Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • mayday

    Super post! Pohane tikvice! Mjerenja piša u moru! Kako dobro. Hajdemo svi u golaće!

    avatar

    15.05.2005. (11:25)    -   -   -   -  

  • Friva

    Draga Pegy, moram te ispraviti, radi se o Draganu Primorcu. No, vezano za pravilnik, slažem se s tobom kad su u pitanju bokserice, da se radi o diskriminaciji. Neki dan sam u Konzumu vidjela pelene za kupanje, živa istina!!! Mislim da ovaj pravilnik neće zaživjeti u praksi, žali Bože papira i tinte...Veliki pozdrav!

    avatar

    15.05.2005. (11:47)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    jučer kad sam pročitala na iskonu ovaj novi pravilnik o ponašanju na plaži ili kako se već zove, u mislima sam vidila kako ga namjerno kršim, i to toplesom:-)...pa jesu li oni normalni? već odavno postoji mali dezinfekcijski bazenčić pri ulasku u veliki. tu se slažem da se nužda ne bi smjela vršiti u bazenu, logično je zašto...živim na moru, kupam se 5 mjeseci godišnje, i sad će netko meni zabraniti jesti ili malo glasno viknuti, ili zabraniti djeci da plače (jer i to smeta ostalima), ići za mnom ne bi li me uhvatili kako mokrim u moru, određivati kakav će mi biti kupaći? a kakve su nam plaže?. očajne. wc-a nema, tuševi tu i tamo i poneki samo radi, šporke plaže, tribam li još nabrajati?..šta je slijedeće?...međutim kako vidim ništa od toga, jer naš ministar nema pojma o tome, i povukao je pravilnik...

    avatar

    15.05.2005. (14:18)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Friva, hvala na ispravci, znam kako se zove, ali uvijek mi u glavi taj Ivica, ne znam da li radi onog ex Malog, ili ovog sadašnjeg Velikog. Idem ispraviti. :)

    avatar

    15.05.2005. (14:21)    -   -   -   -  

  • što bi te lagao?

    heeej, zanimljivo... ma nema sanse da mi zabrane da furam bokse na moru... to mogu samo sanjat... a za mokrenje u bazenu se slazem... vrlo neukusno i nehigijenski... a sto se tice muskih tijela... tu bih parafrazirao pervana koji kaze da sum uska tijela sama po sebi vrlo gadna i da ne vidi sto zene vide u njima... :) sto se tice hrane... hmmm pa e znam bas... sta ce onda oni silni standovi sa hotdogovima i sendvicima... propast? malo morgen... ne znam... ali jedva cekam da odem na more... da se malo bucnem :) p.s. hahaha... moze biti da si u pravu :) i jos jednom jako ztanimljiv post

    avatar

    15.05.2005. (14:44)    -   -   -   -  

  • misko

    o ovoj sam temi juče sve rekao: glupost na najvišoj razini! I nije primorac tek sad "vidio" da mu je izletjela glupost; pustio je probni balon da ispita dokle može utjecati na ograničavanje sloboda!

    avatar

    15.05.2005. (15:27)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    €h, eh, eh, samo u Hrvatskoj! Podržavam tvoju borbu protiv diskriminacije. I to iako su muškarci rijetko diskriminirani. Ali, ima još sličnih slučajeva, npr. kodeks (uglavnom nepisani) oblačenja na radnom mjestu često od muškaraca zahtjeva duge hlače (i to klasičnih krojeva - ništa 3/4 hlače ili duge hlače od onih laganih ljetnih materijala sa špagom i lastikom umjesto pojasa) i pristojne majice ili košulje i usred najtoplijih dijelova ljeta. No, istovremeno djevojke smiju dolaziti u odjeći koja je veoma slična evinom kostimu (hot-pans, kanatjerice...). Tj, skoro da je nema. Istina, na to se nitko ne buni jer svi volimo pogledati npr. lijepa ramena, ali... U biti, ne bunim se ja, samo primjećujem. Pitanje: zna li tko da li je legalna ona užasno iritirajuća pojava da iznajmljivači ležaljki naslažu ležaljke na plažu prije nego ljudi počnu dolazit. Kada dođeš, nemaš mjesta za ručnik, a za ležaljku pitaju 20kn. Naravno, ne dozvoljavaju da je makneš. A ja ne želim ležati na ležaljki (ni da je besplatna)! Nije li uski pojas obale (6 metara ili slično) pomorsko dobro i na njega se ne može dobiti koncesija? Jer ti se iznajmljivači ležaljki ponašaju kao da posjeduju plažu.

    avatar

    15.05.2005. (15:37)    -   -   -   -  

  • trill

    ma sve su to gluposti, jedino me ono s malim bebama i obaveznim pelenama ili gaćicama zanima..naime, male slatke gole bebe kako hodaju tako kakaju, posebno je to nezgodno u toplicama i zatvorenim bazenima, kada je cijeli bazen pun plutajućih drekeca, ali zato svaka iole pametna mama će sama svom djetetu obuči gaćice i ne čini mi se baš da to treba zakonom regulirati :))

    avatar

    15.05.2005. (17:59)    -   -   -   -  

  • strijelac

    ma tko me slikno ono gore?????? :)) meni je sve to bezveze!!! a ja sam, kao što se već moglo skužiti, dosta kompliciran!!! pa tako čak ne pišam u more nego odem na WC... znam da to i opet završi u moru... ali ne mogu si pomoći.... nema šanse da se upišam u moru!!!!! cijelo vrijeme bi brijao da je to ostalo barem djelomično u kupaćim hlačama... no way! paranoja ili? a što se djece tiče, od 3 godine na dalje obavezno kupaće! ima pedofila pa da nebi bilo nismo znali...

    avatar

    15.05.2005. (18:59)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    Heh, ja bi taj zakon malo drukčije složio.. naravno:) Stavio bi toples pod obazvezan dress code. Istovremeno na ulazu u plažu bi stavio komisiju koja bi odlučivala da li cure zadovoljavaju standarde (koje bi ja narano postavio), a škart bi protjerao na neku šrot plažu gdje svojim pojavama neće utjecati na moje (naše) zdravlje. Druga stvar, odmah bi pronašao neku istomišljenicu da skroji standarde za muškarce, i svi sretni. E da, svima iznad 50 godina bi zabranio pristup plažama, a strancima i ulaz u državu:))) (Osim ako im kćeri i unuke zadovoljavaju standarde:))

    avatar

    15.05.2005. (21:33)    -   -   -   -  

  • MaSanYa

    Što je tu novo? Donese se zakon, pa ga promijene, pa ga opet ne pročitaju, pa se svi skupa zgražamo, pa ga opet čitaju i popravljaju, pa to traje mjesecima, pa ga konačno proglase važećim i onda ga se nitko ne pridržava!

    avatar

    15.05.2005. (21:55)    -   -   -   -  

  • dnevnik živčanog mede

    @MaSanYa- pa mora se to tako, inače jadni saborski zastupnici ne bi imali što raditi! jednostavno bi im bilo dosadno! ne ide ti to tako! zato si oni naprave posla s ovakvim stvarima... :) pozdrav pegy :)

    avatar

    15.05.2005. (21:58)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Leptiriću, ne bih se složila da su muška tijela sama po sebi gadna. :)) Možda tebi ne predstavljaju neku zanimaciju, no meni su baš zanimljiva. :)) Neka posebno. :)) Kako god vi volite kod žena nešto više, a nešto manje, tako i mi. :)) Osim toga, kad ti je neko lijep i na drugi način, onda ti i njegovo (njezino) tijelo izgleda ljepše, tj. ne smetaju ti mane i nesavršenosti. @Rock, i meni je to diskriminacija. Muškarci u školama i na faksu moraju biti skoro do grla zakopčani, a učenice i studentice mogu kako i ti kažeš biti polugole. Meni je to NEUKUSNO. Te vireće tange, cice samo što ne ispadnu, trbusi, leđa, noge, sve golo. Ovo za ležaljke i plaže ... ja nikako da shvatim kako netko dobije PRAVO da ima plažu i počne naplaćivati kupanje. Bio to hotel ili neki grad, mjesto ili SeloMojeMalo. Na more i na plažu SVATKO ima pravo i ja bih zabranila takve bedastoće. I to sa ležaljkama ... ma grrrrrrr. :)

    avatar

    15.05.2005. (22:14)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Strijelac, ova slika je ovdje, jer nisam htjela tu ljepotu zadržati samo za sebe. Mislim da su i druge blogerice zavrijedile. A i možda odmah odeš na cool listu radi ovoga. :)) Na plažama na kojima se ja kupam nema wc-a. :)) I što da radim? :)) @Zeko, koji si ti POKVARENJAK. :))) Imao bi komisiju??? :))) I što bi – pregledavali ako su «elementi» po «evropskim standardima»? :)) A koji bi to bili kriteriji osim ovih toplesica? :))) Zamisli da mi vas tako vas mjerimo uzduž i poprijeko. :))) Mi vama gledamo dušu. :)))Tebi mora da je strašno kad ugledaš one Švabice od 80 godina sve reš-pečene i smežurane u bikinijima? :)))) I Zeko, ja se ne kupam u toplesu. :)) Ne bi valjda i mene na šrot-plažu? (uz ovo pitanje zatreptala sam 2-3 puta :)))

    avatar

    15.05.2005. (22:20)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    naravno da nebi pegy, ako prođeš komisiju:)

    avatar

    15.05.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • pegy

    Pa valjda komisija ima neke konkretne zahtjeve. :)) O kojima misliš informirati i druge blogerice, i mene. :))

    avatar

    15.05.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    prošetaj korz moj blog malo pa ćeš odmah dobit uvid u moje želje, a standardi su nešto malo ispod toga :)))

    avatar

    15.05.2005. (23:26)    -   -   -   -  

  • strijelac

    svaku dobru inicijativu treba podržati! tako i zekinu!!! :))

    avatar

    15.05.2005. (23:28)    -   -   -   -  

  • što bi te lagao?

    ma znam... nisam ja to ni mislio ozbiljno... di si vidila pervana ozbiljnog? a ja sam njega prafrazirao.. znaci... ?!?!?!

    avatar

    16.05.2005. (00:56)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    heh, ovo s boksericama se na prvi pogled čini kao idiotarija, ali zapravo nije. vjerujem da je autor pravilnika pomalo modno izazvan, pa ne zna razliku između bokserica i kratkih hlača. vjerujem da je na umu imao ove potonje. budući da sam u svom životu imala prilike posjetiti mnoge bazene u manjim, seoskim sredinama, primijetih da se događa slijedeće: u doba sezone poljoprivrednih radova, pojedinci muškog roda imaju običaj doći na bazen u kratkim hlačama u kojima su cijeli dan orali u polju i takvi se lijepo bućnuti. nakon dvojice-trojice takvih voda u bazenu postaje pomalo muljevita. tako da mislim da je ovo napisano u dobroj namjeri, samo je nedovoljno precizirano. što se pišanja u moru tiče, imam ideju kako riješiti problem: svakom kupaču se prilikom dolaska na plažu dodjeljuje njegov osobni piš-inspektor, koji pliva za njim i njuška vodu kako bi utvrdio nije li dotični možda ispustio urin. zamisli koliko bi to novih radnih mjesta otvorilo!

    avatar

    16.05.2005. (06:07)    -   -   -   -  

  • rabljeni političar

    Ja samo čekam pravilnik o držanju pimpača prilikom pišanja. S kojom rukom, pod kojim kutem usmjeriti mlaz, minimalno i maksimalno trajanje pišanja itd.

    avatar

    16.05.2005. (07:52)    -   -   -   -  

  • lovesex

    toliko nelogičnosti, toliko zakona koji nikome i ničemu ne služe, kad će se svi ti ljudi konačno primiti nekog pametnijeg posla?! ajme da mi ih je sve postrojit... a što bi se izguštala...

    avatar

    16.05.2005. (08:10)    -   -   -   -  

  • freestyler

    mozda je pisac zakona samo htio da se vidi koliko koji muskarac cega nosi u gacama (mislim da je zbunjeni ministar uperio prstom u neku svoju pomocnicu)..:)))

    avatar

    16.05.2005. (08:52)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    ma glupost, bolje da donesu zakon o zabrani uvoza mlijeka i pšenice, pa da ih naši seljaci ne moraju bacati!

    avatar

    16.05.2005. (10:08)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    ima nekih stvari koje bih ja odmah na raspravu. Prvo, da li je normalno da se na plaži na kojoj se kupaju mahom djeca i njihovi roditelji pojavljuju obnažene tete, pogotovo kad plaža ima na sve strane, ali ne, one baš moraju tu. Još bi mi i prošle neke mlađe, zgođušne, ali kad vidim one raskravljene ili afrikabambata cice, to mi je za umrijeti. bljak i fuj. Drugo, ostavljanje smeća po plažama. Ono, poneseš fino frižiderić i udri jedi cijeli dan, a onda sve omote, limenke i ostalo ostavi na plaži. Treće i najgore, kad vidim curu i dečka na takvim obiteljskim plažama, gdje plaze jedan po drugome, pa se trackaju, pa mackaju, ma mislim, odite u sobu, užas. I onda uđu u more pa tamo nastavljaju, bacaju se jedan po drugome. Ne mogu to vidjeti, odmah mi se kosa nakostriješi, brrrrrrrr

    avatar

    16.05.2005. (12:56)    -   -   -   -  

učitavam...