Komentari

plastifukse.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • xiola bleu

    Ne beri brigu, Bernarde: ak ostanes bez doma, primam te ja.

    avatar

    09.10.2004. (15:43)    -   -   -   -  

  • Papa Raco

    ima i onaj jebeni španjolski film St. Bernard ;)

    avatar

    09.10.2004. (17:31)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    čitala o tome baš danas.. pih, dovraga! idem se poigrat sa svojom džukelom u znak suosjećanja.. ;))

    avatar

    09.10.2004. (18:16)    -   -   -   -  

  • Che Guevara na kartama

    Bernarde, psi Sv.Bernarda bili su značajno sitnije građe no psi koje danas poznajemo i volimo kao bernardince; prije dan, dva - čudi me da ti je to promaklo, omniscijentni Panasoniče - o tome sam gledao prilog na HTV-u. Moglo bi se kazati da današnji bernardinac nije radni pas spasitelj (pazi ti aliteracije!), nego komercijalna izvedenica iz autentične pasmine. Nije stoga čudno da Beethoven prestaje biti Spasipas.

    avatar

    10.10.2004. (01:50)    -   -   -   -  

  • Budalaj Lama

    Društvo, zna li netko gdje bih ja mogao nabaviti baskervilskog psa? Puno sam slušao o toj pasmini, raspitivao sam se i u društvu filmskih radnika i u društvu drugih kinologa, ali mi nitko nije znao kazati tko drži leglo tih, inače koliko rijetkih toliko prepredenih pasa.

    avatar

    10.10.2004. (02:06)    -   -   -   -  

  • Budalaj Lama alias Porilu

    Berni, evo da ti nabijem counter i povećam rating (pod dojmom sam tvog briljantnog eseja o Ladanovom dodekasilabičkom draškanju Ozane)... Čudno da su te čuvene pse odnjegovali baš Augustinci, a da redovi koji su - hvala pučkim etimologijama - već po imenu psi, Franjini ili Božji (Dominis i Francis canes), nemaju svojih pasmina!?

    avatar

    10.10.2004. (02:15)    -   -   -   -  

  • Budalaj Lama

    Nije stalo: Poriluk Skajwalker

    avatar

    10.10.2004. (02:16)    -   -   -   -  

  • Budalaj Lama

    Borges prepričava da Plinije, u Povijesti prirode, Osma knjiga, izvještava kako zmajevi ljeti napadaju slonove: oni to rade da bi im ispili svu krv, koja je, znamo, vrlo hladna. Kabala, koja je nastala u Izraelu prije 4 tisuće godina, temelji se na meditaciji nad svetom knjigom Zohar židovskog mistika Gershoma Scholema..., tvrdi Dea Lastić u današnjem "Jutarnjem listu". Jebiga!

    avatar

    10.10.2004. (15:11)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Bruco, zake ti ne otvoriš svoj blog? Imaš nick, a bome imaš i teme. Napravi konkurenciju Plastifuksi, vidiš da se oteo u zadnje vrijeme. Gle mene u rimama.. i zašto ti je baskervilac podmukao? možda zato što ne da da mu se lako nađe leglo? :D opet rima.. poludila sam.. ajbok! :P

    avatar

    10.10.2004. (15:36)    -   -   -   -  

  • Budalaj Lama

    Anne, odgovor je predvidljiv: navukao bih se! Ionako sam već postao ovisan o Bernijevom b(r)logu, pa vrlo dobro vidim kamo bi me sve to odvelo kad bih krenuo u dnevno opremanje, opsluživanje, urešavanje, odgovaranje, ogovaranje i ostala pripetavanja okoli vlastita bloga. No, tko zna, možda ipak pokleknem i poslušam tvoj nagovor.

    avatar

    10.10.2004. (18:02)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Bruco, daj, nemoj se folirati, kad možemo mi svi - možeš i ti tu gubiti vrijeme. I što ti je problem tu i tamo pustiti koju riječ.. Vidi se da imaš kaj za reć'.. ;)) :D

    avatar

    12.10.2004. (09:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...