga bi ih lupila desnom nogom u jaja svom snagom i inspiracijom. Imam i dužu verziju, al neću davit sad tu.. ;))

    avatar

    12.10.2004. (21:49)    -   -   -   -  

  • Agent Provocateur Ameateu

    Ako bi to radila pedofilima, što bi tek radila nama ostalima?! No, pustimo sad to... Čudi me naime, otkud djevojčurice u sjemeništu? Djevojčice u sjemeništu - pitate se sad. Da, djevojčice u sjemeništu! Ta, zar nije i, ovdje bi kazali, proverbijalnim vrapcima na grani poznato da su pedofili samo i jedino katolički svećenici!? Kaj je sad? Zakaj ovaj put ta diskusija izostaje? Koji je ovo kurac/blog? Više čovjek ne može računati ni na oprobane bespoštedne kritičare svega što jest! Inače, Anne, u dobroj tradiciji koju nam je namro dražestnik Nabokov, penis je "žezlo strasti". Uzeti "Lolitu" ponovo (i još, i još...), no ovoga puta ne kao flert s Lo, već kao romansu s engleskim jezikom. I tim se jezikom, vjerujte drage čitateljice, štošta dade učiniti; već i samim vrškom: Lo-lee-ta: the tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta. Jednostavno, Ane i Kate, zar ne?

    avatar

    12.10.2004. (22:01)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Bruco: hm, nakon ovih sad tu raspri o pedofiliji.. ja već ozbiljno razmišljam jel kod tebe problem u veličini ili samo hoćeš napakostit Bernardinju sa svim ovim spikama. :P :D Brrrr-u-co Brrrr-u-co Ne može bit jednostavnije! :P

    avatar

    12.10.2004. (23:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...