Komentari

matijagubec.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Hajdučica.blog

    ajj kako dugačak post, o Papi je puno rečeno...

    avatar

    06.04.2005. (10:35)    -   -   -   -  

  • ironije

    moze na hrvackom? odlican txt...kad cro postane postena drzava onda ces se zaposliti u nekim dnevnim novinama ,kao Ante Tomic...

    avatar

    06.04.2005. (19:49)    -   -   -   -  

  • Matija Gubec

    @ironije / e, sorry, nist te ne razumijem, mozes na talijanskom bez prevoditelja, kao i inace?

    avatar

    06.04.2005. (20:23)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    ej! pa sve sam razumio!!!! idem tamo dodat jezik u svoj CV! :) Izgleda sa su svi posebno emotivno vezani za hrvatsku osim mene?! :)

    avatar

    06.04.2005. (20:32)    -   -   -   -  

  • Matija Gubec

    @ zeko zna / zeko, koliko sam skuzio, ti si tamo blize talijanima, cak ih svojim dugim usima mozez i cuti ponekad, pa kako onda ne bi razumio sta ja pisem na talijanskom jeziku bez prevoditelja, kao i inace? :-)))

    avatar

    06.04.2005. (20:41)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Kak si ti meni odličan!! Osim što si mi ukazao na činjenicu da sam izvanredna u talijanskom jeziku bez prevoditelja, kao i inače, pomogao si mi da primijetim sličnosti između svinja i političara! Moram reći da je sva sreća kaj se premijer pojavio na svakoj tv postaji s prigodnim tekstom, jer inače ne znam kak bi ja zaspala navečer. To bi me mučilo, zakaj se nije pojavio, zakaj nije nešto rekao o aktualnoj temi, pa makar i na talijanskom jeziku bez prevoditelja, kao i inače. LOL – Vatikan u Zagreb, mislim da bi to trebao biti slogan HDZa na next izborima! Ne mogu opisati kakvo bi mi zadovoljstvo pričinila vijest da je hrvatski premijer stajao uz premijera VB i da su par puta jedan drugog pogledali na čistom talijanskom jeziku bez prevoditelja. Ne-o-pi-si-vo zadovoljstvo! I, naravno, pozdrav Poljacima na talijanskom jeziku. Još jednom, da utvrdimo: o-dli-čaaaan!!!! ;)

    avatar

    06.04.2005. (23:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...