Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • blog of a down

    Ženama se pumpanje sisa možda i isplati. Vjerojatnost da će se isplatiti je vrlo mala ali ne i nula. Primjeri za to su Pamela, Jordan, Celzijus... Lakše je silikonom napumpat sise nego se trat po fakultetu. Ali zašto se muški pumpaju plastikom? Za takav potez triba bit ekstremno glup.

    avatar

    29.03.2005. (20:58)    -   -   -   -  

  • blond lady

    ljepota dolati iz covjeka samog a ne samo neki izgled koji nam diktiraju medije i javnost, tako cesto vidimo ljude koje po nekih standardima su lijepi a izgledaju tako prazni i bez unustrasnje ljepote, nezelim biti kopija necega ili nekoga, nego individuom, trebamo biti covjek koji se razlikuje a ne koji je isti kao i svi ostali po izgledu

    avatar

    29.03.2005. (21:00)    -   -   -   -  

  • waterbird

    Mislim da se kod toga ne radi o prihvaćanju samog sebe, nego o želji da se bude prihvaćen od drugih, ali po nekim pogrešnim kriterijima.

    avatar

    29.03.2005. (21:06)    -   -   -   -  

  • dnevnik živčanog mede

    ja sam za plastiku, zašto ne.al u smislu - dopustiti (kao što se tumači pro-choice naspram pro-lifea:)). Nek se pumpa tko hoće.vjerojatno bih i ja našto popravljala na sebi da imam nešto što mi uništava samopouzdanje i zbog čega nemam normalan život, tipa ogroman nos, uši, ili možda opekotine, nešto što je meni važno&presudno. (ali vj.su i nevenu ciganoviću njegove operacije jako važne, ne ide se pod nož za bezveze).. eto, žurim pa ovaj komentar baš nema puno smisla... *blip* pozdrav :)

    avatar

    29.03.2005. (21:07)    -   -   -   -  

  • Juliere

    dobro si rekla talijanske "ljepotice"... sve izgledaju isto, sa svih strana... a tko je taj Neven Ciganović? vjeruj mi prvi put cujem za njega...

    avatar

    29.03.2005. (21:47)    -   -   -   -  

  • Katarina_S

    Podpisujem Juliere:) Nego...ja se bavila mislju da smanjim grudi,eto...pocelo me jako smetati sto me nijedan muskarac ne gleda u oci kad mi se obraca:( Onda sam rekla,e bas necu,prasci jedni...:-p Moje su i ja cu ih zadrzati,inace ne bih nikada nista korigirala,usprkos mogucnostima i prednostima o kojima svakodnevno slusam, s profesionalnih gledista. Kiss Tebi:)

    avatar

    29.03.2005. (23:20)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    Gledajući danas Ciganovića na tv-u skoro mi ga bijaše žao. Jadan dečko, toliko se trudio, a ni na što ne sliči... LOL na tvoju primjedbu da "nije lako oblizati onoliku površinu", zločesta li si... buahaha...

    avatar

    29.03.2005. (23:28)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    ma neee, pegy, michaelu jacksonu je koža pobijelila od bolesti :)) osobno mi neki glumci koji su se podvrgnuli estetskim zahvatima izgledaju kao voštane lutke. bili su puno šarmantniji kad su bili malo naborani. estetsku kirurgiju opravdavam jedino u slučaju ako je netko unakažen u nekoj nesreći. u svim ostalim slučajevima nije ništa drugo nego glupost i taština.

    avatar

    30.03.2005. (09:00)    -   -   -   -  

  • jurop

    Evo da i ja dam jedan društveni komentar i da se maknem od politike... U načelu prihvaćam tvoje stavove iznesene u ovom tekstu. Moj je mišljenje da je osjećaj lijepoga i skladnog (posebno na vlastitonm tijelu) iznimno subjektivan i kao takav se ne može generalizirati. Hoću reći da ako se tebi jedan nos čini u redu, jagodice na obrazima skladne, to ne znači da osoba koja ih "nosi" misli isto. Mi smo svi rođenmi kao slobodni pojedinici i kao takvi imamo sva prava i slobode činit sve što ne dovodi u opasnost ili neku ugrozu drugu osobu i što čine pravno odgovorni i suglasni pojedinci. Ako je Ciganović osjećao da će mu biti bolje (njemu osobno) ako bude napumpao usne, a da pritom nije morao nastradati nosorog da se iz njegova roga izvuče rijedak extrakt nečega (karikiram) onda ima svo pravo a mi imamo isto takovo pravo to komentirat, ali slagali se ili ne nemamo pravo napadati ga zbog toga. Mi ukoliko mu se izrugujemo jemo zločesti a on kad komentira stil drugih nije jer je to njegovo zanimanje, profesija...estetski kirurg ima pravo komentirati rad na usnama N.C. a da ga se ne proglasi zločestim :) I još nešto, ne sjećam se da je itko spomenuo da je on primjer muške ljepote. Možda je on lijep svojoj mami i prijateljima kao šo je neki zabrađeni, odgojen samo na sapunu i vodi, gorštak lijep nekome drugom (malkoc pretjerujem) i to je to. Tebi se može sviđati bilo tko i možete raditi što god želite dok ste god oboje suglasni oko toga i dok niste prijetnja drugome. End :)

    avatar

    30.03.2005. (10:38)    -   -   -   -  

  • jurop

    btw vezano uz prošli post...ja svraćam svaki dan na tvoj blog, tebe jednu od prvih i otvaram, samo što nekad imaš teme u kojima se ja ne snalazim pa ti ne želim zauzimati prostor jer vidim da imaš uvijek puno komentara, a i ne želim se prosut. Al evo danas sam imao potrebu komentirati...oprosti što je dugo jednostavno ne znam kratko pisati....

    avatar

    30.03.2005. (10:40)    -   -   -   -  

  • Nevera s Kvarnera

    Šta fali Pameli pegy?:)

    avatar

    30.03.2005. (11:54)    -   -   -   -  

  • zivot je tango

    ne mješam se u tuđe živote, radite što hoćete. operirajte sise, guzice, usta... ak je vama dobro, meni isto. ;)

    avatar

    30.03.2005. (12:05)    -   -   -   -  

  • pegy

    Juliere, trudila sam se pronaći neku sliku, ali nisam našla. Sigurna sam da i u Italiji postoji barem jedan sličan njemu. Pogledaj neke od tih „gumenih“ voditelje. :))

    avatar

    30.03.2005. (12:20)    -   -   -   -  

  • pegy

    Katya, ma kakva operacija radi NJIH? :) Koje seljačine. :) Nego, kad oni tebi bace pogled „dole“, baci i ti, možda i malo niže. :)))

    avatar

    30.03.2005. (12:21)    -   -   -   -  

  • pegy

    Jurop, od danas pa nadalje „zabranjujem“ tebi i svima ostalima da se ispričavaju radi dužine komentara. :)) Koliko netko ima vremena, volje ili inspiracije, toliko piše. Ne volim ni da me drugi mjerkaju mene pa bome neću ni ja druge. Osim toga, ja komentiram post kad imam što reći, ne vodeći računa koliko netko ima komentar prije moga. A i kad govorim nemam kompleks da je netko drugi pametniji ili nepametniji od mene. Misao mi je izraziti stav. Što se pak tiče ovoga što pišeš o ovom postu, uglavnom se slažem. No, samo komentar – ako sam ja zločesta, jer komentiram njegov gumeni izraz lica, dobro. :)) No, onda se on bavi zločestim poslom kad komentira izgled drugoga. Naime, ako ćemo ići u krajnost, nešto što je za njega neukus, može se tumačiti kao nečija individualnost i originalnost. Koju on svojim komentarom negira. Jako zločesto. :)))

    avatar

    30.03.2005. (12:21)    -   -   -   -  

  • pegy

    Nezaboravni, Pamela sa velikim „P“, a Pegy sa malim? :))) Mogla bih misliti da ti je kriterij … veličina. :))) A za tvoje sklonosti rasnim plavušama ionako znam. :)))

    avatar

    30.03.2005. (12:21)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    Ma i ja sam općenito protiv silikona, ali ruku na srce, volio bih iz čiste znatiželje zabrijat jedno večer sa umjetnima čisto usporedbe radi. Nemo'š ti kao žena shvatit muški mozak. SVe žene koji i stavljaju silikone niti same ne shvaćaju kako to djeluje za muškarce, ali ipak djeluje, i to je sve što je bitno:) Lec du it:)

    avatar

    30.03.2005. (13:57)    -   -   -   -  

  • Katarina_S

    'Katya, ma kakva operacija radi NJIH? :) Koje seljačine. :) Nego, kad oni tebi bace pogled „dole“, baci i ti, možda i malo niže. :))) ' Jesam,pa mi preslo u naviku:))) Da nece oni posezati za plastikom zbog toga?! Pusa.

    avatar

    30.03.2005. (16:19)    -   -   -   -  

  • mayday

    Kult tijela. To je naš svijet.Možeš prihvatiti ili odbaciti."She got her good looks. He's a plastic surgeoun"

    avatar

    30.03.2005. (16:29)    -   -   -   -  

  • verde

    Meni je strašno, pa čak i monstruozno da se plastična operacija koristi u reklamne svrhe. Sad sam se sjetila da je Ivana Banfić zvala kamere i fotografe nekih žutih novina da prate operaciju povećavanja njenih sisa. Neki su spremni u svakoj prilici ponosno nabrojit sve intervencije na svom tijelu, ko da je to kreativni čin zbog kojeg bi ih se trebalo posebno poštovat. A sa druge strane postoje ti slavni koji svoje operacije ne bi ni u ludilu priznali, jer oni su prirodno savršeni i uopće ne stare. Gledam Terezu Kesoviju u krupnom kadru, vidi se vrat stare žene, mikrofon drži naborana ruka sa staračkim pjegama, a lice, moj sinko, nategnuto, bez ijedne borice. Nevjerojatno kako neki ljudi ne znaju starit i ne prihvaćaju sami sebe. Taj višak taštine uvijek je ujedno manjak nečeg drugog. Važnijeg.

    avatar

    30.03.2005. (18:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...