Komentari

ovoono.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Nemezis

    Naježih se. Očito si nekako znao gdje ćeš biti siguran...;)

    avatar

    31.03.2005. (08:15)    -   -   -   -  

  • Zigota:Zed

    ovoono gledamo:*...mene je jednom u snu oteo svemirski brod, još nisam sigurna da li je to bio san ili java.:))))

    avatar

    31.03.2005. (08:23)    -   -   -   -  

  • celeste

    hej ovo je sjajno....ja svaki dan prepoznam neki isječak iz snova u stvarnom životu ....btw. kako se zvao bend?

    avatar

    31.03.2005. (08:28)    -   -   -   -  

  • u.

    deža vu zna bit jebe*ni trip. mene svaki put oduševi tako nešto. dobro.. iskreno, nekad me i skenja. recimo, ovo tvoje bi me skenjalo. i nikad nisam ni pomislila da bih mogla usporediti četnike sa švarcenegerima. doduše, da sam Ja luđak kaki si ti, možda bi to postalo i normalna stvar. mislim... te kerefeke sa 'već viđenim'. vidim da si se ti naviko. m.a.t.o.r.i. *p.s.* ako slučano propuštaš, 6 je onlajn. koja si ti faca...

    avatar

    31.03.2005. (08:38)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    kisobran, da nisi bila abducted? ;))) @celeste: ne vjerujem da si cula, to je bio klasicni kult-bend, zvijezda medju onima koji zanj znaju (narocito zagrebacki jazzeri, iako nismo svirali jazz), a nepoznat siroj publici. toliko; ostalo, ukljucujuci ime, kad se upoznamo ;))) @zeko: deža vu sam imao puno puta, ali on je neodredjen - znas da si to kao vidio ali ne znas otkud, kad... obicno pomislis na san, ali ne sjecas se samog sna. Ne znamo otkud dolazi deja vu. Skoro da mogu vjerovati i u ono neurolosko objasnjenje, o trenutnoj neuskladjenosti perifernog i centralnog zivcanog sistema... Ali tko zna. Ovo je bio drugi slucaj - san kojeg sam se, kao sto vidis, sjecao u tancine i znao sam kad sam ga sanjao.

    avatar

    31.03.2005. (08:57)    -   -   -   -  

  • u.

    vid ovog, oma znanstvene definicije šiba. samo bi seminare piso. znam ja šta je deža vu! (ima i neke veze s kisikom, odnosno njegovim nedostatkom pri prijenosu živčanih impul(a)sa, ako se ne varam). al znaš da ja volim sve simplificirati, tako i ovo. pa i ono odsanjano (tvoj slučaj), i ono stvarno viđeno pa zaboravljeno pa opet viđeno pa te podsjetilo a ne znaš u momentu na šta (poslije se sjetiš - ima i toga), a i pravi deja vu nazivam jednim nazivom - deža vu. šta se oma cimaš, profesore. :p

    avatar

    31.03.2005. (09:36)    -   -   -   -  

  • manta

    buu wuu . ja imam isto jedan san samo se taj stalno ponavljao vise ga nema kontam da je isto bio posljedica rata. plivam u moru i dolazi invazija i sa nekim helihoperima i avionima spustaju nesto u more sto ubije sve sto se nalazi u moru i ja plivam i uspjem stici do plaze onda trcim i sakrijem se u neki kokosinjac ( usput na tom kokosinjcu sam se prvi put napila ) zatim cujem kako naviru i bjezim tajnim ulicama do sahta e sad dalje mogu pricati pooki. u jednom drugom snu gdje se isto sakrivam od invazije sam u procjepu nekih stijena. ma u mom slucaju je posljedica rata.

    avatar

    31.03.2005. (09:51)    -   -   -   -  

  • DEVIL

    Bezze:))

    avatar

    31.03.2005. (09:59)    -   -   -   -  

  • Trica

    Snovi i slučajnosti... ;))) A onda želimo snove vezat za nešto čvsto. A koliko čvrsta može slučajnost u kojem se poklopi san i java? ;)))

    avatar

    31.03.2005. (11:47)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ovo s propadanjem u snu je koma i stalno mi se desava. Isto kao i sa polomljenim zubima. Uzas. Vec sam pomislila da si mozda bio bubnjar Sexa-e, ali mislim da nisi. :-)

    avatar

    31.03.2005. (15:43)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    Nisam al zato znam Bica ;)

    avatar

    31.03.2005. (15:49)    -   -   -   -  

  • celeste

    generacijska podsjećanja xiola... ;) ...dobro onajovajonajitkoznakoji...samo se nadam brzom upoznavanju i pamtim što si obećao :))

    avatar

    31.03.2005. (16:24)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    cele: vazi! pamtim i ja :)

    avatar

    31.03.2005. (18:03)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    i meni se jednom prilikom desilo nešto slično i bilo je totalno spooky. Sanjala sam da sam na nekom mestu i sad, svašta se tu izdešavalo zbog čega mi je san i ostao u pamćenju. Posle nekoliko godina smo izašli na neko mesto koje se tek otvorilo i dok smo se tamo zajebavali ja sam se okrenula i ono ... maj gad .. bilo je to mesto iz mog sna! I dan danas mi je to totalna misterija ali je ipak utešno da nisam jedina koju to pitanje s'vremena na vreme muči .. :)

    avatar

    31.03.2005. (22:59)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Jebote, si normalan tako nas strašit. I akava je to petlja da u snu skužiš da si budan pa se ne moraš plašit visine. A zapravo nisi budan i plašiš se visine. Znači, u snu si svjestan sna i to naopako, tj. svjestan si da ne sanjaš i to krivo. U biti sanjaš da ne sanjaš i to krivo sanjaš. Mrzim "dream management"! :-)))

    avatar

    01.04.2005. (01:46)    -   -   -   -  

  • ostap bender

    nijednog trenutka nema tu nicega za plasiti se. to samo u holivudskim sajko trilerima izadje na nesto lose. ovo tvoje, a i ono, je super. oni dodju, ti pobegnes... malo propadnes pri penjanju, ali uspes (se).

    avatar

    01.04.2005. (10:40)    -   -   -   -  

  • u.

    ogovaramo te i tako...

    avatar

    01.04.2005. (15:24)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    @Rock Roll, pa sta ti inace kad sanjas znas da sanjas? Blago tebi, ja sam uvijek uvjeren da sam budan... dapace, osim ponavljajucih snova s padanjem, imao sam nekad i ponavljajuce snove s letenjem, i nakon nesto godina bi svaki put kad bi u snu poletio, pomisljao "wow, kolko puta sam ovo sanjao, a sad evo konacno konacno letim i u stvarnosti! jupiiiiii"... samo nazalost, uvijek bih se probudio... :)

    avatar

    01.04.2005. (16:51)    -   -   -   -  

  • Ma znam ja vraga da sanjam kad sanjam. Samo me je priča podsjetila na jednu epizodu Star treka kad je došlo neke gadne vremenske petlje pa je O'Brien rekao da mrzi temporalnu mehaniku. Inače, učili smo kad sam bio u vojsci da je strah od gubitka prostora (tj, padanja, propadanja, klizanja...) jedan od 3 straha urođena svakom čovjeku (uz snažnu buku i još nešto što sam zaboravio)

    avatar

    02.04.2005. (00:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...