Komentari

ovoono.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Annie De Meni

    mah mah :D lol par odličnih fora :D

    avatar

    04.06.2005. (19:19)    -   -   -   -  

  • skaj

    bez da je trepnuo :) "sta tu trepces" mi je sad fora k'o da je ravno iz Balkanskog izasla :))

    avatar

    04.06.2005. (20:07)    -   -   -   -  

  • pooka

    meni svejedno hoce li marihuana biti legalna. meni ja najvaznije da je alkohol legalan, jer nema, NEEEMAAA te droge na kojoj je covjek sposoban napraviti ono sto gotovo redovito napravi kad popije 7 decilitara zestokog alkohola. jos mu das tonu metala sa pokretalom na unutarnje sagorjevanje nekog naftnog derivata tako da tu tonu moze ubrzati na 200 km/h i eto harmonicnog i tolerantnog drustva. meni je veci upitnik engleska policija koja nema vatrenog oruzja. sto ces, Balkan state of mind, he he... a ovi sa kokainom... ne bi to bas veselo zavrsilo... a i ovako ima previse arogantne celjadi, ko bi to podnio :))))

    avatar

    04.06.2005. (20:44)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    ajme prva liga mi je ovo kako si stavio slike i tekst... niceeeee... btw, imas mail.

    avatar

    04.06.2005. (20:51)    -   -   -   -  

  • riprendere

    pozdrav!! drago mi je da si dobio job i da imaš još posla, to je ok!

    avatar

    04.06.2005. (21:36)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    @pooka - slazem se! vec nam oni koji kokain upotrebljavaju vladaju, svako na svoj nacin (tj. kriminalci, holivudske zvijezde i politicari), di bi stigli da svi pocnu...

    avatar

    04.06.2005. (21:39)    -   -   -   -  

  • heroine

    za to vrijeme, kod nas je u zagrebu aktualna izložba biljki koje služe za gledanje na cvjetnom... nećemo nikad u evropu!!!

    avatar

    04.06.2005. (21:44)    -   -   -   -  

  • u.

    crkoh! i ne znam otkud da krenem s komentiranjem. aj najprije ono što mi prvo zapalo za oko - "zesce zeza" - hahahaha. finjak! aj ne glumi. dalje. oni horspersone (a pri tome, igrom slučaja, ne mislim na hors, nego na konja) su mi bolje zazvonile u glavi kao horspipl, ne znam zašto. zapravo znam. odnekud mi uletila u glavu pjesmica iz crtića "šu šu šuuuu pipl, šu šu šuuuu pipl (aka cipelići po naški). no moj mozak tako zna nekad odlutat, pa to ostavimo po strani. dalje... kad se budeš opet htio balkanizirat, donesi mi jedan onaj enerđi drink. što se tiče policajca sa, a bez kape, taj je bio na horsu garant (a sad, igrom slučaja, ne mislim na konja) pa mu je bilo svejedno. ko drvena marija. (i mrzim ovu usporedbu, op.a.) i još me zanima čime onaj kućni vrtlar gnoji to svoje žbunje. (al to je više retoričko). i za kraj - čestitam na zaposlenju! "ljub". el častiš? okej... el da još pišem? aj neću. drago mi da si opet na vrhu liste. i to bi bilo to. over & out.

    avatar

    04.06.2005. (22:08)    -   -   -   -  

  • nemiri

    ne radi previše ;)

    avatar

    04.06.2005. (22:09)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Bravo druže! Ovo mi se čini kao treća (bar treća što je znam) naslovnica ovog uvaženog blogera. Hoću li pogoditi? Baš se pitam. Ide m pogađenje zadnjih dana.

    avatar

    04.06.2005. (23:59)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Eh da, čestitam za posao. Nadam se da će bit love pa ćes si moći kupiti vlastiti kamion s glazbom :-)))

    avatar

    05.06.2005. (00:01)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    kod nas su na televiziji vrlo konspirativno saopštili da će holandska vlada zabraniti kupovinu marihuane strancima .. opet ću morati da poturam Ključa da obavlja moje prljave poslove, hrmpf! :P

    avatar

    05.06.2005. (14:17)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    Hehe, čini mi se da je u mom selu malom pleh-glazba ekvivalent ovome...samo, oni počnu lupetati u 5 ujutro, što nikako nije dobro... :(

    avatar

    05.06.2005. (14:46)    -   -   -   -  

  • hatepogodak

    zivahan je taj amsterdam. uvijek neke ulicne zabave. a da jedan put napises obavijest prije feste pa da znam kad da naletim, a ne samo post post?

    avatar

    05.06.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    kao sto vidis, ova je i mene zatekla ;)

    avatar

    05.06.2005. (20:29)    -   -   -   -  

  • jezdi

    kaže Annie da si ti uputio na mene s 'vrlo pozitivnim stavom', pa se zahvaljujem iako ne znam čime sam to zaslužila :) inače, pročitala sam tvoj rječnik pojmova i sad sam zabrinuta jer mislim da sam kronično paronoična. osim toga, cijelo ovo neimanje poante me vrlo lako može odvući u ovoonontologiju. bolje da se ja vratim poanti, ha? ok, ovo sad već ulazi u domenu ovoonanije, a to ne želimo, pa kažem samo pozdrav i do čitanja :)

    avatar

    06.06.2005. (09:55)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    Zanimljivi su mi Dačeri: travu konzumira tko, gdje, kada i kako hoće, ali oni svejedno prosvjeduju. Rekao bi naš narod: traže kruha preko pogače! Bolje da povedu računa o onima koji travu prskaju raznim jakim opijatima i šute o tome, ti mi nikako nisu dragi.

    avatar

    06.06.2005. (14:43)    -   -   -   -  

  • Slatka Žvakica

    neko mi je pricao da klincima u osnovnim/srednjim skolama u nizozemskoj opasno ispiru mozak sa predavanjima o drogama i njihovoj stetnosti...jel znas kaj o tome?

    avatar

    07.06.2005. (12:57)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    Ne znam detalje, ali da, cuo sam... tako i treba, sto se mene tice - educirati, ne kriminalizirati, kao sto rekose ovi na kamionu. Zahvaljujuci tome sto u praksi razlikuju lake i teske droge, i sto educiraju klince aktivno i na pravi nacin, imaju najmanju stopu narkomanije u Evropi... Problem u ostalim zemljama je sto djeca ne doznaju skoro nista vise nego da su to sve "droge" (bez razlikovanja ovakvih i onakvih), i da je to "zabranjeno"... Kao prvo, zabranjeno voce je najsladje voce, pa mnoge mlade ta zabrana vise privlaci nego odbija; a drugo, kad u prvim iskustvima s travom shvate da nije tako strasna kao sto su im stariji govorili, onda pomisle "ipak te DROGE nisu tako strasne ko sto su nam govorili" - tj. zbog glupog izjednacavanja lakih i teskih droga od strane zakona i odgoja misle da iste stvari vaze za sve...

    avatar

    07.06.2005. (15:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...