Komentari

felixwindows.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • svakodnevno

    Evo da ti se javim da sam živa. Hvala što se brineš za mene. To me vrlo raduje. Nakon 20 dana otvorila lap. Dosta sam vani, imam obveza lijepih i onih ružnih. Drago mi je da si dobro i da još pišeš meni drage hijeroglifiće. Pozdrav. I još jedan.

    avatar

    22.05.2005. (23:12)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Svratim i ja, ponekad.Ja se učim izrađivati web stranicu, a imam malo vremena jer sam knjigovođa i imam stalno puno posla, ali jednog dana link sa mog bloga osvanut će na stranici koju sam ja uredila i bit ću ponosna. Možeš svratit i pročitat moj blog, bit će mi drago steći još jednog blog-prijatelja.Ja inače imam prijatelje koji su programeri i po cijeloj Hrvatskoj prodaju svoje programe, te znam kako je to naporan i zahtjevan posao.Eto , toliko od mene, sada te pozdravljam.

    avatar

    02.06.2005. (19:56)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    I molim te, daj baci neku sličicu na blog, bar onako nešto da osvježiš blog. Pa ipak si informatičar, ajde, nemoj samo brojke i slova.....može?

    avatar

    02.06.2005. (19:58)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Hvala na komentaru, felix, a ja sam mislila da ću naći neki novi post kod tebe. Ajde uredi malo stranicu, npr. mogao bi stavit sličice onoga što radiš, a nije teško, ja sam dosta toga naučila, sad ću probat izradit i svoju vlastitu web stranicu na free-t-comu, samo moram postavit index. Toliko toga hoću da mi radi da moram nacrtati shemu da bi to postavila u html-u, a nikako da sastavim jedno 5 sati u komadu. Primi puno pozdrava.

    avatar

    06.07.2005. (08:55)    -   -   -   -  

  • svakodnevno

    Evo i ja, kao i ti, pišem svakih mjesec dana, hiihihi. Samo da te pozdravim.

    avatar

    06.07.2005. (11:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...