Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Sbamreplovac

    Evo me u Bilicama . Sezona krenula koliko vidim , prezentacija Općine da se nešto radi je vidljiva na svakom koraku . Gomile kamenja , oblutaka sve je na mjestu . Nova cesta doduše nema nogostupa ali svi se ionako voze autima pa je nepotreban . Možda se uredi kad se novi asfalt prekopa za kanalizaciju . Tako ima posla i za sljedeću sezonu . Hrabriji se kupaju . Mulo Mile Budaka ,onaj dio pjesnika , knjževnika je poluprazno što znači da najmoprimcu mula ide posao pa se mogu podići cijene dok ne ode. Nautičari doduše nemaju gdje boraviti osim na brodu pa su otišli dalje gdje ima sadržaja . Mislim da se Šef raduje , pogotovo jer je prvi drnek otvaranja sezone sve bliži . Pa veseli i sretni bili...
    PS : Zatrpavanje obale jezera je uspješno i nastavlja se . Predlog je da se cijela obala betonira sve do Skradina ...

    avatar

    03.05.2018. (08:03)    -   -   -   -  

  • incun

    Ili ce brdo Muhamedu ili ce Muhamed brdu ili ces ti sibo uvidjeti da za sada Bilice nemaju bolji materijal cime bi uredjivali obalu. Pa i stari Rimljani su poznavali prednosti betona. na Dedica punti na iskopinama ctkve vide se tragovi betona. Dobar si, samo ti smijes pisati i kritizirati vlast. I ti nisi imun na *drnek* mislim da si mislio na dernek odnosno na krkalnuk i lokanje na trosak proracuna. Hahaha e neces manijace.

    avatar

    03.05.2018. (16:13)    -   -   -   -  

  • Sbamreplovac

    Samo mi je žao prirode NAŠIH UNUKA koju UNIŠTAVAJU betonom
    Istina je da ima povijesnih iskopina ali nitko ne zna za njih .
    Rimljani su uredili cijeli svijet , jasno mi je . Beton u Rimu od vulkanskog pepela je čvršći danas nego kamen .
    Inače ne kritiziram vlast , samo ukazujem na propuste za koje smatramda su važni . Ni njima nije lako , nema novca , a moraju se dokazati . Kritika je jedino GLASAČIMA što su izabrali JEDNOUMLJE , sa 625 glasova ( kako piše na stranivcama izbora samo jedna stranka, jedinstveni izbori u HR ) koje se infiltriralo kroz demokraciju . O demokraciji drugi put ...
    Pa veseli i sretni bili ...

    avatar

    06.05.2018. (07:41)    -   -   -   -  

  • incun

    Mislim da su se dokazali za ovih 5 godina. Za mi je sto nisu ostali neovisni jer sam nacelnika vidio u saboru i visokoj politici. Ne mogu svatiti sta ga natjeralo da poslije pobjede izjavi da se vise nece kanditirati. Zasto ne, je li to bio neciji uvjet. Volio bih kada bi povukao tu izjavu jer su se okolnosti promjenile .

    beton je podloga na koju se mogu razne stvari nadograditi kad bude love. Za sada 5+.

    demokracija sto je to- Nista kod ljudi koji ne znaju demokratski kritizirati i ucestvovati u njoj. Zadnji sastanak Bilicana 10 prisutno ali zato lupanja bez veze koliko hoces.

    avatar

    06.05.2018. (22:26)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Izgleda da se umjesto turističke produžava građevinska sezona . Radovi traju i traju kao da je zima ...

    avatar

    14.05.2018. (09:01)    -   -   -   -  

  • ko to tamo pjeva

    Nema love kako zimi tako ni sada u pripremi sezone a jos manje u sezoni. Prati malo bar ove godine koliko ce biti prijavljenih turista i onih na crno, koliko brodica i drugih cuda na vezu a love nema. Potrebna je jedna "nacelnica" Bilica koja ce prekinuti sastanke po birtijama, lokanje i krkalnuk kod Zike , Tomica i drugig garaza. A ribe je pun Prukljan pa nema da nema. Zena drzi tri coska kuce a *otac* ko kolac. Nacelnica treba Bilicama ko komad kruva.

    avatar

    16.05.2018. (00:24)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Imamo načelincuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

    avatar

    18.05.2018. (09:34)    -   -   -   -  

  • ko to tamo pjeva

    Tebi smijesno. Najbolje bi volio da Bilice ostanu u kamenom dobu da bi ti u svojoj vikendici uzivao uz kreket zaba jer, koliko vidim nista ti nije po volji.

    avatar

    18.05.2018. (11:02)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Draži mi je kreket žaba u prukljanu nego neko izborno kreketanje ....

    avatar

    18.05.2018. (21:27)    -   -   -   -  

  • ko to tamo pjeva

    Legitimno. Svi mi svoje zelje imamo i uvjek je bilo dok nekome ne smrkne drugima ne svane. Ziv i zdrav bio.

    avatar

    19.05.2018. (09:58)    -   -   -   -  

  • ko to tamo pjeva

    Sibo je li dobar asvalt od sesira do igralista

    avatar

    28.05.2018. (11:07)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Aaaaaaaaaaa........

    avatar

    29.05.2018. (23:09)    -   -   -   -  

  • ko to tamo pjeva

    Tako sam i mislio. Zadovoljan covjek samo otvori usta i ushiceno isputa krik odusevljenja aaaaaaaaaaaaaaaa.

    avatar

    31.05.2018. (12:28)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Dakle , sad se i asfalt baca u PRUKLJAN . Sačuvajmo obalu našim UNUCIMA . Postoji li ikakva svijest o očuvanju prirode u BILICAMA . Zbog malo novaca šuta se BACA U PRUKLJAN a ne na deponij . Beton i asfalt nisu rješenje za turizam ....

    avatar

    03.06.2018. (11:01)    -   -   -   -  

  • lujo

    Dok Mikulandre i Stubalj slavodobitno polažu asfat na nebitne ceste,tako ostatak Bilica vapi za obnovom navedenog.Dovoljno je proći kroz Bilice i pogledati cestu koja vapi za obnovom i gdje su zadnji slojevi asfalta povučeni 1979 g! Valjda zamjenik načelnika i ostatak Bilica smatra sastavnim dijelom Općine.Vjerovatno smo jedina Općina gdje se radi kako se što želi,ilegalne jedrilice pune Vrulje,Općina se vadi da ne može ništa ?! Što radi komunalni redar,cijela plaža puna neregistriranih auta? Jel takvo što moguće na Jadriji,Zablaću,Skradinu?! Tuga,jad,ćemer.

    avatar

    05.06.2018. (06:04)    -   -   -   -  

  • vijecnik

    na zadnjoj sjednici vijeca bilo je govora o Vruljama i zakljuceno je da je na nacelniku da napravi reda u u bespravnom koristenju pomorskog dobra. nema potrebe za istragama rijesit ce mo mi sami nas problem.

    avatar

    05.06.2018. (18:20)    -   -   -   -  

  • domoljub

    Sta je to. U Bilicama ima samo samoljuba koji su se borili i bore samo za sebe. Nacelniku su puna usta rata, ustasa., Mile Budaka, Praljka, partizana, cetnika, branitelja i bitke na Miljevicama. Ko mu brani da se pokaze da se ne bori samo za sebe.

    avatar

    06.06.2018. (11:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...