Komentari

giorgino.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Felix&Windows

    Ne ostavljam :-) ... U lijepom gradu si, uživaj u njem' ... Pozdrav! P.S. Budeš li i dalje trebala računalnu pomoć i budem li ja znao pomoći, rado to učinim.

    avatar

    29.03.2005. (08:07)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Oduševila me boja tvoje stranice, bravo.Vidiš da ružićasti tonovi pomažu iako ja volim plavetnilo.Želim ti još puno ružićastih dana i hvala što oposjećuješ moj. blog. A Split... nisam često u njemu, ali volim ga na daljinu. Za tvoju utjehu, i ja živim u gradu na moru, i ja sa prozora svog ureda(koji je moj vlastiti) vidim luku, more itd. Ali ta prljavština posvuda, škovace i sl. ne zaobilaze niti jedan grad. Takvi smo mi ljudi......i tko zna kada će se to promijeniti. Još nešto, je li sada osoba zbog koje si bila tužna bolje? Nadam se da je i da će sve biti dobro. Pozdrav.

    avatar

    29.03.2005. (13:44)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Oprosti, nisam se zahvalila na čestitiki za Uskrs. Hvala ti. I ja tebi želim isto, makar sa zakašnjenjem.U crkvi na misi svećenik je rekao, "znam da, kako u svijetu tako i u vašim domovima često ima rata, zato na ovaj Uskršnji dan ponesite u svoje domove ovaj mir i svetlost i neka vas dugo još obasjava...

    avatar

    29.03.2005. (13:51)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Svrati, imam iznenađenje

    avatar

    30.03.2005. (21:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...