Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Hajdučica.blog

    o da Pegy, imaš ti dosta predrasuda ;)

    avatar

    11.04.2005. (23:44)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    osobnih iskustva nemam, ali brat je imao želju biti uz svoju dragu.kako žive u zg to im je bilo omogućeno.bio je kraj nje svih 12 sati jakih trudova i kako nije mogla prirodnim, rodila je na carski (tada očevi ne mogu biti u rađaoni).iako je porod bio težak, kaže da je bila psihički opuštenija jer je on bio tu.slažem se sa cookie kad kaže da je odnos prema rodilji bolji kad je muško kraj tebe.to su i njihove riječi, jer su svašta vidjeli u bolnici.u st tek od lani muž može nazočiti porodu, i svi su se iznenadili velikom brojem zahtjeva.da, ja bi htjela da moj budući zakoniti bude kraj mene.

    avatar

    12.04.2005. (09:43)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    hehehe.... šalim se, naravno :)) Gle, kad sam bio mali, imao sam zanimljivu teoriju. Bog je dao ženama da rađaju i prolaze kroz 9 mjeseci muke i patnje, al zato mi muški moramo proć kroz pakao vojske. Bio je to neki prihvatljivi balans, i svi su šutili o tome. Deset mjeseci nespavanja, rovanja po blatu, nesnosnih žuljeva, pokvarenoih želudaca, piljenja po mozgu, i treniranje otupljivanja. Back in Nam', my buddies su ginuli s licima down in the mud, da bi vi danas mogle živjeti slobodno i rađati..... ok... :) malo sam zabrijo' sa back in Nam' pričom, ali skužila si poantu :))) Tako je bilo dok sam bio mulac. Danas se nadam da ću imat priliku po ovom austrijskom sistemu, kao što gledamo u filmovima, ići sa budućom ženicom (u slučaju ako je voljena, naravno) na sve te vježbe i naposlijetku, držati je za ručicu na D dan..... jer ruku na srce, vojni rok se skratio, a uskoro će postati i neobavezan:)))))

    avatar

    12.04.2005. (14:01)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    gad demit, holy wine mi se ubacila između postova! :)

    avatar

    12.04.2005. (14:02)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    sjećam se samo, Bože oprosti, da uopće nisam mislio na dijete, nego sam samo gledao u svoju dragu tek kad mi je ona sa smiješkom pružila ruku mogao sam se posvetiti svom bebaču - sjajan osjećaj

    avatar

    13.04.2005. (11:33)    -   -   -   -  

  • Goldenfishie

    ma muskarci su slabi, ali bas zato sto su tkvi, prave se vrloooo jakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    avatar

    13.04.2005. (13:52)    -   -   -   -  

  • MaSanYa

    Svatko treba donijeti svoju odluku i izraziti svoju želju. U mojem slučaju, Hard i ja smo razgovarali o tome. No, kako sam ja tip osobe koja u boli ne trebam tješenje, podršku, maženje, odlučila sam da porod obavim sama. Zapravo ga nisam niti pitala da li bi želio biti prisutan. On je izrazio želju, ali sam ga molila da ipak ne dođe. Jesam li bila sebična? Ne znam? Kad to ovako napišem, izgleda da jesem.

    avatar

    14.04.2005. (08:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...