Komentari

giorgino.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Trica

    Ajme kako me šoping uspava...a ova situacija s odbijenom karticom je baš fora - ha ha ha, ono faca si i svi te "vole", prejak osjećaj ;)))

    avatar

    04.05.2005. (16:00)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Ma ne obaziri se, ja za tu prigodu imam više kartica, ali dogodi se da pos uređaj ne komunicira dobro.Ja sam imala slučaj da je moja banka prihvatila karticu, a pos od prodavatelaj to nije pročitao, pa sam u najavi imala jedno 4 ista plaćanja.No oni to onda obrišu za 10-tak dana. Ali je glupo kad drugi misle da nemaš love. Ja na mojoj kartici imam na rspolaganju par desetaka tisuća kuna koje stoje za nedaj bog, ali eto i to se živim ljudima događa. Mene više pila kad na izlazu iz Peveca ili Getroa, pregledavaju moj račun kao da sam lopov, i zato tamo rijetko odlazim.

    avatar

    04.05.2005. (17:56)    -   -   -   -  

  • Felix&Windows

    Hej, nista novoga i strasnoga :-) ... nitko nije savrsen pa niti POS/karticni sustavi ... No tu sam ionako, kako bih ti zahvalio na "pitanju" i odgovorio: "hvala dobro sam, a ti, kako si ti giorgino?" ... Ili jos bolje, kako bih ti pozelio svako dobro :-)! Pozdrav!

    avatar

    05.05.2005. (12:44)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Hej, riješila sam problem sa internetom i napisala novi post. pročitaj. Pozdrav...

    avatar

    06.05.2005. (20:11)    -   -   -   -  

  • Felix&Windows

    Hej, jesi li ti "zivom" giorgino ?? ... Znam da jesi ... a tokodjer, zelim/vjerujem da si zdravo, dobro i vedro :-). Pozdrav!

    avatar

    12.05.2005. (08:34)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Nemoj mislit da sam te zaboravila!!!!

    avatar

    21.05.2005. (17:52)    -   -   -   -  

  • Felix&Windows

    Super da si ziva :-) ... te da si nasla i vremena i volje za javiti mi se ... nadam se da su ruzne obveze proslost, a lijepe sadasnjost i buducnost. Pozdrav, veliki :-).

    avatar

    27.05.2005. (09:09)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    To ti je uglavnom do momentalnih internetskih veza sa bankom, koje koji puta nisu prohodne. Ako te to nesto tjesi, to se meni vec X puta desilo tu u Njemackoj, da ne mislis da je to tak samo kod nas. A drugo, karma nije nesto negativno po difoltu kao sto vidim da ju tako procjenjujes. Ona je samo ono sto ti se vrati natrag, znaci karma je kao bumerang, uvijek se vrati, a sad ak delas uvijek dobro, nemre ti se vratit lose. Kuzis :))

    avatar

    15.06.2005. (11:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...