Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Sibamoreplovac

    http://bilice.com.hr/index.php/2017/08/12/bilicko-srce-finale-vecera-i-zab ava-do-jutra/

    avatar

    18.02.2018. (15:28)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Ma kako već nije jasno da su TZ osnovane ( bilo gdje ) kako bi se legalno ubirala boravišna pristojba i zaposlio neko da gleda u zvjezde . Uredno plati i miruj . Inače i tzv. vikendaši plaćaju boravak u vikendicama u vlasništvu , pa svako ko nema osobnu izdanu na Bilicev dužan je platiti pristojbu . Priprema se da se i kad je sunčani dan plaća dvostruko . Najbolji promotor Bilica ja booking.com , ali i njega moraš platiti , bar nešto radi ....Pogledaj gornji link kao reklamu za Bilice ....
    pozz...

    avatar

    20.02.2018. (18:05)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Vas 80 iznajmljivača naprevite svoju udrugu i promovirajte se, ko vam brani . Čemu da država troši novce na privatnu promidžbu , koga i čega . Ta zakonska odredba se vuče još iz tzv. komunizma i gdje god se sa neradom vuku novci ostali su tzv. komunistički porezi i dodali novi ( np. šume , brda ,doline, porez na kišu , sunce , komunalne naknade itd ) ....Dakle TZ treba ukinuti ( kao i ministarsvo ) i ostaviti to privatnicima , oni imaju interes a ovako TZ ( kao i ministarstvo ) služi za političkui hvalospjev . Dakle ostavi se TZ i pusti ih na miru dok se zakon ne promjeni , a ti se okreni sebi ...Pa sretni i veseli bili i dalje se promoviraj na booking.com i stavi da ima plaža od pola miliona - 500000 cm2 .

    avatar

    22.02.2018. (12:07)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Evo kako rade naši susjedi ....
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/turisti-ce-u-sloveniji-uz-boravisnu -placati-i-promidzbenu-pristojbu/1027900.aspx

    avatar

    23.02.2018. (10:11)    -   -   -   -  

  • alisa u zemlji cudesa

    Simamoreplovac jel ti to sam sa sobom pricas? Kako ono nazivaju psiholozi takve ljede.

    avatar

    25.02.2018. (23:51)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Ne , ali neki odgovori su zamagljeni .
    EVO u Bilicama je napadalo 2 cm snijega . Situacija je opsadna i takva da bi i vojska trebala doći . Škola ne radi , dućan je zatvoren , ceste neočišćene, zamrznuti pješački rov duz buduće šetnice tj. vodovod , raspada se mulo poznatog književnika. Ispred kafića nastupa cirkus na snijegu . U Šibeniku se ne može kupiti boca plina . Drva je nestalo tj. ne može se prevesti dok se snijeg ne otopi . Hladnoća je i temperatura pala na -2 ispod nule i jedva se čeka petak i zatopljenje . Onda u unutrašnjosti poplave , u Bilicama proljeće ...Pa veseli i sretni bili i bez zamagljivanja....

    avatar

    26.02.2018. (19:52)    -   -   -   -  

  • ric

    Sad nacelnice kada je zvijezda ostala legalna kupi pituru i opituraj je kako si i obecao. Napisi i plocu sa imenima jer to su nasi Bilicani koji zasluzuju svicu.
    Ako si covik od rici?

    avatar

    27.02.2018. (17:43)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Ko se to dogovarao ?

    avatar

    27.02.2018. (19:34)    -   -   -   -  

  • ric

    pa sibo ti si bar pametan covik pogledaj izjave prije i poslije pobjede na predproslim izborima. Ja mislim da sto se tice nacelnika da nije opterecen i da bi sutra sam opituro ali ne smije jer bi ga manjina razapela.

    avatar

    28.02.2018. (00:57)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Čini mi se da je neko preuzeo nečiji identitet na ovom blogu ....

    avatar

    01.03.2018. (08:34)    -   -   -   -  

  • kastel

    i sam sam bio zrtva zamjene indetiteta iako je moj javan odnosno zna se ko stoji iza kastela samo ja (oginalan) ne vrijedjam i strogo se prdzavam pravila igre. Nas dvojica smo diskutirali ali mene su zamracili pa tvoji komentari cine se bez veze. J..... covjeka koj se boji javno reci sta misli a i j...... onoga koji hoce da manipulira. Da nema interes ni bi to ni radio. Ako hoces da vidis ko je kakav covjek daj mu novac ii vlast i sve ce pogaziti sto je normalnom svijetu ok.

    avatar

    01.03.2018. (14:27)    -   -   -   -  

  • Od punoljetstva do krize

    Je....te led! Da mi neko kaže da more gore, ne bi mu povirova. Al, nažalos, more. Sad smo prišli na poziranje i još veće prodavanje magle s bajkovitim projektima. Čovječe, mani se naslikavanja, nisi više mladić, ka ni ja, zasuči rukave i napravi nešto da nam bude bolje.

    avatar

    03.03.2018. (09:23)    -   -   -   -  

  • Magla

    Magla svuda mala oko nas. Forsira se infrastruktura do Zicove punte. Zasto sta ima tamo. Vrulje koje su bile tema vijeca ocito se pretvorila u maglu. Najam za ambulantu poskupio za 20 tisuca a koliko se placa za najam opcine u koju su smjestili sve sto nam obecavaju. Prostorija DVD (12m2) u kojoj je i bila posta, sad bankomat, tz a bit ce i djecijji vrtic. Koliko kosta hladan pogon opcine za place,najamnine, voznja dva auta. Sve to triba ukinut i djeliti sudbinu Zatona i Rasline kojima bolje ide uz Sibenik. Zamislite koliko je novaca od osnivanja opcina do danas otislo obitelji Mikulanra na ime najma neprikladnog prostora. Vjerujem da se najam placa kao da je na Jelacica placu. Zar to nije pogodovanje.

    avatar

    03.03.2018. (11:56)    -   -   -   -  

  • maher

    ako se potpisuješ sa maher onda mislim da bi ti ime moralo biti aktivno u protivnom koristiš moj pseudonim i to to neće proći i svaki komentar biti će ti izbrisan

    avatar

    03.03.2018. (15:06)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Kastelu , kad je pseudomin crven onda je to moderator ... znači da je to pravi maher . Sve ostalo su plagijatori ...Idemo dalje ...

    avatar

    03.03.2018. (19:32)    -   -   -   -  

  • maher

    hvala ti Sibo i zbilja ne znam da li ovaj lik zvani kastel uopće poznaje znakove po internetu,a ovo je bez ikakve uvrede za bilo koga. Za ostalo što je bitno da ti KASTELU možeš otvoriti svoj blog i pisati što hoćeš i koliko hoćeš, a ja nemam namjeru nikoga tužiti i suditi mu Ispravno sam kazao da ne poznaješ Internet jer zbilja ne shvaćaš zašto je moj pseudonim crveni, a to je radi toga što ti je Sibo odgovorio da moraš znati tko je MODERATOR.za tvoju informaciju toliko.

    avatar

    03.03.2018. (21:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...