Komentari

lili30.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • bivša apstinentica

    Koliko detalja... No, moram priznati da se užasavam aviona i da se sigurno ne bih odlučila za tako daleko putovanje...

    avatar

    17.05.2005. (07:03)    -   -   -   -  

  • put u beskraj

    Draga moja apstinentice, ne bi vjerovala da je ovo bio moj prvi let avionom u životu i da sam se užasavala još više nego ti, dok nisam probala, a sada me više užasava put autom do mora (pogotovo ako idem starom cestom) jer se užasavam nad svakim autom koji siječe zavoje, juri ko sumanut, osljepljuje nas farovima itd... avion ti je zakon, vjeruj mi. A ovaj dio naše planete je zaista valjalo vidjeti. Uskoro ću objaviti i slike, pa ću ti moći još bolje dočarati što sam sve vidjela. A usput, ženo, kad ti spavaš kad u 7,03 već imaš snage čitati moj blog koji je napisan tako detaljno da bih mojoj djeci mogla što više približiti sve što sam vidjela i doživjela na putu. Nadam se da blogovcima ne bude dosadno čitati. Pozdrav.

    avatar

    17.05.2005. (10:01)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    Neće biti dosadno, sigurna sam. :) Prvi puta kad sam letila avionom, bila sam u Piperu i radili smo reportažu o vlasnicima privatnih aviona. To je bilo skroz ok. Ali kad sam letila drugi puta, na službeni put u Sofiju... Kad smo išli do tamo, bilo je grozno i bile su jake turbulencije, a kad smo išli natrag, sve mirno i lako... No, svejedno su mi se avioni jako zamjerili. Inače ne podnosim visinu, a još kad sam zatvorena u kutiji, brrrr. No, općenito, ja sam među onima koji ne vole bilo kakva prijevozna sredstva :))) Po pitanju spavanja, u posljednje vrijeme ne spavam - stres, napetost... Ima takvih perioda...

    avatar

    17.05.2005. (11:26)    -   -   -   -  

  • Marijan M. (34)

    ma letenje je super (ja letim bar dvaput mjesečno) i zbilja je sigurnije nego vožnja po cesti..............super reportažica, to sam ti već rekao, nego kad će slike?

    avatar

    19.05.2005. (19:41)    -   -   -   -  

  • lili

    Marijane, molim te da se strpiš. Dobiti ćeš slikice obečajem, ali sam u gužvi s vremenom. Na poslu ludnica, a doma još veća (troje djece, priprema za svadbu na koju idem u subotu i hrpu drugih stvari). Čim ulovim vremena, ulijepit ću slike prema tvojim uputama jer mi uopće ne izgleda jako komplicirano. Inače, blog tvoje curice je sladak, a o tvom sam već rekla svoje mišljenje. Laka ti noć.

    avatar

    19.05.2005. (23:46)    -   -   -   -  

  • Travel Freak

    Hey Lili, zasto vise nista ne pises? Bas bih voljela vidjeti slike!

    avatar

    18.05.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • MuSAkA

    bok teta Lidija...blago vama kad imate tako dobrog muza pa Vas svugdje vodi...
    eto i ja sam navratila kod vas ali teta Lidija kad cete napisati novi post???trebali bi ste...eto navratite kod mene pa mi ostavite koji komentar i ako vam treba pomoc kod bloga samo recite..
    Veliki pozdrav iz Novigrada!!
    Antonela

    avatar

    28.04.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • smotani

    draga....UŽIVAO SAM!!!! hvala ti što si me ovdje poslala:))) sreća da sam jeo prije, inače...ogladnio bi od tolikih stekova...mirisa:)))))
    jedino...znaš ne znam kako bi avion podnio:) užasno se bojim...i kad smo išli u Izrael, Egipat, Norvešku.... ma...bolje da ti ne pričam...do Tel Aviva sam umro od vina:))))
    draga....nadam se da se kčer javila...... želim ti ugodno večer......i još jednom hvala ti na ovom doživljaju...predivnom:)
    pusa..i mislim na tebe......

    avatar

    09.12.2008. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...